To First Dates επέστρεψε και το Twitter/ X υποκλίθηκε: H θεαματική αλλαγή της Ζενεβιέβ ως άλλο GNTM

Γεωργία Βλαχοπούλου
To First Dates επέστρεψε και το Twitter/ X υποκλίθηκε: H θεαματική αλλαγή της Ζενεβιέβ ως άλλο GNTM

Ο β' κύκλος του First Dates μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Τwitter/X με τις ατάκες των ζευγαριών αλλά και την άκρως ανανεωμένη Ζενεβιέβ.

Ο δεύτερος κύκλος του First Dates επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες το βράδυ της 11ης Απριλίου με την οικοδέσποινα Ζενεβιέβ Μαζαρί να ανοίγει και πάλι τις πόρτες του «εστιατορίου» της για να υποδεχθεί με μεγάλη χαρά όσους ψάχνουν την αγάπη.

Το concept γνωστό από την προηγούμενη χρονιά. Δύο εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους βγαίνουν ένα ραντεβού στα «τυφλά» στο εστιατόριο του First Dates και στο τέλος της βραδιάς αποκαλύπτουν αν θα έβγαιναν κι ένα δεύτερο ραντεβού ή αν τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά οπότε θα μείνουν απλά φίλοι.

https://www.instagram.com/reel/C5ol6ZzyJQ7/

Η πάντα stylish Ζενεβιέβ και η διαφορά της από το GNTM

Mπορεί να είχαμε συνηθίσει την Ζενεβιέβ Μαζαρί να είναι πιο αυστηρή, με πιο «τσουχτερό» σχόλιο όσο ήταν coach και κριτής στο GNTM, ως οικοδέσποινα του First Dates όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού η ίδια υποδέχεται τους καλεσμένους της με ιδιαίτερη γλυκύτητα, χωρίς να αντιδρά στα διάφορα «περίεργα» που ακούει από αυτούς. Όπως για παράδειγμα συνέβη στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου αυτού κύκλου με την Αμαλία που στα 20 της χρόνια είπε ότι είχε βγει από μια σχέση 7 χρόνων.

Η αλήθεια είναι πως η πιο γλυκιά πλευρά της είναι που κάτι που τους περισσότερους δεν τους ενοχλεί, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που την αγάπησαν για τον πιο αυστηρό της ρόλο και γι' αυτό αισθάνονται σαν να μην είναι η «Ζεν» που ήξεραν.

Μέχρι και η αλλαγή στα μαλλιά της συγκριτικά με την περίοδο του GNTM έχει βοηθήσει στο να φαίνεται πιο γλυκιά η παρουσιάστρια του First Dates. Τέλος οι αυστηρές αφέλειες που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Αυτό που βέβαια δεν έχει αλλάξει, είναι το πόσο stylish παραμένει η ίδια κάτι που απέδειξε και με την εμφάνισή στο πρώτο αυτό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Πέμπτη 11/4.

438171710_801980978022555_2670568166796022380_n.jpg

Η Ζεν στο First Dates

Και το σούπερ fit σώμα της με αναλογίες που δεν φανταζόμασταν πως διαθέτει η Ζεν!

zen.jpg

Η Ζεν επί GNTM

Μπορεί το concept να θέλει την ίδια και το προσωπικό του εστιατορίου να είναι ντυμένοι στα ασπρόμαυρα, ωστόσο τα κοσμήματά της με την χαρακτηριστική καρδιά αλλά και τα πολύ ψηλά τακούνια της απέδειξαν πως η ενασχόλησή της με την μόδα δεν ήταν τυχαία.

Η ίδια η Ζενεβιέβ Μαζαρί πάντως, έχει δηλώσει πως απολαμβάνει πολύ το First Dates και στον φετινό κύκλο θα ήθελε να ζήσει μέχρι και γάμο.

«Με ευχαριστεί πολύ που όλοι με ρωτάνε πότε θα ξεκινήσει η εκπομπή. Έχουμε δεθεί πολύ με την ομάδα και υπάρχει προσμονή. Θέλω φέτος να ραφτώ, θέλω να γίνω κουμπάρα, θέλω να πετύχω γάμο στο First Dates» είχε πει στο Breakfast@Star.

To #FirstDates στα trends του Twitter

Τo πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου πάντως φαίνεται πως είχε μεγάλη επιτυχία, αφού οι χρήστες του Twitter/X παρακολουθούσαν καρέ - καρέ κάθε ραντεβού σχολιάζοντας τις διάφορες ατάκες που άκουγαν από τους singles, φέρνοντας το First Dates στην 2η θέση των trends της πλατφόρμας.

438032544_7174353276024568_6887735299165367820_n.jpg

Δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο project έχει αγαπηθεί από πολλούς, αφού στην εποχή των online εφαρμογών dating, το να βγεις ραντεβού με κάποιον που δεν γνωρίζεις καθόλου είναι κάτι σύνηθες και πολλοί μπορεί να ταυτιστούν. Και πέρα από τα social media όμως, το πρώτο ραντεβού και το πώς πήγε, τι είπε ο ένας στον άλλο και τι απάντησε ήταν πάντα ένα hot θέμα στις συζήτησης μεταξύ φίλων.

https://www.instagram.com/reel/C5oz-7cM7PB/