Η Κορίνα η Αγριόγατα 22 χρόνια μετά έχει τη δική της «αυτοκρατορία» στον χώρο της μόδας και όχι μόνο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κορίνα η Αγριόγατα 22 χρόνια μετά έχει τη δική της «αυτοκρατορία» στον χώρο της μόδας και όχι μόνο

Η Marlene Favela λίγο πριν κλείσει τα 47 θεωρείται fashion icon, έχει τρία e - shop και μια κόρη που της μοιάζει απίστευτα.

Και ποιος μπορεί να ξεχάσει ανάμεσα στις τόσες μεξικάνικες τηλενουβέλες που προβλήθηκαν στα τέλη των 90's - αρχές 00's, την Κορίνα την Αγριόγατα. Και μόνο από τον τίτλο ήξερες πως έπρεπε να παρακολουθήσεις και αυτή την σειρά. Άλλωστε, η Μαρία της Γειτονιάς, η Πάολα η Σφετερίστρια, η Μαριμάρ και η Εσμεράλδα δεν σε απογοήτευσαν.

Μαρία της Γειτονιάς: 28 χρόνια μετά η «Σοράγια» έχει μακριά ξανθά μαλλιά & είναι το ίδιο εντυπωσιακή

Tο 2002 λοιπόν, για μία σεζόν και μέσα από το κανάλι του Star προβλήθηκε η καθημερινή σειρά, Κορίνα η Αγριόγατα. Παραδόξως στην μεξικάνικη εκδοχή το όνομα της πρωταγωνίστριας ήταν Rosaura κι όχι Κορίνα αλλά ίσως ο λόγος που επιλέχθηκε αυτό το όνομα για τα ελληνικά δεδομένα να ήταν ότι ήταν πιο εύηχο και σύνηθες (ειδικά μετά τα Εγκλήματα).

Η υπόθεση σχετικά γνωστή. Φτωχό κορίτσι (Κορίνα) γνωρίζει πλούσιο αγόρι (Μάριο) και η ζωή της αλλάζει, με το happy end να έρχεται στο τέλος, αφού πρώτα η σχέση τους περάσει από 40 κύματα.

Πώς είναι σήμερα 22 χρόνια μετά η πρωταγωνίστρια;

Tον ρόλο της Κορίνας υποδυόταν η Marlene Favela, η οποία αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα δεις πως 22 χρόνια μετά τη σειρά έχει αλλάξει μόνο χτένισμα όσον αφορά την εμφάνισή της (έχοντας κάνει αφέλειες και λίγο πιο σοκολατί την απόχρωση των μαλλιών της), παραμένοντας το ίδιο εντυπωσιακή λίγο πριν κλείσει τα 47.

https://www.instagram.com/p/C2sWrwUOj8S/

Πέρα από την υποκριτική η Marlene Favela έχοντας ένα παρελθόν στον χώρο της μόδας, αφού είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως φιναλίστ στα καλλιστεία για τη Miss Mexico, μπήκε και στη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς. Οι εμφανίσεις της στο «κόκκινο χαλί» γίνονταν πάντα θέμα συζήτησης για το πόσο σωστές και stylish ήταν με την ίδια τελικά να έχει πια δύο e-shop εκμεταλλευόμενη όνομά της - ένα με ρούχα κι ένα με προϊόντα ομορφιάς.

Παράλληλα, η Favela έχει αποκτήσει και μια κόρη με τον επιχειρηματία George Seely, την Bella, η οποία είναι τεσσάρων χρονών και της μοιάζει πάρα πολύ. Μάλιστα, η μικρή Bella έχει και το δικό της προφίλ στο Instagram - το οποίο βέβαια όπως αναγράφεται στις πληροφορίες διαχειρίζεται η μαμά της - αλλά και το δικό της e-shop με παιχνίδια και αξεσουάρ για παιδιά.

H επανένωση των Rebelde Way έγινε viral στο TikTok και τα παιδιά των 90's θυμήθηκαν την εφηβεία τους

https://www.instagram.com/p/CxPBc0ItsQD/

H Marlene Favela πέραν όμως της υποκριτικής και των επιχειρήσεων είναι και ακτιβίστρια και ασχολείται ενεργά με τη φιλανθρωπία. Είναι εκπρόσωπος σε διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων παιδικών νοσοκομείων και οργανώσεων που υποστηρίζουν τις μη προνομιούχες κοινότητες, ενώ συμμετέχει σε εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας παράλληλα τα social media της για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τέτοιου είδους σημαντικά θέματα.

Πηγή φωτογραφιών: @marlenefavela