Η Έλλη Κοκκίνου δεν «μασάει» & μίλησε για αξιοκρατία και κυκλώματα στον χώρο με απόλυτη ειλικρίνεια

Η Έλλη Κοκκίνου δεν «μασάει» & μίλησε για αξιοκρατία και κυκλώματα στον χώρο με απόλυτη ειλικρίνεια
Instagram

«Προσπαθώ καθημερινά να μεγαλώσω έναν σωστό άντρα με αυτά που λέω και που κάνω. Εδώ και χρόνια του λέω ότι πρέπει να ανοίγει την πόρτα στη γυναίκα. Πρέπει να γίνει ένας άντρας που θα εκτιμά και θα σέβεται όλον τον κόσμο και ειδικά τις γυναίκες».

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (14/4) η Έλλη Κοκκίνου με αφορμή τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο. Η γνωστή τραγουδίστρια που εκτός από συνέπεια και ταλέντο έχει μείνει πίστη στις αξίες της όλα αυτά τα χρόνια, δεν έκανε ποτέ «εκπτώσεις» στα θέλω της κάτι που ξέρουν όσοι τη γνωρίζουν και που τα λεγόμενά της σήμερα ήταν μια γνωριμία για εκείνους που δεν τη ξέρουν. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και δυναμισμό, είπε πολλές αλήθειες μέσω του «Καλύτερα δε γίνεται».

Φορώντας blue jeans, white T-shirt και κόκκινο σακάκι, το μόνο πιο εντυπωσιακό από την εντυπωσιακή της εμφάνιση ήταν οι «ηχηρές» δηλώσεις της.

Η Έλλη Κοκκίνου με πολύ μακριά μαλλιά α λα JLo έδειξε το σνακ γεμάτο superfoods που προτιμά

Στην αρχή της κουβέντας παρουσιάστρια και στιχουργός αποκάλυψε στην τραγουδίστρια ότι το τραγούδι της «Αντρική Κολόνια» είχε κυκλοφορήσει αρχικά από άντρα καλλιτέχνη με την πρώτη εκτέλεση (με διαφοροποιημένους στίχους) να έχει γίνει το 1991 από τον Βαγγέλη Σπανακάκη.

«Εσύ το έκανες χιτάρα» τόνισε φυσικά η Ναταλία Γερμανού.


Σχετικά με τον χώρο, τα κυκλώματα και την αξιοκρατία είπε:

«Ήταν πολύ καλύτερα τότε, ήταν πολύ πιο αξιοκρατικά, δίκαια. Τώρα είναι όλα κατευθυνόμενα. Εμένα δεν με πειράζει η αλλαγή αλλά δεν πάει καλά για εμένα. Παίζουν παρά πολλά ρόλο για να παίξεις στα ραδιόφωνα και δεν είναι θέμα τραγουδιστή και τραγουδιού. Υπάρχει ένα άλλο σύστημα-δεν μου αρέσει το κύκλωμα- που εγώ δεν έχω μπει σε αυτό το μονοπάτι. Θα το αφήσω εκεί. Κάνω ό,τι μπορώ, πιστεύω ότι διαλέγω ωραία τραγούδια».

Αναφορικά με τον 16χρονο γιο που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της, Παναγιώτη Βασιλειάδη, τον Αλέξανδρο είπε:

«Προσπαθώ καθημερινά να μεγαλώσω έναν σωστό άντρα με αυτά που λέω και που κάνω. Εδώ και χρόνια του λέω ότι πρέπει να ανοίγει την πόρτα στη γυναίκα. Επειδή είναι πάρα πολύ συγκροτημένος και ώριμος τώρα τα ψιλοκοροϊδεύει αλλά πες πες ο εγκέφαλός του εμπλουτίζεται με πληροφορίες. Πρέπει να γίνει ένας άντρας που θα εκτιμά και θα σέβεται όλον τον κόσμο και ειδικά τις γυναίκες».

Η ευχή της Έλλης στον γιο της τον Μάη του 2023 για τα γενέθλιά του


«17/05/2008 ώρα 03:05. Η αρχή μιας νέας ζωής για εμένα μαζί με εσένα 15 χρόνια τώρα. Το πόσο σε αγαπώ δεν περιγράφεται με λόγια. Ό,τι και να πω φαντάζει μικρό, ελάχιστο. Άλλωστε όταν η αγάπη εκφράζεται με πράξεις τα λόγια είναι περιττά. Μου φτάνει που εσύ ξέρεις, αγόρι μου καλό. Χρόνια σου πολλά, φωτεινά, υπέροχα, τυχερά και όπως τα ονειρεύεσαι παλικαράκι μου γιατί τα αξίζεις!! Η μαμά σου».