Βρήκαμε το χακί set της Τζένης Θεωνά -Με σακάκι και φαρδύ παντελόνι είναι ιδανικό για το γραφείο

Βρήκαμε το χακί set της Τζένης Θεωνά -Με σακάκι και φαρδύ παντελόνι είναι ιδανικό για το γραφείο

Ένα set με σακάκι και παντελόνι που μας βάζει σε ανοιξιάτικη διάθεση.

Μπορεί αυτή η εβδομάδα να ξεκίνησε με βροχές, αλλά η άνοιξη είναι προ των πυλών και εμείς έχουμε ξεκινήσει ήδη να αναζητούμε τα νέα μας outfits. Και σε προτεραιότητα μπήκαν εννοείται τα ρούχα που θα χρειαστούμε για το γραφείο, το γνωστό μας office look. Είναι το outfit που επιλέγουμε το πρωί πριν φύγουμε από το σπίτι, αλλά και το look με το οποίο θα συνεχίσουμε τη μέρα μας μετά για καφέ, φαγητό ή ψώνια. Οπότε είναι και το πιο σημαντικό outfit σε γενικές γραμμές.

https://www.instagram.com/p/C3w__r4spxU/

Τις τελευταίες σεζόν, βέβαια, το office style έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές και αγαπημένο ακόμα και σε όσες γυναίκες δεν εργάζονται σε γραφείο, αλλά και σε πιο μικρές ηλικίες που συνήθως δεν έκαναν αυτή την επιλογή. Και αυτό γιατί το office look έχει γίνει πιο cool από ποτέ, έχοντας υιοθετήσει όλα εκείνα τα quiet luxury items που όλες θέλουμε να προσθέσουμε στην ντουλάπα μας. Η Τζένη Θεωνά βρήκε ένα φανταστικό set, που δίνει ένα twist στο κλασικό κοστούμι.

Από Μάρτη καλοκαίρι! Τα 10 πιο χαριτωμένα Μαρτάκια για να μπεις σε spring mood

Βρήκαμε το χακί set της Τζένης Θεωνά.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Το συγκεκριμένο σετάκι είναι σε σκούρο χακί χρώμα, μια απόχρωση που μας αρέσει πολύ να φοράμε την άνοιξη. Περιλαμβάνει ένα wide leg ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες, που κολακεύει όλα τα γυναικεία σώματα και συνοδεύεται από ένα ασορτί σακάκι, το οποίο μοιάζει πιο πολύ με jacket ή overshirt παρά με την κλασική εκδοχή του blazer. Με μεγάλα και εξωτερικές τσέπες είναι η τέλεια εναλλακτική στο tailored σακάκι.

https://www.instagram.com/reel/C3w9hEoMRIA/

Η Τζένη Θεωνά επέλεξε το συγκεκριμένο set για ένα από τα επεισόδια της εκπομπής της «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ1 και το συνδύασε με ένα μαύρο, cropped tank top και ένα ζευγάρι αρβυλάκια σε μαύρο λουστρίνι.

jenny-theona-(1).jpg

Εμείς κάναμε την απαραίτητη έρευνα αγοράς για σένα και εντοπίσαμε και τα δύο αυτά items στη νέα ανοιξιάτικη συλλογή του H&M. Και τα δύο βρίσκονται σε πολύ καλές τιμές, αφού μπορείς να τα αποκτήσεις και τα δύο με λιγότερα από 150 ευρώ.

Shop the look: