Η νέα μέρα προβολής στον Έρωτα Φυγά και ένα νέο ειδύλλιο έφεραν τις αντιδράσεις του κοινού

Κατερίνα Μπούσιου
Η νέα μέρα προβολής στον Έρωτα Φυγά και ένα νέο ειδύλλιο έφεραν τις αντιδράσεις του κοινού

Η μεγάλη συνάντηση Μαργέτας - Αλεξάνδρας, η Μάγισσα, οι Ψυχοκόρες και ο Έρωτας Φυγάς. Τι σχέση έχουν οι τρεις κορυφαίες σειρές του ΑΝΤ1; 

Ενώ η απόσταση μεταξύ Κηφισιάς και Κιάρι γεφυρώνεται στο σημερινό επεισόδιο του Έρωτα Φυγά με την πολυαναμενόμενη συνάντηση Μαργέτας και Αλεξάνδρας, μία αλλαγή στον προγραμματισμό, δυσαρέστησε το πιστό κοινό της σειράς. Μπορεί ωστόσο να τους αποζημιώσουν οι εξελίξεις με ένα νέο ειδύλλιο.

Η Μάγισσα φεύγει και έρχονται οι Ψυχοκόρες και η νέα αλλαγή στο πρόγραμμα

Οι νέες αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 επηρεάζουν και τον Έρωτα Φυγά. Η ήδη «ταλαιπωρημένη» σειρά από την εποχή του Open. Καταρχάς την ερχόμενη εβδομάδα, τη Δευτέρα θα έχουμε το φινάλε της Μάγισσας, την Τρίτη και την Τετάρτη τις Ψυχοκόρες (με μονά πλέον επεισόδια) και κανονικά Πέμπτη και Παρασκευή τον Έρωτα Φυγά. Και τη μεθεπόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα έως και Πέμπτη θα βλέπουμε στις 21.00 τις Ψυχοκόρες και κάθε Παρασκευή τον Έρωτα Φυγά που γίνεται πια εβδομαδιαία σειρά.

4 ερωτευμένα ζευγάρια σε θρήνο στο τέλος του Έρωτα Φυγά: Ποιοι θα χαθούν μετά την έκρηξη;

Η είδηση που κυκλοφόρησε, δεν άρεσε τόσο πολύ στους πιστούς φανς της σειράς.

Ωστόσο, αυτός ο προγραμματισμός εξαρτάται και από τον αριθμό των επεισοδίων που απομένουν, για να πορευτούμε μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Και το μόνο που μένει για να ανταμειφθεί το κοινό, είναι να βλέπουμε διπλό επεισόδιο κάθε Παρασκευή.

Στο επίπεδο των εξελίξεων, τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με τη σημερινή συνάντηση μεταξύ Μαργέτας και Αλεξάνδρας. Η Πέμη Ζούνη αποκαλύπτεται στην Ντάνη Γιαννακοπούλου και καθόλου τυχαίο δεν είναι αυτό. Όλα τα έχει οργανώσει (και σωστά) ο Σταύρος Ζαλμάς ως Στέφανος, βλέποντας την κατάθλιψη της Αλεξάνδρας. Είναι η μόνη που μπορεί να την παρηγορήσει. Άλλος άνθρωπος επιστρέφει στο Κιάρι μετά από αυτή τη βραδιά. Αφήνοντας ωστόσο τη Μαργέτα να ταλαιπωρείται ακόμη από το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της.

https://www.instagram.com/p/Ckx9vz2K2bW/

Και όταν θα επιστρέψει θα δει τον πρώην σύζυγό της Ιάσονα να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του με την Άρτεμις. Ενώ εκείνη τον χρησιμοποιεί ως ένα μέρος του σχεδίου της, τελικά θα τον ερωτευτεί. Όμως θα είναι εκείνη τη στιγμή που ο Ιάσονας θα ξαναστρέψει το βλέμμα του στην ανανεωμένη Αλεξάνδρα.

Προς το παρόν ο Δεμερτζής θα πρέπει να αποφύγει μία νέα παγίδα του Κοντογιάννη με το παρακράτος. Αλλά αυτή τη φορά ο Στέφανος βρίσκεται πιο κοντά στο να συλληφθούν οι ένοχοι. Παράλληλα θα μάθει από τη Μαργέτα ότι ο Κοντογιάννης είναι εκείνος που αποπειράθηκε να τη σκοτώσει.

Το ζευγάρι θα λύσει όλα τα άλυτα ζητήματα πριν φτάσουμε στο φινάλε. Μία γεύση των τελευταίων γυρισμάτων πήραμε και από ένα νέο βίντεο το οποίο ανέβασε ο ΑΝΤ1 στο προφίλ του στο TikTok.