Ο Άνχελ δεύτερος υποψήφιος στο MasterChef αλλά η ατάκα του Γιάννη και το κορίτσι του έγιναν viral

Πατούλια Κατερίνα
Ο Άνχελ δεύτερος υποψήφιος στο MasterChef αλλά η ατάκα του Γιάννη και το κορίτσι του έγιναν viral

Ήταν μια κακή βραδιά για την γκρι μπριγάδα, στη μάχη των δύο ομάδων για το τεστ δημιουργικότητας με βάση τέσσερα κοκτέιλς.

Στο MasterChef και στο επεισόδιο της Τρίτης (9/4/24), η Χριστίνα ήταν εκείνη που έμεινε εκτός μαγειρικής δοκιμασίας μετά από απόφαση του έτερου αρχηγού Κώστα.

Πηγή έμπνευσης, για τα πιάτα τους στο Τεστ Δημιουργικότητας, ήταν τέσσερα κλασικά cocktails, μια δοκιμασία, η οποία έχει επαναληφθεί στην κουζίνα του MasterChef.

Κοκτέιλς και όνειρα

Ο Κώστας Φρέτζιος, ως αρχηγός της γκρι μπριγάδας, κράτησε όλα τα πλεονεκτήματα στα χέρια του καθώς εκτός από τα ζευγάρια των μονομαχιών, αποφάσισε και από ποιο cocktail θα πρέπει να εμπνευστούν το πιάτο τους αλλά και αν το πιάτο θα ήταν αλμυρό.

Παρά τα πλεονεκτήματα, η γκρι μπριγάδα έχασε και πάλι ενώ μεγάλος νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας και των 1000 ευρώ ήταν ο Γιάννης Γεωργίου, ο οποίος έδωσε και τη νίκη στη μπορντό ομάδα.

«Γιάννη σου δόθηκε η ευκαιρία και πυροβόλησες, ένα εξαιρετικό γλυκό, φαίνεται να είναι από μισελενάτο αστεράτο εστιατόριο», είπαν οι κριτές και ο δάσκαλος του MasterChef απάντησε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα το Τεστ Δημιουργικότητας και τα 1.000 ευρώ. Τώρα έχω άλλον έναν λόγο να κεράσω την παρέα. Ευχαριστώ πολύ».

Υποψήφιος ο Άνχελ

Από την άλλη πλευρά, τα μέλη της Γκρι Μπριγάδας μπήκαν στη διαδικασία ψηφοφορίας. Ο παίκτης που συμπλήρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν ο Άνχελ, ενώ η Βιβή πήρε μόνο μια αρνητική ψήφο.

https://www.instagram.com/reel/C5jepAvMSYr/

«Είμαι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι το χρειαζόμουν. Δυστυχώς, δε μαθαίνουν όλοι με το καλό. Εγώ είμαι από αυτούς που θέλει να φάει τα χαστούκια του για να μάθει. Όποιος και να είναι μαζί μου σίγουρα θα δυσκολευτεί. Νιώθω ότι μπορώ να βγάλω τον οποιοδήποτε».

«Kούρτογλου, ο Ιησούς από την Κλαψαζέτ», λέει το κοινό

Το δικό του δράμα πάντως έζησε για ένα ακόμα επεισόδιο, ο Γιάννης Κουρτογλου, ο πρώην αρχηγός των μπορντό. Ο Γιάννης νόμιζε πως είχε προμηθευτεί όλα τα υλικά του από την αποθήκη τροφίμων, ωστόσο του ξέφυγε το σημαντικότερο που ήταν η πρωτεΐνη. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του υπενθύμισε τους κανόνες, οι οποίοι είναι συγκεκριμένοι και ισχύουν για όλους και δεν του επέτρεψε να πάρει το υλικό που του έλειπε.

Η Χριστίνα και πάλι αρχηγός στο MasterChef και το κοινό πανηγυρίζει σε αντίθεση με τους συμπαίκτες

Ο Γιάννης, αφού πρώτα μίλησε για προδοσία μετά την απώλεια της αρχηγίας και τόνισε πως νιώθει σαν τον Ιησού, με κομμένα τα φτερά και χωρίς πρωτεΐνη, έχασε τελικά τον πόντο κόντρα στο πιάτο του Ηλία.

Η ατάκα περί Ιησού, έκανε το Twitter/ X να ξεσπάσει, όπως άλλωστε και η αναφορά του παίκτη στο κορίτσι του, την Θοδώρα η οποία τον περιμένει εκτός MasterChef.

Θυμόμαστε βέβαια, πως ο Κούρτογλου, που είχε διεκδικήσει και το 2019 μια θέση στο MasterChef, είχε μιλήσει μετά την νίκη του στις auditions στη μητέρα του κι όχι στην κοπέλα του. Εκεί, ο Γιάννης εξήγησε πως θα μπει στο παιχνίδι για δύο λόγους: την εμπειρία και την εξέλιξη.

Εκεί άλλωστε, εξήγησε πως φοβάται μόνο ένα πράγμα (το οποίο δεν του φαίνεται) τις κάμεες και την προβολή!