Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγε γήπεδο με τον γιο του και ο Άκης Πετρετζίκης δεν το άφησε ασχολίαστο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγε γήπεδο με τον γιο του και ο Άκης Πετρετζίκης δεν το άφησε ασχολίαστο

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέφθηκε το γήπεδο μαζί με τον γιο του, Κίμωνα και μας χάρισε την πιο τρυφερή φωτογραφία. Τα σχόλια των θαυμαστών και του Άκη Πετρετζίκη.

Ολοκληρωτικά έχει αλλάξει η ζωή του Λεωνίδα Κουτσόπουλο τον 1,5 χρόνο, μετά τον ερχομό του γιου του Kίμωνα. Ο γνωστός σεφ και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, υποδέχθηκαν τον καρπό του έρωτά τους τον Σεπτέμβριο του 2022 και από εκείνη τη στιγμή όλα άλλαξαν με έναν πολύ όμορφο τρόπο στις ζωές τους.

koutsopoulos_mixalopoulou.webp

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τραγουδά με τον γιο του Κίμωνα στην πιο cute στιγμή τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ποζάρει με τον μικρό Κίμωνα

Πριν από λίγες ώρες ο κριτής του MasterChef και ο 1,5 ετών γιος του επισκέφθηκαν το γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και πόζαραν μαζί στον φακό. Ήταν θέμα χρόνου ο μπαμπάς να μυήσει τον γιο του στο ποδόσφαιρο. Μπαμπάς και γιος έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από τη βόλτα τους για να απολαύσουν μια τυρόπιτα και φυσικά πολλές αγκαλιές που αποτυπώθηκαν στο παρακάτω κλικ.

https://www.instagram.com/p/C5g1vy4IDsH/

«Εεεεε....οοοοοο....χούλιγκαν με πάνες, τυρόπιτα και μπιμπερό #panionios #panthers», έγραψε ο σεφ στη λεζάντα της ανάρτησής του με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση.

Ο μικρός Κίμωνας έχει μεγαλώσει αρκετά και ο μπαμπάς του φροντίζει να του μεταδώσει από τώρα την αγάπη για τον αγαπημένο του ποδοσφαιρικό σύλλογο, τον οποίο και ο ίδιος αγάπησε από παιδί.

https://www.instagram.com/p/CBYnNu6JhuC/

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για την ομάδα του, τον Πανιώνιο. Αξιοσημείωτο είναι πως όταν γεννήθηκε ο Κουτσόπουλoς junior, η μητέρα του Μαρία αγόρασε μερικά μπλουζάκια της ομάδας για τον εγγονό της.

koutsopoulos_dwra.webp

Τα «όπλα» της Χρύσας Μιχαλοπούλου για τις δύσκολες ημέρες είναι χαμόγελο και οι φίλες της

Το σχόλιο των fans και του Άκη Πετρετζίκη

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση του σεφ δέχτηκε πολλά γλυκά σχόλια των followers οι οποίοι του ευχήθηκαν να καμαρώνει πάντα τον μικρό και να χαρούν στο μέλλον παρόμοιες στιγμές.

«Τι τρυφερή φωτογραφία!! Μας κάνετε και λιώνουμε», «Να τον χαίρεστε κύριε Λεωνίδα», «Chef είσαι ότι καλύτερο πραγματικά», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια.

Ο πρώτος νικητής του ελληνικού MasterChef, Άκης Πετρετζίκης, δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλο και άφησε ένα emoji με καρδιές κάτω από το post. Ως μπαμπάς και ο ίδιος τον νιώθει. Άλλωστε τον έχουμε δει πολλές φορές να περνά χρόνο με τον γιο του Αχιλλέα και να κάνουν δραστηριότητες μαζί του.

Screenshot-2024-04-10-122618.png

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει γενέθλια και έσβησε την τούρτα του μαζί με τους αγαπημένους του ανθρώπους

https://www.instagram.com/p/C48drOlMh9Q/

Η γνωριμία και ο έρωτας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια και κρατούν την ευτυχία τους όσο το δυνατόν γίνεται μακριά από τα media.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα «1.000 περιστέρια» είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Πηγή κεντρικής: chef_koutsopoulosleonidas