Η Rihanna στο Interview πιο μαμά από ποτέ! Το στήθος που θέλει να φτιάξει και το όνειρο μιας κόρης

Πατούλια Κατερίνα
Η Rihanna στο Interview πιο μαμά από ποτέ! Το στήθος που θέλει να φτιάξει και το όνειρο μιας κόρης

Η Rihanna είναι έτοιμη για εξομολόγηση. Και την έκανε. Μιλώντας στον Mel Ottenberg, η Ri-Ri δεν φαντάζει πια στα μάτια μας το παλιό bad girl αλλά πιο πολύ μια μαμά δύο παιδιών που αγαπά τα ψεγάδια της. 

Στα 36 της χρόνια η Rihanna, μαμά δύο παιδιών πια, δίνει μια από τις πλέον ακομπλεξάριστες συνεντεύξεις της στο Interview Magazine Και στον Μel Ottenberg.

Η Rihanna ντύνεται όπως όλες οι μαμάδες- Ταύτιση!

Kαι η RiRi, έχοντας φύγει η πρώτη γλυκιά μωρουδίλα των παιδιών της, λέει τα πράγματα που όλες εμείς συζητάμε στα μαμαδοτσάτ μας, για τα παιδιά, για τα κιλά, για το σώμα μετά από δύο γέννες, για τα ρούχα των παιδιών, για τις πάνες και φυσικά για το αν θα έκανε ένα ακόμα παιδί.

Η Rihanna στο πρώτο οικογενειακό πορτρέτο μαζί με τους τρεις άντρες της ζωή της

Μιλώντας για τον ASAP Rocky, τον άντρα με τον οποίο απέκτησε τους δύο γιους της, η Rihana παραδέχεται πόσο ατσαλάκωτος είναι εκείνος και πόσο η ίδια νιώθει πως είναι μια απλή γραμματέας του. Κι όταν τη ρωτούν για το αν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, η 36χρονη γίνεται η μαμά εκείνη σαν όλες μας:

«Παίρνω τον χρόνο μου να ντύσω τα παιδιά στη λεπτομέρεια κι όταν έρθει η σειρά μου, φοράω το πιο άνετο πράγμα. Γιατί σκέφτομαι τι θα ήταν άνετο και για εκείνα, για το πρόσωπο, για το σώμα τους ή τι δεν θα ήταν άνετο σε μένα για να μπορώ να τα κρατήσω σωστά. Οι μαμάδες είμαστε οι πιο τεμπέλες στο ντύσιμό μας στην πραγματική ζωή».

https://www.instagram.com/p/C5iwGtILqe0/

Τα αγόρια της, ο Rack και ο RZAέχουν τις δικές τους κρεμάστρες και η Rihanna παραδέχεται πως ό,τι δεν χωράει πια στο RZA μπαίνει στην τσάντα για το φορέσει ο Riot που είναι έξι μηνών αλλά φοράει ήδη ρούχα ενός έτους από τον αδερφό του.

«Όλοι νομίζουν πως τα αγόρια τα ντύνει ο Rocky αλλά η αλήθεια είναι πως εγώ τα ντύνω σαν τον Rocky».

Η Rihanna παραδέχτηκε πως η πρώτη λέξη του πρωτότοκου γιου της ήταν το Hey, από τις πολλές φορές που του την έλεγε και η ίδια με σκοπό να του κεντρίσει την προσοχή.

Δεν το πιστεύω πως έχεις δύο μωρά, παραδέχεται ο δημοσιογράφος με τη Rihanna να επιβεβαιώνει πως ούτε η ίδια πιστεύει ότι έχει δύο μωρά.

Εκεί εξηγεί πως και πάνες αλλάζει και το ίδιο κάνει και ο αγαπημένος της, με τον οποίο ξεκαθαρίζει πως απλά γνωρίζονταν και τίποτα δεν έγινε μεταξύ τους πριν το 2019.

«Γνωριζόμασταν, ήξερα τις σχέσεις τους, ήξερε κι εμένα εντός και εκτός σχέσης, ξέραμε τι μπορούμε να κάνουμε μαζί, ξέραμε και τι θα φέρει ο ένας στη ζωή του άλλου, ή θα την φτιάχναμε ή θα την σπάγαμε την καρδιά μας, οπότε ξεκινήσαμε προσεκτικά, και ό,τι ήταν να γίνει, έγινε, σαν ένα λουλούδι που είτε ανθίζει είτε πεθαίνει.

O COVID πήγε τη σχέση μας πιο γρήγορα βέβαια, γιατί ξέραμε τι θέλουμε και θέλαμε να κάνουμε οικογένεια, κι αν δεν υπήρχε η καραντίνα, ίσως να μην καταλαβαίναμε τόσο γρήγορα πως είμαστε έτοιμοι.

Δεν μιλήσαμε γι’ αυτό, δεν το αρνηθήκαμε απλά μας συνέβη. Απλά αφέθηκα, γιατί στις προηγούμενες σχέσεις μου προσπαθούσα πολύ και πάλι ένιωθα λίγη.

Οπότε όταν κάποιος σε βλέπει στην ολότητά σου και σκέφτεται πως αξίζεις να είσαι η μητέρα των παιδιών του, το συναίσθημα είναι απίθανο κι εγώ νιώθω το ίδιο, ήξερα πως θα είναι καλός πατέρας», λέει η Rihanna η οποία εξηγεί πως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για παραπάνω παιδιά στη ζωή της και γιατί όχι για μια κόρη.

https://www.instagram.com/p/C5jB4uSL68u/

Κεφάλαιο ανόρθωση στήθους!

Στο αν έχει σκέψεις για κάποια πλαστική επέμβαση σε δέκα χρόνια, η 36χρονη απαντά, αυτό που κάθε μαμά βιώνει: Ποια 10 χρόνια, δεν έχουμε τόσο χρόνο.

«Θέλω να φτιάξω το στήθος μου, να πάει πάλι πίσω στο ύψος των ώμων, εκεί που ήταν, δεν θέλω ενθέματα, μια ανόρθωση θέλω. Δεν έχω κάνει μεγάλη έρευνα αλλά ξέρω πως μπορεί να μείνουν ουλές αλλά είμαι οκ, την κοιλιά μου δεν την πειράζω και φοβάμαι πολύ το νυστέρι, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω ένα πράγμα θα έφτιαχνα το στήθος μου, γιατί οκ, τους γλουτούς, κάνεις squats, τους σηκώνεις».

https://www.instagram.com/p/C5iqks7uKou/

Στο ποια τραγούδια λέει στα παιδιά της, η Rihanna τραγουδάει και το φεγγαράκι μου λαμπρό και το χαρωπά τα δυο μου χέρια, ενώ το «The Wheels on the Bus» είναι το αγαπημένο της εξ’ αρχής, μαζί με το πιο φρέσκο Incy-Wincy Spider, το οποίο ενθουσιάζει τα αγόρια, όποτε κι αν το τραγουδάει.

https://www.instagram.com/p/C5vmHAUugs8/

Τι φοβάσαι Rihanna, την ρωτά ο Mel.

«Φοβάμαι το κακό, θέλω να είναι καλά τα παιδιά μου, αυτό με ανησυχεί διαρκώς, κανείς δεν σε προειδοποιεί πως αν κάνεις παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα ανησυχείς κάθε δευτερόλεπτο της ζωής σου. Και η προδοσία, γιατί η απογοήτευση είναι ένα από εκείνα τα συναισθήματα που δεν χειρίζομαι σωστά, είμαι αλλεργική σε αυτό».

Και μπροστά σε ποιον υποκρίνεται η RiRi. Ε ναι, τυπική απάντηση νέας μαμάς:

«Μπροστά στη μαμά μου. Που είναι η καλύτερη, που τη σέβομαι και που δεν θέλω να πίνω, να καπνίζω μπροστά της, θέλω να βλέπει το καλύτερο από μένα»!

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού που έγινε γνωστό, ο μικρότερος γιος της Rihanna, γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 2023 στις 7.41 το πρωί, στο Cedar Sinai στο Los Angeles.Η Rihanna διατήρησε την παράδοση του R, μετά και τον ερχομό του RZA Athelston Mayers, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2022.

Η Riri έφερε στον κόσμο τον πρώτο γιο της RZA Athelston Mayers μόλις πέρσι – τον Μάιο του 2022- και η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης έγινε στη διάρκεια του ημιχρόνου του περσινού SuperBowl.