Στα διπλά γενέθλια της οικογένειας Ταμπακάκη, ο Μιχαήλ μας αποκάλυψε τη μητέρα και τον αδελφό του

Κατερίνα Μπούσιου
Στα διπλά γενέθλια της οικογένειας Ταμπακάκη, ο Μιχαήλ μας αποκάλυψε τη μητέρα και τον αδελφό του

Οι εντυπωσιακές και πρωτότυπες τούρτες γενεθλίων και η σπάνια οικογενειακή στιγμή του Μιχαήλ Ταμπακάκη. 

Μία από τις πιο ιδιαίτερες μέρες της ζωής του μας αποκάλυψε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης που αφορούν και στα δύο πρόσωπα που αγαπά περισσότερο και του έχουν συμπαρασταθεί από την αρχή της καριέρας του. Τα διπλά οικογενειακά γενέθλια ήταν και μία καλή αφορμή για να μας παρουσιάσει για πρώτη φορά τη μητέρα και τον αδελφό του Γιώργο.

https://www.instagram.com/p/C3AoBDvoxIx/

Οι εντυπωσιακές τούρτες και η γοητευτική μαμά

Φέτος ως Άγγελος στο Ναυάγιο, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ζει ένα οικογενειακό δράμα αφού αναζητά την τιμωρία εκείνων που ευθύνονται για τον εμπρησμό και τον θάνατο των γονιών του. Είναι ένας πολύ διαφορετικός ρόλος για εκείνον σε μία χρονιά που και πάλι μας έδειξε και το πολύπλευτο θεατρικό του ταλέντο στην παράσταση «Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλει». Την τελευταία 5ετία όλες του οι επαγγελματικές επιλογές στέφθηκαν με επιτυχία και αυτό σίγουρα τον κάνει χαρούμενο.

Ο Νίκος Γκέλια δηλώνει ευγνώμων για τη γοητευτική σύζυγό του: Οι σπάνιες στιγμές με την Αγγελική του

Χθες μας παρουσίασε στο προφίλ του στο Instagram, μία διαφορετική πλευρά της ζωής του που δεν έχει σχέση με το επάγγελμά του. Και μας αποκάλυψε δύο από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, τον αδελφό του και τη μαμά τους. Η αφορμή ήταν τα διπλά γενέθλια και των δύο και η κοινή οικογενειακή γιορτή. Ο ηθοποιός περήφανος μας τους παρουσίασε, μαζί με τις δύο εντυπωσιακές τους τούρτες. Της μαμάς του ήταν μία ολόχρυση καρδιά με σαντιγύ.

Ο Μιχαήλ μας είχε μιλήσει και στο Queen.gr για την ιδιαίτερη σχέση που έχει μαζί τους: «Η μητέρα μου είναι εκείνη με την οποία μιλάω τακτικά αλλά και ο αδελφός μου και αρκετοί φίλοι μου. Έχω ανάγκη να ακούω τη γνώμη τους με ειλικρίνεια και ευθύτητα. Mου αρέσει η αλήθεια, δεν εθελοτυφλώ και δεν θέλω όλοι οι άλλοι γύρω μου να ωραιοποιούν τις καταστάσεις. Είμαι πολύ ανοιχτός στο να ακούω τη γνώμη των άλλων. Ακόμη και ανθρώπων που δεν είναι του χώρου μου. Ίσως η δική τους γνώμη να είναι πιο σημαντική μερικές φορές». Δες και παρακάτω όλη τη συνέντευξη.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης λέει πως δεν αισθάνθηκε ποτέ ζεν πρεμιέ και μιλά για το δίλημμα στο «Ναυάγιο»

Και να κλείσω με τις τελευταίες εξελίξεις για το Ναυάγιο. Όπως όλα δείχνουν πλέον δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια πως ο μέλλων πεθερός του, όχι μόνο κάνει παρανομίες, αλλά προκάλεσε και τον θάνατο των γονιών του. Χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρος θα αναγκαστεί κάποια στιγμή να διαλύσει τον γάμο του με την ανυποψίαστη Βάσω.

Από την άλλη πλευρά συνεχίζει να ερευνά τον Ιπποκράτη και διακριτικά συλλέγει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν τον Αντώνη και κατ' επέκταση και την Ειρήνη.