Το τέλος του Σασμού θα είναι γλυκόπικρο με γάμους, τη γέννηση δύο παιδιών και μία μεγάλη τιμωρία

Κατερίνα Μπούσιου
Το τέλος του Σασμού θα είναι γλυκόπικρο με γάμους, τη γέννηση δύο παιδιών και μία μεγάλη τιμωρία

Θα πληρώσει ο Μαθιός το μεγάλο του αδίκημα στον Σασμό για να υπάρχει δικαίωση της πρώτης σεζόν της σειράς; 

Φέτος ο Σασμός στην τρίτη του σεζόν μας έχει μπερδέψει. Πολλοί δεν κατανοούν ακόμη ποιος είναι ο στόχος του σεναρίου για το τέλος της σειράς, καθώς όλοι ξέρουμε πια μετά βεβαιότητας ότι δεν θα συνεχίσει για 4η σεζόν. Οι τελευταίες πληροφορίες ωστόσο μας έδωσαν μία νότα αισιοδοξίας, καθώς φαίνεται πως στο φινάλε θα έχουμε πολλούς γάμους και κάθαρση. Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Δημήτρης Λάλος είναι τα τρία πρόσωπα - πρωταγωνιστές και σε αυτό το φινάλε.

https://www.instagram.com/p/C4KqbfMofae/

Γάμοι, παιδιά, ευτυχία και μία μοιραία απόφαση

Μία μικρή ανάσα πήρε ο Σασμός τις προηγούμενες μέρες, με μία μικρή ανάκαμψη στα νούμερα τηλεθέασης, μετά από σημαντική πτώση που έχει από τις αρχές της φετινής σεζόν. Κάποιες αλλαγές φαίνεται πως λειτούργησαν και ξανακέρδισαν για λίγο το κοινό τους. Όχι όμως στα περσινά επίπεδα και σε καμία περίπτωση, στην επιτυχία της πρώτης σεζόν.

Δημήτρης Λάλος: Οι φήμες χωρισμού, η αμήχανη αντίδραση Αμούτζα και η «προδοσία» στον Σασμό

Μίλησα για μπέρδεμα στην αρχή και η αλήθεια είναι πως η σειρά είναι απρόβλεπτη, γιατί δεν μπορούμε ακόμη να κατανοήσουμε αν είναι σκόπιμες για αυτό τον λόγο κάποιες καθυστερήσεις στις εξελίξεις, με ιστορίες και δρώμενα ανούσια που δημιουργούνται ενδιάμεσα.

Ωστόσο ένα είναι σίγουρο. Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, ο Αστέρης και η Αργυρώ, η πεμπτουσία της ειρήνης και της διακοπής της βεντέτας, θα κλείσουν τη σειρά ευτυχισμένοι. Θα περάσουν μία μικρή καταιγίδα με την εμφάνιση της Σάντρας, της κόρης του Δημήτρη, η οποία θα δείξει το ενδιαφέρον της για τον Αστέρη, αλλά δεν θα κλονιστεί η σχέση τους.

https://www.instagram.com/reel/C4MABQMMHg5/

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στο τέλος ενώ θα έχουμε και ένα ακόμη χαρμόσυνο γεγονός με την Αργυρώ να περιμένει το δεύτερο παιδί τους.

Αυτή θα είναι η δεύτερη χαρά που θα πάρει η Καλλιόπη. Θα έχει προηγηθεί η γέννηση του παιδιού της Βασιλικής και του Μαθιού. Ο Δημήτρης Λάλος γίνεται τηλεοπτικά μπαμπάς και η μικρή τους κόρη θα πάρει το όνομα της γιαγιάς Καλλιόπης. Μία μικρή καπετάνισσα.

Το «αντίο» μίας πρωταγωνίστριας του Σασμού, η λύτρωση του Παύλου και ένας νέος (αχρείαστος) έρωτας

Όλα δείχνουν επίσης ότι μετά το χαρμόσυνο γεγονός και τις έρευνες του εισαγγελέα, είναι μονόδρομος πια η σύλληψη του Μαθιού για τον φόνο του Στεφανή. Για να υπάρξει κάθαρση. Αυτό λένε οι τελευταίες πληροφορίες.

Και άλλα χαρμόσυνα γεγονότα θα υπάρξουν και επίσης μία δικαίωση για τη Θοδώρα και τα βάσανά της. Ο έρωτας της με τον Γιώργο αναθερμαίνεται και το ζευγάρι επιτέλους παντρεύεται. Αφού εκείνη έχει κάνει πρώτα έναν λευκό γάμο με τον Τόλη για να υιοθετήσει το παιδί που εγκαταλείφθηκε. Θα χωρίσει όπως καταλαβαίνεις μετά από λίγο.

Ευχάριστα θα κλείσει και η σχέση της Στέλλας και του εισαγγελέα Γιακωβάκη. Ωραίο τηλεοπτικό ζευγάρι ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Ευγενία Σαμαρά.

Αλλά υπάρχει μία απορία: Δεν έχουμε κάτι δραματικό για το φινάλε; Όπως οι περισσότερες σειρές μυθοπλασίας; Σίγουρα θα έχουμε. Για αυτό και θα επανέλθουμε ξανά.