Σταμάτης και Ζωή στο Tik Tok βίντεο της συμφιλίωσης και ο Γιάννης ξανά στο στόχαστρο του κόσμου

Πατούλια Κατερίνα
Σταμάτης και Ζωή στο Tik Tok βίντεο της συμφιλίωσης και ο Γιάννης ξανά στο στόχαστρο του κόσμου

Ο Σταμάτης του MasterChef μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι μας έλυσε την απορία στο Tik Tok, κυρίως στο ερώτημα του γιατί ήταν τόσο «κακός» στα σχόλιά του.

Ο Σταμάτης Σταυρόπουλος αποχώρησε από το MasterChef, αρκετά νωρίς για τον ίδιο και προτού κατακτήσει τον στόχο της τελική δεκάδας στον διαγωνισμό μαγειρικής. Έλα όμως που ο παίκτης έχει βάλει στόχο πια να γίνει Influencer και συνεχίζει κανονικά τα giveaways στο Instagram ενώ προωθεί και τον λογαριασμό του στο Tik Tok.

Ο «πονηρός» Σταμάτης και η συμφιλίωση με τη Ζωή

Από το Tik Tok λοιπόν ο Σταμάτης, έκανε την ανατροπή, παραδέχτηκε ότι το κάρμα είναι άτιμο και πόζαρε μαζί με την Ζωή Καλλέργη, την παίκτρια την οποία απαξίωσε με κάθε τρόπο όσοι οι δυο τους ήταν μέσα στον διαγωνισμό.

Οι δύο παίκτες αποχώρησαν με μια εβδομάδα διαφορά από το MasterChef, κι ενώ ο Σταμάτης είχε ευχηθεί κατάμουτρα στη Ζωή να μην επιστρέψει στον διαγωνισμό αλλά να είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. (Θυμήσου τι είχε συμβεί εδώ).

Προφανώς μετά την αποχώρησή του και βλέποντας τα σχόλια του κόσμου για εκείνον, ο Σταμάτης έκανε στροφή και αποφάσισε να χτίσει ένα νέο καλύτερο προφίλ!

Το κοινό στο Tik Tok πάντως δεν μάσησε τα λόγια του και απαίτησε να μάθει αν ο ίδιος ο παίκτης είναι χαρούμενος με τη συμπεριφορά του όσο ήταν στο παιχνίδι κι εκείνος απάντησε με μεγάλες αλήθειες!

https://www.instagram.com/reel/C5ZRqaqNlSO/

Το κάρμα τιμώρησε τον Σταμάτη στο MasterChef: Το πρώτο ποστ μετά την αποχώρηση τα είπε όλα

«Μπορεί να είχαμε κάποιες φασαρίες -παρεξηγήσεις αλλά τα αφήνω πίσω, κρατάω μόνο τα θετικά και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε», έγραψε άλλωστε ο Σταμάτης που είχε προσπαθήσει άλλες δύο φορές να μπει στον διαγωνισμό κι αυτή την τρίτη φορά αναλώθηκε στο ριάλιτι του παιχνιδιού κι όχι στη μαγειρική.

«Αντικειμενικά άξιζες να προχωρήσεις παραπέρα αλλά γτ έβγαζες τόση κακία», ρώτησε ένας fan στο Tik Tok στον Σταυρόπουλο με εκείνον να απαντά:

«Παιδιά ήταν η στιγμή γενικά πολύ πίεση μέσα χωρίς κινητά με τον έξω κόσμο και γενικά με το Τσακ όλοι κράζαμε ο ένας τον άλλων χωρίς λόγο. Το 1/3 δειχνει πάντως από αυτό που βλέπετε».

Κι όταν τον ρώτησαν για τον Γιάννη Κούρτογλου, ο Σταμάτης δεν θέλει να τον υποστηρίξει, μιλώντας πάλι για πίεση αλλά απάντησε ακόμα πιο δεικτικά:

Στα υπόλοιπα σχόλια το κοινό υποστήριξε πως ο Σταμάτης προσέγγισε τη Ζωή μετά το παιχνίδι απλά για να φτιάξει το προφίλ του.

Χριστίνα ή Γιάννης αρχηγός στους μπορντό;

Πάντως, η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Χριστίνα να διεκδικεί την αρχηγία από τον Γιάννη Κούρτογλου και μένει να δούμε αν την κίνηση καθαίρεσης θα στηρίξουν και οι υπόλοιποι παίκτες ή αν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον αρχηγό τους για μια ακόμα εβδομάδα.

Στο MasterChef δεν ήρθε η καθαίρεση του Γιάννη και η Χριστίνα έθεσε εαυτόν προς αποχώρηση

Το κοινό του διαγωνισμού πάντως, απαιτεί την απομάκρυνση του Γιάννη ASAP.