Η Τζένη Θεωνά τόλμησε τη χρυσή-πλατινέ απόχρωση στα μαλλιά της, είναι η hot τάση της άνοιξης

Ευαγγελία Αλπίδου

Πρόκειται για μία χρυσαφένια απόχρωση με λευκούς-γκρι υποτόνους η οποία ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Κάθε νέα σεζόν ενημερωνόμαστε για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Τα μαλλιά για εμάς τις γυναίκες είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο, για το οποίο θέλουμε να ενημερωνόμαστε καθημερινά. Ποια είναι τα hot κουρέματα και ποιες οι δημοφιλείς αποχρώσεις;

Short hair, don' t care! Η Gigi Hadid έκανε το κούρεμα που επιλέγουν όλα τα it girls

Μία απόχρωση, λοιπόν, που έρχεται να προστεθεί στα hair color trends αυτής της εποχής είναι το χρυσό-πλατινέ. Πρόκειται για μία χρυσαφένια απόχρωση με λευκούς-γκρι υποτόνους η οποία ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Το συγκεκριμένο χρώμα έχει γίνει αρκετά δημοφιλές γιατί φωτίζει και κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

https://www.instagram.com/p/C4JUXwiMupv/

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, Τζένη Θεωνά, είπε το μεγάλο «ναι» και τόλμησε τη must απόχρωση της σεζόν. Η ίδια, μοιράστηκε την ανατρεπτική αλλαγή μέσα από τα stories της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Τζένη, από καστανόξανθη με ανοιχτές ανταύγειες, υιοθέτησε το χρυσό-πλατινέ σε όλο το look της, ενώ έκανε ένα refresh και στο κούρεμά της.

Έντονα φιλαρίσματα και χωρίστρα στο πλάι

jennytheona_1710248972_3322131653881692966_350506827.webp

@jennytheona

Η Τζένη Θεωνά με έντονα φιλαρίσματα.

Η χωρίστρα στο πλάι και τα έντονα φιλαρίσματα πλαισιώνονται γύρω από το πρόσωπό της, χαρίζοντας ένα cute και girly hairstyle. Παρόλα αυτά, το μήκος τους παρέμεινε το ίδιο, ένα μακρύ ανάλαφρο καρέ. Πίσω από την εντυπωσιακή αλλαγή της Τζένης Θεωνά, βρίσκεται η hair artist, Βιολέτα Ζέκιου, την οποία εμπιστεύεται εδώ και πολλά χρόνια η αγαπημένη παρουσιάστρια.

jennytheona_1710247506_3322119353388791917_350506827.webp

@jennytheona

Το χρυσό-πλατινέ είναι η hot απόχρωση της άνοιξης.

Η Τζένη, φημίζεται για το στιλ και την ultra chic αισθητική της. Καθημερινά στο Instagram ανεβάζει τις πιο όμορφες φωτογραφίες με περίτεχνα χτενίσματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας χαρίζουν έμπνευση. Ανυπομονούμε, λοιπόν, να δούμε τα hairstyles με το νέο της ανοιξιάτικο look.

Αν ψάχνεις για ένα refresh στην εμφάνισή σου, αυτή την εποχή, η χρυσαφένια απόχρωση που επέλεξε η Τζένη, ίσως να είναι μία ωραία επιλογή και για εσένα. Do it!

Αντίο κυτταρίτιδα: 7 scrub σώματος για λεία και λαμπερά πόδια την άνοιξη