Η Μαρία Τζομπανάκη στον Σασμό αντιμέτωπη με έναν νέο εχθρό: Πώς θα τα αλλάξει όλα ο Ρούσσος

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Τζομπανάκη στον Σασμό αντιμέτωπη με έναν νέο εχθρό: Πώς θα τα αλλάξει όλα ο Ρούσσος

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί τι θα ήταν ο Σασμός δίχως τη Μαρία Τζομπανάκη. Τώρα πάλι εκείνη θα σηκώσει τα βάρη του σεναρίου. 

Μπορεί να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα από τον Alpha (αν και θα έπρεπε), αλλά στον Σασμό, αναμένουμε την άφιξη ενός σπουδαίου ανθρώπου του θεάτρου, που σπάνια κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις. Ο κύριος Θανάσης Παπαγεωργίου θα κληθεί να υποδυθεί τον ρόλο του Ρούσσου Σταματάκη και βιολογικού πατέρα του Ανδρέα, του Βασίλη Μπισμπίκη. Και η σειρά αποκτά πια άλλη σημασία και αξία. Ειδικά όταν εκείνος θα μοιραστεί σκηνές και μία προδοσία με την Καλλιόπη, δηλαδή τη Μαρία Τζομπανάκη.

Ο Ρούσσος ζητά τιμωρία και έχει δίκιο

Ρούσσο Σταματάκη ακούμε αλλά Ρούσσο δε βλέπουμε ακόμη στον Σασμό. Τηλεοπτικά μας τον έχει συστήσει η Μαρία Τζομπανάκη ως Καλλιόπη, από κάποιες τηλεφωνικές συζητήσεις μαζί του. Άλλωστε είναι στενός της συγγενής, από την πλευρά του συζύγου της. Αλλά κυρίως από την αναφορά που έκανε εκείνη στον Ανδρέα Βρουλάκη, πως εκείνος είναι ο βιολογικός του πατέρας. Ένα ακόμη ειδύλλιο στην Κρήτη που καλύφθηκε λόγω της βεντέτας.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επιστρέφει για να κάνει Σασμό αλλά οι φανς δεν θέλουν αυτό το φινάλε

Ο Ρούσσος ξέρει πως έχει ένα παιδί με τη Μαρία Βρουλάκη. Εκείνη προφανώς και του το έκρυψε αφού η οικογένειά της την πάντρεψε για να διαλυθεί ο δεσμός τους και εκείνος έφυγε τότε για τη Σουηδία. Εκεί που δημιούργησε μία νέα οικογένεια. Τώρα που η σύζυγός του πέθανε επιστρέφει στην Κρήτη. Η Καλλιόπη θα αναγκαστεί να τον αντιμετωπίσει γιατί εκείνος θα πληροφορηθεί σύντομα τι έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ των δύο οικογενειών. Θα αναγκαστεί να αναλάβει τις ευθύνες της. Την κατηγορεί πως τον πρόδωσε και δεν τον σεβάστηκε.

Και θα έχει μία αντίδραση που κανείς δεν θα περιμένει και αν με ρωτάς είναι δίκαιη. Τα βάζει και με τις δύο οικογένειες. Γιατί κατέστρεψαν τόσες ζωές και ήδη δύο μεγάλους έρωτες. Μη ξεχνάμε και τη μητέρα του γιατρού Άγγελου στο παρελθόν. Θεωρεί τον Παύλο αλλά και την Καλλιόπη πως έχουν ευθύνη. Το πως θα τιμωρήσει ή πως θα εκδικηθεί, θα πρέπει να το αναμένουμε. Προς το παρόν θα αναζητά τον Ανδρέα. Για να μιλήσουν μαζί πια ως πατέρας και γιος.

https://www.instagram.com/p/C5gTch2NWiw/

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου μετά τον εμβληματικό του ρόλο ως Παναγιωτάκης και σύζυγος της τηλεοπτικής Μαντάμ Σουσού, Άννας Παναγιωτοπούλου, δεν είχε εμφανιστεί ξανά στην TV παρά μόνο σε ένα επεισόδιο πριν δύο χρόνια στη σειρά «Κάρτ Ποστάλ» της ΕΡΤ. Παρέμεινε αφοσιωμένος τα τελευταία 40 χρόνια στο θέατρο και στο προσωπικό του θεατρικό άθλο με τη Στοά. Αποτελεί μεγάλη έκπληξη που αναλαμβάνει έναν ρόλο σε καθημερινή σειρά.

Στα προσεχώς του Σασμού, ο θάνατος της Εύας μέσα στη φυλακή και η δολοφονική απόπειρα κατά της Στέλλας (ευτυχώς όλα καλά) θα μας απασχολήσουν. Είναι μία ακόμη δοκιμασία αυτή για την Ευγενία Σαμαρά και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Μέχρι το ευτυχές μεταξύ τους τέλος. Γιατί θα έχουμε όπως σου έχω ξαναπεί και γάμους μέχρι το φινάλε τον Ιούνιο.

Το τέλος του Σασμού θα είναι γλυκόπικρο με γάμους, τη γέννηση δύο παιδιών και μία μεγάλη τιμωρία