Ο Βασίλης Μπισμπίκης επιστρέφει για να κάνει Σασμό αλλά οι φανς δεν θέλουν αυτό το φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Βασίλης Μπισμπίκης επιστρέφει για να κάνει Σασμό αλλά οι φανς δεν θέλουν αυτό το φινάλε

Εμφανίζεται στον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς λέει το νέο spoiler για τον Σασμό. Τι σχέση έχει αυτή η επιστροφή με τον Δημήτρη Λάλο; 

Σχεδόν 2,5 μήνες πριν το οριστικό φινάλε του Σασμού με το τέλος της τρίτης σεζόν και οι δύο οικογένειες της αρχικής βεντέτας έχουν μπερδευτεί τόσο πολύ με τις μεταξύ τους σχέσεις, που στο τέλος δεν ξέρουμε και για ποιο λόγο θα γίνει ο σασμός. Ωστόσο το νέο spoiler το οποίο κυκλοφόρησε, αναφέρει πως στον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς θα κάνει εμφάνιση ο Ανδρέας - Βασίλης Μπισμπίκης για να ζητήσει ανακωχή. Το κοινό στα social media ήδη εξέφρασε τη γνώμη του και είναι εντελώς αρνητικοί σε αυτό το φινάλε. Για έναν και μόνο λόγο.

Ο θρήνος (ξανά) της Βασιλικής και η παγίδα στον Ανδρέα

Δεν ήταν από τις πιο πετυχημένες σεζόν, αυτή η τρίτη του Σασμού. Και το λέμε ανεξάρτητα και από τα νούμερα τηλεθέασης. Πηγαίνει μεν καλά στην prime time, αλλά έχασε τον τίτλο του φαβορί και τα ποσοστά άνω του 20%. Αλλά το πιο ουσιαστικό, τις περισσότερες φορές έδειχνε να χάνει τον στόχο του. Πώς να φτάσει να γίνει σασμός, όταν οι δύο αντιμαχόμενες οικογένειες, τα έχουν ξαναβρεί; Τουλάχιστον τα περισσότερα μέλη τους;

Ένας νέος έρωτας για τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τα κλικ που «πρόδωσαν» τη σχέση με τον Γιώργο Ζώη

Αντίθετα τον τελευταίο καιρό παλεύουμε με τους ενόχους των εγκλημάτων. Και εδώ έχει ένα ενδιαφέρον ο Σασμός. Με αυτή την αστυνομικού τύπου εσάνς. Θα δούμε τι θα προκύψει για παράδειγμα με την Εύα που είναι ήδη στη φυλακή, αν και το τέλος της όπως ήδη έχουμε πει θα είναι δραματικό.

Άλλοι δύο ένοχοι περιμένουν την τιμωρία τους. Ο Μαθιός και ο Ανδρέας Βρουλάκης. Ο πρώτος για τη δολοφονία του Στεφανή και ο δεύτερος για εκείνη του Βασίλη Σταματάκη ως ηθικός αυτουργός. Αλλά και για όσα προκάλεσε με τη δολοφονία του Νικηφόρου.

https://www.instagram.com/p/C5ffPVOo9kn/

Το νέο spoiler της σειράς που μόλις κυκλοφόρησε (TV24) αναφέρει μάλιστα πως ο Ανδρέας θα επιστρέψει στον Σασμό. Για να παραβρεθεί στον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς και να έρθει τελικά η πολυπόθητη ανακωχή ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Μόνο που οι φανς δεν θέλουν αυτή την εξέλιξη. Γιατί νομίζουν πως ο Ανδρέας θα επιστρέψει ανενόχλητος και θα τιμωρηθεί τελικά μόνο ο Μαθιός.

Βέβαια το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Μπορεί τελικά να τιμωρηθούν και οι δύο τελικά και να έχουμε ισοπαλία. Να μάθουν όλοι τα μυστικά των άλλων, να εκτονωθούν και να συνεχίσουν κανονικά τις ζωές τους.

Προς το παρόν η ζωή του εισαγγελέα απελείται, όπως απειλείται και η ζωή της Στέλλας. Μόλις ξεμπερδέψουμε από όλα αυτά θα επανέλθουμε στο θέμα του Ανδρέα και του Μαθιού. Το κοινό πάντως συνεχίζει να συγκινείται και με τη Βασιλική που ξαναθυμήθηκε τον δραματικό ρόλο που έπαιξε ο Βρουλάκης στον θάνατο του Νικηφόρου της.

Η τρυφερή συμβουλή που έδωσε ο Δημήτρης Λάλος στην 6χρονη κόρη του Νικολέττα μετά τις φήμες χωρισμού

vasilikithrinos.png