Η κόντρα Στάνκογλου - Κακούρη στο Ναυάγιο, καθώς έχουμε την αποκάλυψη της ταυτότητας του Πέτρου

Κατερίνα Μπούσιου
Η κόντρα Στάνκογλου - Κακούρη στο Ναυάγιο, καθώς έχουμε την αποκάλυψη της ταυτότητας του Πέτρου

Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει πως ο Αντώνης δεν είναι αυτός που φαίνεται στο Ναυάγιο. 

Τις πιο συγκινητικές στιγμές ζουν οι φανς στο Ναυάγιο τις τελευταίες ημέρες και ο ταλαντούχος ηθοποιός Έκτορας Λιάτσος στον ρόλο του Πέτρου, έχει φροντίσει για αυτό. Η συνάντηση με την μητέρα του αλλά και η αναμενόμενη με τον πατέρα του, συγκίνησαν το κοινό. Αλλά η χαρά δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Ιπποκράτης θα γίνει ο εφιάλτης του.

Η μεγάλη αποκάλυψη για τον Πέτρο - Αντώνη

Εκτός από τη συνάντηση με τους γονείς του, το μόνο καλό που προκύπτει για τον Πετραντώνη όπως τον αποκαλούν οι φανς της σειράς Ναυάγιο στο Twitter/X, είναι η τυχαία συνάντησή του με την Ειρήνη. Δεν γνωρίζει πως είναι φιλοξενούμενη του Στελή και αυτό είναι μία ανέλπτιστη τύχη.

Το τρίτο πρόσωπο που καταστρέφει έναν έρωτα στο Ναυάγιο: Μάκης και Λίνα λίγο πριν τον χωρισμό τους

Είναι όμως και η ευκαιρία να σταματήσει να κρύβεται. Μετά τις τρυφερές στιγμές που θα περάσουν μαζί, ο Πέτρος αποφασίζει να της πει για ποιον λόγο αποφάσισε να αλλάξει την ταυτότητά του. Δεν θα της το πει όμως.

Την ίδια στιγμή θα δει ξαφνικά μπροστά του τον Ιπποκράτη, ο οποίος κάνει επίσκεψη - έκπληξη στην Ειρήνη με πρόθεση να τα ξαναβρούν. Έχει όμως ήδη ξεκινήσει να ερευνά για εκείνον. Και μάντεψε (αν βλέπεις τη σειρά) ποιος θα τον βοηθήσει. Μα φυσικά ο Παντελίδης. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κεντά στον ρόλο του δαιμόνιου δικηγόρου σε αυτή τη σειρά.

https://www.instagram.com/p/C2-0D2CKwtY/

Έτσι ο Πέτρος θα αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθεια του Στελή. Ο Λεωνίδας Κακούρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Γιάννη Στάνκολγου. Καταρχάς γιατί θα θέλει να προστατέψει και τη ζωή της Ειρήνης, γιατί καταλαβαίνει πως δίπλα του θα κινδυνέψει.

Όλα αυτά ενώ παράλληλα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ως δικηγόρος των θυμάτων, ο Σωτήρης Χατζάκης ως μπαμπάς της Στέλλας και συμβολαιογράφος και ο Γιώργος Χριστοδούλου ως ο δημοσιογράφος που ανακάλυψε το σκάνδαλο με το πλοίο, προσπαθούν να βρουν στοιχεία για να παγιδέψουν τον Παντελίδη. Και τον εντολέα του φυσικά, τον πλοιοκτήτη Βασιλείου.

Θα τα καταφέρουν. Αλλά πώς όμως ο Πέτρος θα γλιτώσει από την ενοχή της δολοφονίας; Εδώ μπορεί να έχουμε μία νέα εξέλιξη με στοιχεία που θα προκύψουν.

Προς το παρόν το κοινό είναι ενθουσιασμένο με τα δύο ζευγάρια. Ειρήνη και Πέτρο αλλά και το νέο, Στέλλα με Βασίλη.