Η ώρα των αποκαλύψεων έφτασε στο Ναυάγιο και οδηγεί Πέτρο με Ειρήνη, Άγγελο και Βάσω στον χωρισμό

Κατερίνα Μπούσιου
Η ώρα των αποκαλύψεων έφτασε στο Ναυάγιο και οδηγεί Πέτρο με Ειρήνη, Άγγελο και Βάσω στον χωρισμό

Η συμμαχία κατά του Παντελίδη στο Ναυάγιο θα αργήσει, αλλά θα αποδώσει καρπούς και έτσι ο Μιχάλης θα γλιτώσει από τις κατηγορίες. 

Ένα Ναυάγιο έχει φέρει προβλήματα αλλά αναμένεται να αλλάξει πολλές φορές και πολλών ανθρώπων τη ζωή. Δε σταματούν οι ανατροπές και δεν όχι ευχάριστες εξελίξεις μέχρι να έχουμε την τελική δικαίωση των θυμάτων. Ο Γιάννης Στάνκογλου ξαναδείχνει το σκληρό του πρόσωπο και ο Παντελίδης - Γεράσιμος Σκιαδαρέσης τη μαεστρία του στο να διαλύει ζευγάρια.

Άγγελος και Βάσω σε διάσταση, Λίνα και Μάκης σε χωρισμό

Ας ξεκινήσουμε από το ωραίο κλίμα ανάμεσα στον Πέτρο και την Ειρήνη στο Ναυάγιο οι οποίοι ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη. Δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί ο Ιπποκράτης που έχει μάθει πως είναι μαζί αιφνιδίως εμφανίζεται και παίρνει την Ειρήνη στην Αθήνα.

Ο Γιάννης Στάνκογλου σε ρόλο serial killer στο Ναυάγιο «δολοφονεί» ξανά - Το χρονικό της φρίκης

Εκεί θα της αποκαλύψει πως ο Αντώνης λέγεται Πέτρος, πως είναι εγκληματίας και κρύβει την πραγματική του ταυτότητα. Η Ειρήνη όπως είναι φυσικό δεν θέλει πια να τον ξαναδεί. Ο Πετραντώνης όπως τον αποκαλούν, ζητά τη βοήθεια του Στελή γιατί κινδυνεύει να συλληφθεί.

https://www.instagram.com/p/C48PABpK3Qu/

Δεν είναι το μόνο ζευγάρι όμως που θα χωρίσει. Ο Όθωνας με τις οδηγίες του θείου Παντελίδη, συνεχίζει να φλερτάρει τη Λίνα και ο Μάκης γνωρίζει τους γονείς της. Το επιθετικό κλίμα μεταξύ τους και η αποκάλυψη από εκείνον ότι χρωστούν χρήματα στον πατέρα της, οδηγεί το ζευγάρι σε ένα μεγάλο καυγά και τελικά στον χωρισμό.

Χωριστά θα μείνουν για ένα διάστημα και ο Άγγελος με τη Βάσω. Παρόλο που είναι ερωτευμένοι εκείνος κάνει δεύτερες σκέψεις για το πώς θα καταφέρει να συνυπάρξει με τον πατέρα της, μετά τις υποψίες που έχει πως δολοφόνησε τους γονείς του. Ενώ γίνεται ο αρραβώνας τους, εκείνος απομακρύνεται ξανά. Μέχρι που θα οδηγηθούν και εκείνοι σε χωρισμό.

https://www.instagram.com/p/C0mOZ_hIbJq/

Η ώρα των αποκαλύψεων για όλους έχει φτάσει για να λυτρωθούν. Ο Άγγελος θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να τα πει όλα και να λυτρωθεί. Όμως ήρθε και η ώρα του πατέρα της Λίνας και της μητέρας του Μάκη να αποκαλύψουν και εκείνοι τις αλήθειες τους. Με καταστροφικές συνέπειες, όπως καταλαβαίνεις.

Οι μόνοι που θα μείνουν μαζί, ενωμένοι μέχρι τη μεγάλη δίκη είναι ο Μιχάλης και η γυναίκα του Ελένη που τα βάζουν ανοιχτά με τον Παντελίδη και του δείχνουν ότι δεν τον φοβούνται, παρά τις απειλές του και την απόπειρα απαγωγής του γιου τους. Όπως και η Στέλλα με τον Βασίλη.

Όλα όμως τα επισκιάζει η νέα δολοφονία του Ιπποκράτη - Γιάννη Στάνκογλου. Ο οποίος θα δολοφονήσει την Ευγενία, αδελφή της γυναίκας του Κλαίρης η οποία τον επισκέπτεται στο σπίτι και τότε εκείνος ενώ όλοι λείπουν και τη σκοτώνει. Η Δήμητρα αλλά και η Ειρήνη θορυβούνται από την εξαφάνισή της και την εμφάνιση της αστυνομίας.

Τώρα δεν υπάρχει άλλη λύση από την Ειρήνη από το να ζητήσει τη βοήθεια του Πέτρου και του Στελή. Πρέπει να βρει τρόπο να φύγει από κοντά του.