Οι ατάκες της Μπάρκα μετά το βίντεο με τον Τσαγκρίδη και το τραγούδι όλο νόημα για «χωρισμό»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι ατάκες της Μπάρκα μετά το βίντεο με τον Τσαγκρίδη και το τραγούδι όλο νόημα για «χωρισμό»

Μετά το βίντεο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Δανάη Μπάρκα το μόνο που έχει κάνει είναι να μιλάει με «γρίφους».

Η αλήθεια είναι πως στα τέλη του Φλεβάρη δημιουργήθηκε πολύ μεγάλος ντόρος μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο κι έδειχνε την Δανάη Μπάρκα να φιλιέται στο στο στόμα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, αφού με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνονταν οι φήμες που τους ήθελαν να είναι κάτι περισσότερο από φίλοι.

6 αλήθειες για το τρίγωνο Καινούργιου- Μπάρκα - Τσαγκρίδης με τα δεκάδες σχόλια στο Twitter

Από εκείνη τη στιγμή βέβαια, κι ενώ θα έλεγε κανείς πως οι δυο τους ίσως πλέον θα μπορούσαν να κυκλοφορούν δημόσια πιο άνετα, σαν κανονικό ζευγάρι, τελικά δεν τους ξαναείδαμε μαζί σε κάποιο στιγμιότυπο. Ούτε στο εστιατόριο που διατηρεί ο εφοπλιστής στο κέντρο της Αθήνας και η Δανάη Μπάρκα είχε επισκεφτεί κάποιες φορές πριν το βίντεο, ούτε σε κάποια άλλη κοινή τους έξοδο.

Αυτό για κάποιους σήμαινε πως ίσως οι δυο τους δεν ήθελαν να προβάλλουν περισσότερο τη σχέση τους στα φώτα της δημοσιότητας, όπως είχαν κάνει και πριν κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο βίντεο, ενώ για κάποιους άλλους ίσως ήταν η απόδειξη πως υπάρχουν κάποια «σύννεφα» ανάμεσά τους.

Το τραγούδι όλο «νόημα»

Και ίσως το προβάδισμα στο τι συμβαίνει τελικά στη σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, να έχουν τα «σύννεφα», αφού η παρουσιάστρια με το που άκουσε το τραγούδι της Ελένης Χατζίδου «Δεν θα σε περιμένω» να παίζει στο πλατό, σηκώθηκε και χόρεψε στον ρυθμό του ιδιαίτερα ενθουσιασμένη. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι καθαρά ένα τραγούδι χωρισμού αφού το ρεφραίν του πάει κάπως έτσι:

Όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρηγορήσει
Πάντα μετά το χωρισμό αυτή είναι η λύση
Ακούγεται εγωιστικό και λίγο τετριμμένο
Μα αφού εσύ αδιαφορείς
Δε θα σε περιμένω

Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν έχει τραγουδηθεί κι από άτομα που βρίσκονται σε σχέση κι απλά τους αρέσει σαν κομμάτι. Άλλωστε, είναι μια από τις επιτυχίες της Ελένης Χατζίδου.

Η συνάντηση Τσιμτσιλή - Καινούργιου, η «ανήθικη» πράξη της Μπάρκα και η αποκάλυψη της Σταματίνας

Οι «ατάκες» της Δανάης και οι φήμες για τη σχέση τους

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ σε διάφορες εκπομπές, μετά το βίντεο που τους έδειχνε σε αυτό το τρυφερό ενσταντανέ, η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης σταμάτησαν να έχουν επικοινωνία.

Όπως είπε και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στην εκπομπή Γεια Σου στις αρχές του Μαρτίου, το δικό του ρεπορτάζ θέλει την επικοινωνία ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! και τον εφοπλιστή να έχει διακοπεί.

«Εγώ μαθαίνω ότι ο Φίλιππος με τη Δανάη έχουν σταματήσει την επικοινωνία τους μετά από αυτό το βίντεο που κυκλοφόρησε. Δε ξέρω ακριβώς τι έχει ειπωθεί μεταξύ τους, αλλά μαθαίνω ότι έχουν σταματήσει να βγαίνουν μαζί και γενικότερα η επικοινωνία τους έχει μειωθεί αρκετά» είπε ο δημοσιογράφος.

Η Δανάη Μπάρκα παρ' όλα αυτά, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει χαρακτηριστικά πως δεν φοβάται τις «μπόρες» γιατί οι άνθρωποι που είναι δίπλα της είναι «ομπρέλες» και «ασπίδες» για εκείνη, αναφερόμενη στον ντόρο που είχε δημιουργηθεί μετά το βίντεο με τον Τσαγκρίδη.

Εκτός από την ομπρέλα όμως, υπάρχει και το ουράνιο τόξο που μπορείς να περιμένεις μετά τη μπόρα. Ανήκω στην ομάδα των ανθρώπων που πιστεύουν ότι αν σταματάς σε κάθε γωνία να πετάς πέτρες στα σκυλιά που γαβγίζουν, δε θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου. Όταν ξέρω ότι εγώ κοιμάμαι καλά το βράδυ και έχω γύρω μου ανθρώπους που είναι ασπίδες και ομπρέλες... παίρνω μια βαθιά ανάσα γίνομαι μούσκεμα στην μπόρα και μετά γυρνάω σπίτι μου φοράω στεγνά ρούχα και η ζωή συνεχίζει.

Από την άλλη με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε στο Πάμε Δανάη! για την προσωπική ζωή της Shakira και το αν έχει σχέση με έναν ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στο Emily in Paris, η Δανάη Μπάρκα είχε κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις για το τι σημαίνει «βγαίνω με κάποιον» αλλά και για τις σχέσεις και τις «ταμπέλες».

«Με όποιον βγαίνεις και ερωτοτροπείς σημαίνει πως έχεις "δαγκώσει τη λαμαρίνα";» είπε η ίδια όταν ο Άρης Καβατζίκης είπε πως η Shakira είναι σε σχέση με τον Lucien Laviscount.

Και στη συνέχεια έθεσε τη δική της ερώτηση, όταν ο δημοσιογράφος είπε πως οι fans της Shakira θεωρούν πως δεν είναι η καταλληλότερη σχέση που θα μπορούσε να κάνει μετά τον χωρισμό της από τον Pique.

«Πρέπει οπωσδήποτε να είναι η κατάλληλη επιλογή για να βγει ένα ραντεβού μια γυναίκα; Γιατί όλα πρέπει να τα κάνουμε μεγάλα και να τα βάζουμε σε συγκεκριμένες θέσεις;» αναρωτήθηκε η Δανάη Μπάρκα.