Το Μουσικό Κουτί έριξε αυλαία και το κοινό μιλάει για «τελική πρόβα» της Νατάσας Μποφίλιου

Τζένη Ντεμιράι
Το Μουσικό Κουτί έριξε αυλαία και το κοινό μιλάει για «τελική πρόβα» της Νατάσας Μποφίλιου

Ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ταξίδι» έκλεισαν τον κύκλο τους ως παρουσιαστές στο «Μουσικό Κουτί» ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη. «Ήσουν μια υπέροχη καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή και μια υπέροχη οικοδέσποινα στην τελευταία!», είπε ο παρουσιαστής στη Νατάσα Μποφίλιου και όλοι υποψιάζονται πως εκείνη και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα πάρουν τη σκυτάλη.

Το μεγάλο φινάλε της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» είναι γεγονός. Η αυλαία που έπεσε την Κυριακή 14 Απριλίου μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στη δημόσια τηλεόραση συγκίνησε τους κεντρικούς παρουσιαστές, Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη, οι οποίοι αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές με αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα: τραγουδώντας.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μάλιστα λίγο πριν πει το τελευταίο τηλεοπτικό αντίο στο κοινό θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που κλείνει τον κύκλο του ως παρουσιαστής, εξηγώντας ποσο σημαντικό είναι για εκείνον να επικεντρωθεί στη μουσική του, καθώς επίσης και ότι προσπαθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια να ολοκληρώσει έναν δίσκο χωρίς να το έχει καταφέρει ακόμα.

«Το Μουσικό Κουτί ολοκληρώνεται γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος και επειδή πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου, να γράφω τραγούδια. Έχω ξεκινήσει έναν δίσκο πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχω καταφέρει να τον ολοκληρώσω ακόμα. Επίσης, σε κάθε καινούργιο σχέδιο υπάρχει κάποια στιγμή που αισθάνεσαι ότι για σένα κλείνει ο κύκλος από πολλές πλευρές», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδοποιός.

«Εδώ είναι το ταξίδι»: Ένα ανατρεπτικό πορτρέτο του Nίκου Πορτοκάλογλου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το κλείσιμο του κύκλου έκλεισε και διαδικτυακά για τον ερμηνευτή, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό δυο φωτογραφίες με τους συντελεστές του «Μουσικού Κουτιού», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη του για την αρμονική τους συνεργασία αλλά και το αποτέλεσμα που δικαίωσε όλους όσους πίστεψαν στην επιτυχία του project.

«Ευχαριστώ άλλη μια φορά με αγάπη και συγκίνηση αυτούς τους τρομερούς συνεργάτες που είχα μαζί μου σε αυτό το ταξίδι: την Ρένα, τον Γιάννη, τον Λάμπη, τον Βύρωνα, τον Δημήτρη, τον Στέλιο, τον Θανάση, τον Πάνο και πίσω από τις κάμερες: τον Γιώργο, την Θωμαΐδα, τον Νίκο, τον Κωνσταντίνο, την Θεοδώρα, τον Περικλή, τον Ορέστη, τον Αγαπητό, την Ράνια, την Μαίρη, τον Μανώλη, τον Δημήτρη, την Κατερίνα και όλα τα παιδιά που δούλεψαν στα παρασκήνια. Και βέβαια τον Στέλιο και την Μαριλένα. Ευχαριστώ και όλους εσάς που αγαπήσατε το Κουτί μας όσο κι εμείς! Καλά ταξίδια σε όλες και όλους και καλή αντάμωση», έγραψε χαρακτηριστικά στην περιγραφή της ανάρτησής του ο Πορτοκάλογλου.

https://www.instagram.com/p/C5wd6XPIgst/

Μποφίλιου και Πασχαλίδης παραλαμβάνουν τη σκυτάλη;

Τον ρόλο των οικοδεσποτών στην τελευταία εκπομπή του «Μουσικού Κουτιού» πήραν ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Νατάσσα Μποφίλιου, με κάποιους χρήστες του Twitter/X να μιλούν για την «τελική πρόβα», θεωρώντας ότι θα είναι το δίδυμο που θα αντικαταστήσει τους Πορτοκάλογλου και Μόρφη.

«Έλα, εντάξει, παραδεχτείτε το. Το Μουσικό Κουτί θα συνεχίσει και 5η σεζόν με παρουσιαστές Πασχαλίδη και Μποφίλιου και το σημερινό ήταν πρόβα», έγραψε κάποιος χαρακτηριστικά.

Η ιδέα ακούγεται σίγουρα καταπληκτική, ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό εάν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, πάντως, δημοσίευσε μία φωτογραφία από την τελευταία εκπομπή του «Μουσικού Κουτιού» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στην περιγραφή της ανάρτησης μεταξύ άλλων «Είναι μεγάλη η τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσα σε τέτοια θαύματα. Ήμαστε στο πρώτο με τους @themiskaramouratidis και @foivosdelivorias μου και τώρα στο τελευταίο επεισόδιο παρουσιάστρια με τον @miltosofficial μου! Τι άλλο να ζητήσει ο πιο μεγάλος φαν της εκπομπής? Υπάρχει κάτι -το καλύτερο-;».

https://www.instagram.com/p/C5vmAC0oO6k/

Την ανάρτησή της σχολίασε ο Πορτοκάλογλου, γράφοντας «Ήσουν μια υπέροχη καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή και μια υπέροχη οικοδέσποινα στην τελευταία! Ευχαριστούμε από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη στο Μουσικό Κουτί μας».

Screenshot-2024-04-15-092434.png

Η Νατάσσα Μποφίλιου σε μία οικογενειακή φωτογραφία με τον πατέρα και την αδερφή της

Το κοινό του Twitter/X λέει εις το επανιδείν

Πέρα από τους παρουσιαστές, όμως, ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν και οι τηλεθεατές που αγάπησαν την εκπομπή τα τέσσερα χρόνια που τους συντρόφευε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Η φορτισμένη διαδικτυακή ατμόσφαιρα έγινε ορατή στο Twitter/X, όπου αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν το μεγάλο φινάλε. «Επειδή ιστορία γράφουν οι παρέες, πάντα εδώ θα γυρνάμε», έγραψε κάποιος, ενώ ένας ακόμα σχολίασε «Μία από τις ωραιότερες μουσικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Θέλουμε να συνεχίσει! Ευχαριστούμε τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τη Ρένα Μόρφη και την υπέροχη μπάντα τους. Είστε μοναδικοί».

Δες άλλα σχόλια του κοινού στο Twitter/Χ

Πηγή κεντρικής εικόνας: @nikosportokaloglou