«Δεν άξιζε τέτοιο τέλος»: Η δολοφονία του Φίλιππου στη Γη της ελιάς ξεσήκωσε το κοινό στο Twitter/X

Κατερίνα Μπούσιου
«Δεν άξιζε τέτοιο τέλος»: Η δολοφονία του Φίλιππου στη Γη της ελιάς ξεσήκωσε το κοινό στο Twitter/X

Η απώλεια του Διονύση Παπανδρέου ήδη στοιχίζει στους φανς της Γης της ελιάς. Η μητέρα του καταρρέει και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. 

Η εβδομάδα των παθών είναι αυτή για τη Γη της ελιάς, με το σημερινό αλλά και το επεισόδιο της Κυριακής από τα πιο κρίσιμα, καθώς έχουμε τη δολοφονία του Φίλιππου και τις επιπτώσεις της. Ήδη το τρείλερ που κυκλοφόρησε αναστάτωσε το κοινό στα social media. Οι οποίοι έκαναν και μία πολύ σωστή παρατήρηση.

https://www.instagram.com/p/C4VPH6_sYfb/

Ο θρήνος στη Μάνη και η οδύνη στο Twitter/X

Αυτοί που παρακολουθούν τη Γη της ελιάς από το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, έχουν ήδη εξοικειωθεί με αυτές τις ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές που κάνει η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου στο σενάριο της σειράς. Τα περιμένουν όλα και όλα είναι η αλήθεια έχουν συμβεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Πριν δεις τον γάμο Γκερέκου - Γκλέτσου στη Γη της ελιάς, θα υπάρξει μία απόπειρα αυτοκτονίας

Όμως οι πιστοί και πιο νεαροί σε ηλικία φανς που έχουν ταυτιστεί με κάποια από τα νεαρά ζευγάρια δεν δέχονται εύκολα κάποιες εξελίξεις. Αν και ο ίδιος ο Διονύσης Παπανδρέου που υποδύεται τον Φίλιππο, είχε δηλώσει πως ήταν καιρός να κάνει και κάτι άλλο επαγγελματικά και μας προετοίμαζε για το τέλος του, κανείς δεν πίστευε πως χρονικά θα γινόταν τόσο σύντομα.

Ήδη το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου το οποίο έπαιξε μετά τους τίτλους τέλους, αναστάτωσε τους φανς γιατί σήμερα, η Χάιδω θα είναι στη δυσάρεστη θέση να αναγνωρίσει το πτώμα του γιου της.

Έχει προηγηθεί η ανεύρεσή του στη θάλασσα από τον Κουράκο και τον Ορέστη και χρειάζεται να γίνει η τυπική διαδικασία. Όπως καταλαβαίνεις στη Μάνη ξεσπά συναγερμός με όλο το καστ. Συναγερμός - δυσάρεστος αυτή τη φορά - ξέσπασε και στα social media. Ειδικά γιατί ανάμεσα στις εξελίξεις, μοιάζει παράταιρη και η ευτυχία Γκλέτσου - Γκερέκου, αφού ο Τζον επέστρεψε στη Μάνη και θέλει να μείνει μόνιμα κοντά στη μέλλουσα σύζυγό του Αθηνά.

Η αλήθεια είναι πως εν μέρει έχουν δίκιο οι φανς γιατί φεύγει ένας πρωταγωνιστής αγαπητός. Όμως οι εξελίξεις που θα έρθουν ίσως ανανεώσουν και λίγο τη σειρά. Η Βασιλική - Ιφιγένεια Τζόλα ήδη βαδίζει προς μία νέα ζωή όπως την διακωμωδεί και στο TikTok.

Μετά τον θρήνο στη Γη της ελιάς, η Βασιλική διασκεδάζει στο TikTok με τους δύο άντρες της ζωής της

Κυριακή και Δευτέρα θα έχουμε τα επεισόδια του θρήνου και μετά της κηδείας και γενικά όλη η επόμενη εβδομάδα θα έχει ως κεντρικό θέμα την απώλεια, την απελπισία της Χάιδως με την απόπειρα αυτοκτονίας που θα κάνει (τελευταία στιγμή τη σώζει ο Λυκούργος) και τη νέα ζωή της Βασιλικής. Στάθης και Αριάδνη της συμπαραστέκονται όσο μπορούν.