Η Τζένη Θεωνά σαν άλλη Margot Robbie μάς ξεναγεί στο Hollywood μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Τζένη Θεωνά σαν άλλη Margot Robbie μάς ξεναγεί στο Hollywood μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη

Mετά τα 5α γενέθλια του γιου τους Αρίωνα  και ύστερα από 8 χρόνια από το τελευταίο τους ταξίδι στο εξωτερικό, η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκαν στο Hollywood.

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου 9 χρόνια, ενώ την ευτυχία τους έχει ολοκληρώσει ο γιος τους Αρίωνας, ο οποίος μάλιστα έγινε 5 χρονών στις 6 Απριλίου.

Τζένη Θεωνά & Ιωάννα Μαλέσκου μιλούν για τη μητρότητα και οι μαμά-δες θαυμάζουν (και) τα looks τους

https://www.instagram.com/p/C5izFmSLQ9-/

Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό μετά από 8 χρόνια

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η ηθοποιός και ο τραγουδιστής επέλεξαν να κάνουν αυτό το ταξίδι με αφορμή τα γενέθλια του γιου τους, πάντως αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Los Angeles, κάνοντας βόλτες σε όλο το Hollywood και φυσικά στα στούντιο της Universal όπου πολλές αγαπημένες ταινίες έχουν γυριστεί.

Πουκάμισο + τζιν παντελόνι: Η Τζένη Θεωνά απογείωσε τον πιο εύκολο συνδυασμό της άνοιξης

Αυτό είναι μάλιστα, το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μετά από 8 χρόνια, όπως έγραψε σε ένα από τα στιγμιότυπα του ταξιδιού τους που δημοσίευσε στα social media της η Τζένη Θεωνά, η οποία έμοιαζε με την Margot Robbie στην Barbie.

Η σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη και η μητρότητα

Παρ' όλο που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τόσο της Τζένης Θεωνά, όσο και του Δήμου Αναστασιάδη είναι αρκετά αυξημένες, πάντα προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο για να περνούν μαζί και ως ζευγάρι αλλά και με τον μικρό Αρίωνα.

https://www.instagram.com/p/CxaF_MUsaRP/

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Πάμε Δανάη! η Τζένη Θεωνά είχε αναφερθεί στη σχέση του Δήμου Αναστασιάδη με τη μουσική, στην οποία αφοσιώνεται πολύ ακόμα κι όταν βρίσκεται στο σπίτι, λέγοντας πως τελικά δεν του πέταξε την κιθάρα από το μπαλκόνι, όπως τον είχε απειλήσει κάποτε.

«Παρ’ ολίγον να συμβούν πολλά πράγματα αυτά τα χρόνια, αλλά στο τέλος της ημέρας εκτιμώ το γεγονός ότι κάνει το όνειρό του πραγματικότητα με επαγγελματικό ύφος και αφοσίωση. Οπότε όχι, δεν την πέταξα» είχε πει η ηθοποιός.

Όσον αφορά τη μητρότητα αλλά και το πώς διαχειρίστηκε ο Δήμος Αναστασιάδης την είδηση ότι είναι έγκυος, η Τζένη Θεωνά στην ίδια εκπομπή είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι θα γίνω μαμά ήμουν φοβέρα ήρεμη, χαρούμενη και ευτυχισμένη. Ήταν ένα μικρό σοκ όταν γέννησα, ένιωθα ότι κάτι μου λείπει.

Όταν ανακοίνωσα στον Δήμο Αναστασιάδη ότι είμαι έγκυος μου είπε να του στείλω φωτογραφία να δει τι έχει αλλάξει πάνω μου. Ο Δήμος είναι μπαμπάς-παιδί, είναι κοντά στο παιδί ως παιδί ο ίδιος.

Σε άλλη συνέντευξή της η Τζένη Θεωνά είχε εξομολογηθεί πως η μητρότητα άλλαξε τελείως τη ζωή της, βγάζοντάς τη τελείως από τη ζώνη ασφαλείας της κάτι που χωρίς τον Αρίωνα δεν θα γινόταν.

«Ολόκληρη τη ζωή μου (έχει αλλάξει η μητρότητα)! Φυσικά και προέκυψαν δυσκολίες και φοβερό στρες. Και μου έχει συμβεί να φεύγω για δουλειά και να κάθομαι να κλαίω στο αυτοκίνητο από το άγχος.Αν και φέτος αισθάνθηκα πως τα πήγα καλά… Την ανεμελιά την αποχαιρετάς όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου. Και φυσικά παρατάς εντελώς την αυτοδιάθεση, αυτό το αίσθημα "ανοίγω την πόρτα και φεύγω" δεν υπάρχει. Όμως βαθαίνει η ευαισθησία σου, αλλάζουν τελείως η οπτική σου για τον κόσμο και η κατανόηση σου. Εμένα με έχει βγάλει τελείως από το comfort zone μου. Έχει τόση αυτοπεποίθηση και κοινωνικότητα που, αναγκαστικά, ακολουθώντας τον κοινωνικοποιούμαι με ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Το ότι είναι τόσο ανεξάρτητος, με ζορίζει αλλά τον θαυμάζω και σκέφτομαι τι συνέβη στη δική μου πορεία και αυτή η φόρα χάθηκε. Θέλω να το προστατεύσω όλο αυτό».

theona-(2).jpg