Η Sofía Vergara μοιράζεται με χιούμορ αυτό που «χρειάζεται» κάθε γυναίκα μετά από ένα χειρουργείο

Τζένη Ντεμιράι
Η Sofía Vergara μοιράζεται με χιούμορ αυτό που «χρειάζεται» κάθε γυναίκα μετά από ένα χειρουργείο
Sofía Vergara arrives at the Vanity Fair Oscar Party on Sunday, March 10, 2024, at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, Calif. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Invision

«Αν ποτέ υποβληθείς σε χειρουργική επέμβαση γόνατος, βεβαιώσου ότι θα πάρεις έναν όμορφο γιατρό που θα κοιμηθεί μαζί σου εκείνο το βράδυ», έγραψε η Sofía Vergara.

Η πρώην σταρ της αγαπημένης σειράς «Modern Family», Sofía Vergara, αποκάλυψε μέσω των Instagram stories της στις 12 Απριλίου ότι υποβλήθηκε σε μια χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Η Mendes μίλησε για την απώλεια του αδερφού της όμως οι TikTokers «βλέπουν» μια άλλη Eva

Το χειρουργείο στο γόνατο και η κουλ διάθεση της Vergara

Πριν καλά-καλά αποκατασταθεί, η Sofía δεν παρέλειψε να μοιραστεί μια αστεία στιγμή με τους ακολούθους της στα social media. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να παίρνει ένα αστείο δώρο από τον κριτή του «America's Got Talent», Howie Mandel. Το δώρο μοιάζει με κάποιο είδος ηλεκτρικού ραβδιού και αυτή η αστεία ανταλλαγή δείχνει τον χαρακτήρα της Vergara, και το γεγονός ότι καταφέρνει να διατηρεί το χιούμορ ακόμα και σε δύσκολες στιγμές.

Εκτός από την ανάρρωση, η Σοφία πρόσφατα βρήκε καινούριο έρωτα. Η αγαπημένη ηθοποιός ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Joe Manganiello τον Ιούλιο του 2023 και από τότε φαίνεται να έχει ξεπεράσει την δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της. Πρόσφατα, εμφανίστηκε δημόσια με τον νέο της σύντροφο, τον ορθοπεδικό χειρουργό Justin Saliman, ο οποίος φαίνεται να της προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης της.

«Αν ποτέ υποβληθείς σε [σοβαρή] χειρουργική επέμβαση γόνατος, βεβαιώσου ότι θα πάρεις έναν όμορφο γιατρό που θα κοιμηθεί μαζί σου εκείνο το βράδυ...! Σ' αγαπώ,» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα μιας φωτογραφίας του Saliman που χαμογελάει φορώντας σκούρα μπλε ιατρική ρόμπα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι εκείνος είναι ο άνθρωπος που την φροντίζει μετά το χειρουργείο.

Sofia-Vergara-041324-32b2b4bd7b974976abfbaf58cf0deb65.webp

Εν τω μεταξύ, ο πρώην σύζυγος της Σοφίας, ο Joe Manganiello, έκανε την σχέση του επίσημη στο Instagram με την Caitlin O'Connor τον Φεβρουάριο. Η είδηση αυτή δείχνει ότι και ο ίδιος βρίσκεται σε μια νέα φάση στη ζωή του μετά τον διαζύγιο του από τη Sofía.

Sofia Vergara- Justin Saliman: Το νέο date night και το σύνολο που «φωνάζει» την ευτυχία της