Ένας νέος έρωτας για τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τα κλικ που «πρόδωσαν» τη σχέση με τον Γιώργο Ζώη

Κατερίνα Μπούσιου
Ένας νέος έρωτας για τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τα κλικ που «πρόδωσαν» τη σχέση με τον Γιώργο Ζώη

Ποιος είναι ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Γιώργος Ζώης και το δημοσίευμα που αναφέρει έναν νέο έρωτα για την Αργυρώ του Σασμού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. 

Ο έρωτας παίζει έναν διπλό ρόλο αυτή την περίοδο στη ζωή της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη. Μιλάμε καταρχάς για τον τηλεοπτικό με τον Αστέρη στον Σασμό, αλλά και τον πιο ρεαλιστικό και πιο πρόσφατο χρονικά με το σκηνοθέτη Γιώργο Ζώη σύμφωνα με δημοσίευμα. Αυτή η σχέση με δύο τρόπους μας την είχε αποκαλύψει και η ίδια η ηθοποιός με αναρτήσεις της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C5LtMNOIqRL/

Μία σκιά και ένα ταξίδι στο Βερολίνο

Είχα αναφερθεί στο παρελθόν σε μία περίεργη σύμπτωση στον φετινό κύκλο του Σασμού. Αρκετοί από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στη σειρά, βίωσαν συμπωματικά τους τελευταίους μήνες ριζικές αλλαγές στην προσωπική τους ζωή. Με χωρισμούς είτε από συντρόφους, είτε από συζύγους. Δες και παρακάτω.

Στον Σασμό έχουμε και 6ο χωρισμό, ενώ γρίφος παραμένει ο ερχομός του Ρούσσου Σταματάκη

Ανάμεσα σε εκείνους και η τηλεοπτική Αργυρώ, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη η οποία χώρισε από τον σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα, μετά από μία σχέση που είχε κρατήσει τρία χρόνια.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, εδώ και λίγο διάστημα η ηθοποιός είναι ξανά ερωτευμένη και μάλιστα αυτό τον έρωτα τον χαρακτηρίζει κεραυνοβόλο και κινηματογραφικό. Ο σύντροφός της είναι ο γνωστός και πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Γιώργος Ζώης. Στο βίντεο τον βλέπεις να μιλά και για τη νέα του ταινία «Arcadia».

https://www.instagram.com/reel/C3prtYbM00y/

Ίσως γνωρίζεις επίσης πως με την ταινία του «Casus belli» είχε βραβευτεί από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, ή την ταινία του Interruption, ενώ πιο πρόσφατα έχει προταθεί και για την ταινία του «Τίτλοι τέλους» για το βραβείο σκηνοθεσίας από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.

Τη σχέση αυτή ωστόσο μας την είχε αποκαλύψει με τον τρόπο της η ηθοποιός. Με μία ανάρτηση με δύο σκιές και μία αγκαλιά που δεν έμοιαζε φιλική.

https://www.instagram.com/p/C4qBIoLoi_h/

Και κατά δεύτερον από το καρουζέλ φωτογραφιών από το ταξίδι της στο Βερολίνο για τη Berlinale, όπου εκείνος συμμετείχε με την ταινία «Arcadia». Εκεί φαίνεται και ένα μακρινό πλάνο του σκηνοθέτη ο οποίος δεν αγαπά την έκθεση και δεν έχει προφίλ στα social media.

https://www.instagram.com/p/C3nQ13ooYqL/

Η Χριστίνα τη φετινή χρονιά έκανε και ένα μεγάλο θεατρικό comeback, στο πλευρό της τηλεοπτικής της μαμάς στον Σασμό, Μαρίας Πρωτόπαππα, στο κλασικό έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» στο θέατρο Τέχνης. Και εξετάζει ήδη και την τηλεοπτική της επιστροφή μετά το τέλος του Σασμού τον Ιούνιο.

Το τέλος του Σασμού θα είναι γλυκόπικρο με γάμους, τη γέννηση δύο παιδιών και μία μεγάλη τιμωρία

Οι πληροφορίες λένε πως θα έχει ένα ευτυχισμένο τέλος στην αγκαλιά του Αστέρη της. Με μία δεύτερη εγκυμοσύνη και μία ανακωχή στις βεντέτες. Βέβαια ο δρόμος προ την ευτυχία θα είναι μακρύς ακόμη, με αρκετές δυσκολίες. Ήδη τώρα βασανίζεται από ζήλια για τη συμπεριφορά της Σάντρας απέναντι στον Αστέρη, ενώ θα κληθεί να αντιμετωπίσει και την παραδοχή του Μαθιού για τη δολοφονία του Στεφανή, που θα φέρει έναν κλυδωνισμό στην οικογένεια Σταματάκη. Τέλος καλό όμως όλα καλά.