Η Μαρίνα Σπανού ευχήθηκε στη μαμά της με μια ανάρτηση σκέτη «Κάρτ - Ποστάλ»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρίνα Σπανού ευχήθηκε στη μαμά της με μια ανάρτηση σκέτη «Κάρτ - Ποστάλ»

Η Μελίνα Παιονίδου και ο Χρήστος Σπανός καμαρώνουν για την Μαρίνα αλλά κι εκείνη για τους γονείς της που είναι το παντοτινό της στήριγμα.

Η Μαρίνα Σπανού, η κόρη του γνωστού ηθοποιού Χρήστου Σπανού και της καταξιωμένης μουσικού Μελίνας Παιονίδου, ακολουθώντας τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της όχι μόνο έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην υποκριτική τον Σεπτέμβριο του 2023 αλλά έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό με τις live εμφανίσεις της και τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει.

Η αντίδραση του Χρήστου Σπανού ακούγοντας την «Ικαρία» της Μαρίνας έκανε τους γονείς να ταυτιστούν

https://www.instagram.com/reel/C45J6XkNymG/

Η ίδια έχει μια πολύ δεμένη σχέση με τους γονείς της κι αυτό φαίνεται τόσο από τα στιγμιότυπα που βλέπουμε από την καθημερινότητά τους στα social media όσο και από τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς η νεαρή καλλιτέχνης για εκείνους.

Η αφιέρωση στη μαμά της

Ο Χρήστος Σπανός μένει σε ένα Άκρως οικογενειακόν σπίτι με τις γυναίκες της ζωής του Μαρίνα & Μελίνα

Έτσι δημόσια και με μια κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram η Μαρίνα Σπανού θέλησε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον άνθρωπο που εξαιτίας του υπήρχε από πάντα μέσα της η αγάπη για τη μουσική, στην πιο σημαντική γυναίκα της ζωής της, που δεν είναι άλλη από τη μαμά της, η οποία έχει τα γενέθλιά της.

«Χρόνια υπέρλαμπρα στη ρίζα μου την μουσική, την κυπριακή, στο σπίτι μου και τη γυναίκα μου την παντοτινή. Μαμά να σε χαιρόμαστε» έγραψε στην ανάρτησή της αφιερωμένη στη μαμά της η Μαρίνα Σπανού.

433886712_795526165408622_3676826716960101634_n.jpg

Και ο Χρήστος Σπανός όμως, είχε δημοσιεύσει από νωρίς το πρωί μια φωτογραφία της Μελίνας Παιονίδου στο Instagram του, γράφοντας: «Χρόνια πολλά υπέροχο κορίτσι της ζωής μου» με εκείνη να του απαντάει «Σ' αγαπώ».

https://www.instagram.com/p/C5nW3RTMBzH/

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Αθηναΐς Νέγκα, η Μαρίνα Σπανού είχε αναφερθεί στους γονείς της και στο πόσο υποστηρικτικοί υπήρξαν μαζί της, λέγοντας πως μπορεί στην αρχή να ανησύχησαν - κυρίως ο μπαμπάς της - που ήθελε να τραγουδήσει στον δρόμο, όμως τελικά ήταν μαζί της από την πρώτη κιόλας μέρα, από το πρώτο της live στο κέντρο της Αθήνας.

Η μαμά της Μαρίνας Σπανού

Μπορεί το ευρύ κοινό να γνωρίζει λίγο παραπάνω τον Χρήστο Σπανό, τον μπαμπά της Μαρίνας, εξαιτίας των ρόλων του - ιδίως εκείνον του Ερμή στη σειρά Άκρως Οικογενειακόν - ωστόσο και η μαμά της έχει ένα ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό.

Η Μελίνα Παιονίδου γεννήθηκε στην Κύπρο και σύμφωνα με την επίσημη ισοτοσελίδα του Εθνικού Θεάτρου που φιλοξενεί το βιογραφικό της έχει στο ενεργητικό της μουσικές διδασκαλίες, επιμέλειες, φωνητικές επεξεργασίες, ενώ από το 1996 μέχρι και σήμερα είναι καθηγήτρια μουσικής στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με πολλούς σκηνοθέτες και συνθέτες σε πάνω από 100 έργα εκ των οποίων τα 35 στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Βέβαια, όσον αφορά τα φώτα της δημοσιότητας η Μελίνα Παιονίδου προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους. Παρ' όλα αυτά μπορεί να έχει ιδιωτικό το προφίλ της στο Instagram, έχει όμως ανοιχτό το προφίλ της στο Facebook, όπου πέρα από αναρτήσεις σχετικές με τη δουλειά της, δημοσιεύει και πράγματα που αφορούν την οικογένειά της, φανερώνοντας την αγάπη που έχει τόσο στον Χρήστο Σπανό όσο και στην Μαρίνα, της οποίας κάθε βήμα, κάθε συνέντευξη κι εμφάνιση αναδημοσιεύει με μεγάλη περηφάνια.