Η Νατάσσα Μποφίλιου σε μία οικογενειακή φωτογραφία με τον πατέρα και την αδερφή της

Η μεγάλη ομοιότητα της Νατάσσας με τη Νέλλη, κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται, για το αν είναι δίδυμες.

Η τραγουδίστρια είναι πιστή στις σχέσεις της ζωής της, στους φίλους και τους συνεργάτες της. Καθώς επίσης, στα δύο πρόσωπα της οικογένειας της, τα οποία είναι δίπλα της σε κάθε νέα αρχή, την αδερφή της Νέλλη και τον πατέρα τους Νίκο.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου χωρίς μακιγιάζ προκάλεσε το πιο εύστοχο σχόλιο φαν της

Η αλήθεια είναι πώς η μεγάλη ομοιότητα που έχει Νατάσσα Μποφίλιου με την αδερφή της έχει κάνει πολύ κόσμο να της μπερδέψει. Η πιο συχνή ερώτηση που τους κάνουν είναι, για το αν είναι δίδυμες. Θα μπορούσε, καθώς είναι είναι αχώριστες σε όλα στη ζωή τους, αδελφές.

bofi_nelli_1627204851_2625507045229208700_9026790459.jpg

@natassabofiliouofficial

Η Νέλλη, δεν λείπει από κανένα της βήμα και πολλές φορές την έχει επισκεφτεί κατά την προετοιμασία των εμφανίσεων στο Vox.

https://www.instagram.com/p/C3csai2Iwmq/

Για τη Νατάσσα Μποφίλιου η δύναμή της είναι ο πατέρας και η αδελφή της: Η γλυκιά αφιέρωση

Μάλιστα, η ίδια η Νατάσσα είχε κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έδειξε συνολικά τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εκείνη, ενώ βρίσκονται πάντα στο πλευρό της. Η ίδια είχε γράψει κάτω από τη λεζάντα: «Πάντα βασίζομαι σε εκείνους».

https://www.instagram.com/p/C3KvpTboI8R/

Η τρυφερή φωτογραφία στο καμαρίνι

Για μία ακόμα φορά η οικογένεια ήταν μαζί. Η Νέλλη, ανέβασε ένα στόρι στο προφίλ της στο Instagram από το καμαρίνι της αδερφής της, μαζί με τη Νατάσσα και τον πατέρα τους Νίκο. Η Νατάσσα ήταν με total κόκκινο look, στο μακιγιάζ της επέλεξε ένα εκρηκτικό κόκκινο smokey eyes και matchy matchy manicure.

432243844_788331036495990_3230708662527619712_n-(1).jpg

Από την άλλη η Νέλλη είχε πιάσει τα μαλλιά της επάνω μία ponytail, ενώ το outfit που επέλεξε ήταν total black με μαύρο manicure. Αυτό που ξεχώριζε από τη φωτογραφία εκτός από την ομοιότητα των δύο αδερφών ήταν τα μεγάλα γράμματα επάνω στο στόρι, που έγραφαν «Ο ντάντι μας». Ήταν μία ακόμα όμορφη και τρυφερή στιγμή, από αυτές που μοιράζεται αρκετά συχνά η οικογένεια.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές κοινές φωτογραφίες της Νατάσσας μαζί με την αδερφή της Νέλλη. Ρίξε μία ματιά…

Πάολα και Παολίνα Ζογλοπίτη σε σπάνια φωτογραφία τώρα τις απόκριες -Μοιάζουν σαν αδερφές