Η Σοφία Αλιμπέρτη στην Ισπανία χωρίς μακιγιάζ - Το περίεργο που κάνει στα ταξίδια της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σοφία Αλιμπέρτη στην Ισπανία χωρίς μακιγιάζ - Το περίεργο που κάνει στα ταξίδια της

Η Σοφία Αλιμπέρτη βρέθηκε στην περιοχή που έγιναν τα γυρίσματα του Game of Thrones και δοκίμασε τοπικές νοστιμιές σαν σωστή «Σπανιόλα».

Ένα από τα πράγματα που αγαπά να κάνει είτε εντός Ελλάδας είτε εκτός η Σοφία Αλιμπέρτη είναι το να ταξιδεύει. Δεν είναι λοιπόν λίγες οι φορές που η ίδια έχει δημοσιεύσει στα social media της διάφορες εικόνες από τα ταξίδια της.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έκλεισε τα 58: Η τριανταφυλλένια τούρτα και το τραγούδι που αφιέρωσε στον γιο της

Το ταξίδι στην Ισπανία

Το ίδιο έκανε λοιπόν, η παρουσιάστρια και ηθοποιός αυτή τη φορά από την Ισπανία. Ξεκινώντας να μάς ξεναγεί, η πρώτη ανάρτησή της ήρθε από την Ζamaia, ένα βραχώδες μέρος που λόγω ενός φαινομένου αποκαλύφθηκε μετά από εκατομμύρια χρόνια, όπως έγραψε. Μάλιστα, λόγω του συγκεκριμένου φαινομένου αυξήθηκε η θερμοκρασία του πλανήτη 10 βαθμούς και αντιστράφηκαν οι πόλοι. Στο συγκεκριμένο μέρος, όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης χρησιμοποιήθηκε και για κάποια από τα γυρίσματα της γνωστής σειράς του Νetflix, Game of Thrones.

https://www.instagram.com/reel/C5lqPKNIx0C/

Επόμενη στάση το Bilbao της Ισπανίας και η Σοφία Αλιμπέρτη, αφού μάς έδειξε τη θέα από το σπίτι που μένει αποκάλυψε και τον λόγο που δεν επιλέγει να μένει σε ξενοδοχείο, όποτε ταξιδεύει.

Οι αναμνήσεις της Σοφίας Αλιμπέρτη από τον παππού και τη γιαγιά της αποκάλυψαν το νέο της project

«Προτιμάω όταν ταξιδεύω να μένω σε σπίτι, γιατί έτσι έχω την ψευδαίσθηση ότι ανήκω στη χώρα που επισκέπτομαι» εξήγησε η ίδια φανερά χαρούμενη.

Φυσικά, σειρά είχαν οι δοκιμές ισπανικών πιάτων και οι βόλτες στους δρόμους του Bilbao. Κάπου εκεί η Σοφία Αλιμπέρτη βρέθηκε μπροστά στην περιφορά ενός επιταφίου, ενώ στη συνέχεια όπως συμβαίνει σε πολλές πόλεις του εξωτερικού η ίδια βρέθηκε να περπατά μόνο με την παρέα της στον δρόμο, αφού όλοι οι ντόπιοι βρίσκονταν στα σπίτι τους.

Όπως θα πρόσεξες από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, η ίδια και πάλι επέλεξε για τις βόλτες της στην Ισπανία ένα no make up look, τονίζοντας ελαφρά μόνο τα χείλια της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σοφία Αλιμπέρτη προτιμά ένα πιο φυσικό look. Αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα δεις πως όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, στην καθημερινότητά της επιλέγει να μην έχει κάνει καθόλου ή ελάχιστο μακιγιάζ. Ακόμα και στην βραδινή έξοδο με τον μικρότερο γιο της, τον Good Job Nicky. Μάλιστα, το ίδιο ακολουθεί και με το ντύσιμό της επιλέγοντας πιο casual και άνετα ρούχα.

Σε έναν κόσμο που επιλέγει φίλτρα για τις φωτογραφίες ή πολύ εξεζητημένα outfit ακόμα και για μια απλή περίσταση, η Σοφία Αλιμπέρτη αποδεικνύει πως τίποτα απ' όλα αυτά δεν χρειάζεται για να είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου κι ευτυχισμένος. Άλλωστε, μιλώντας πριν από περίπου 2 χρόνια στη δημοσιογράφο Ανθή Μιμηγιάννη στην πρώτη έκθεση φωτογραφίας του μεγαλύτερου γιου της, «Πλην Πυρρός», είχε πει:

«Έχω επιλέξει να μπορώ να μεγαλώνω όπως εγώ θέλω. Χωρίς κανένα άγχος, χωρίς κανένα πανικό, να παχαίνω και να είμαι ΟΚ, να αδυνατίζω και να είμαι ΟΚ. Να βγαίνουν οι ρυτίδες στο πρόσωπό μου και να είμαι χαρούμενη, να μην έχω αυτή την αγωνία».