Sofia Vergara- Justin Saliman: Το νέο date night και το σύνολο που «φωνάζει» την ευτυχία της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Sofia Vergara- Justin Saliman: Το νέο date night και το σύνολο που «φωνάζει» την ευτυχία της

Η Sofia Vergara και ο Justin Saliman είναι full in love και δεν το κρύβουν. Η ultra chic εμφάνιση της ηθοποιού και οι νέες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού.

Άκρως ανανεωμένη είναι τους τελευταίους έξι μήνες η Sofia Vergara και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον έρωτα.

Η δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με τον χειρουργό, Justin Saliman και όλα δείχνουν πως η σχέση τους δυναμώνει ολοένα και περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου.

H Sofia Vergara μίλησε για τον χωρισμό της από τον Manganiello κι είπε κάτι απρόσμενο για τα media

Η Sofia Vergara και ο Justin Saliman ζουν τον έρωτά τους

Πριν από λίγα 24ωρα το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε νέα νυχτερινή έξοδο στο Los Angeles και έδειξε να αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η ηθοποιός και ο ορθοπεδικός δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο και αποχώρησαν ο ένας δίπλα στον άλλον όσο οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να τους απαθανατίσουν κατά τη διάρκεια της εξόδου τους από το κατάστημα.

https://www.instagram.com/p/C4011WUOawl/

Για την περίσταση η ηθοποιός επέλεξε μια σατέν ολόσωμη φόρμα σε τιρκουάζ χρώμα που αναδείκνυε άψογα τη στερένια επιδερμίδα της. Το look ολοκλήρωσαν επιτυχώς ένα μαύρο blazer, τα ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα της Vergara και ασορτί clutch bag. Η 51χρονη φημίζεται για τις εντυπωσιακές, θηλυκές ενδυματολογικές της επιλογές και απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο κομψή παραμένει στο πέρασμα του χρόνου.

Το τιρκουάζ είναι ένα πολύ έντονο χρώμα που εκπέμπει θετικά vibes και αρκεί για να δημιουργήσεις μια statement εμφάνιση. Το μόνο σίγουρο είναι πως η κριτής του «America's Got Talent» έχει ξαναβρεί το χαμόγελό της και δείχνει καλύτερα από κάθε άλλη περίοδο.

Στo video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα τη νυχτερινή έξοδο του ζευγαριού.

Η Sofia Vergara βρήκε την πόζα με μαγιό που θα θες να κλέψεις

O Justin Saliman εργάζεται ως ορθοπεδικός χειρουργός και έχει σπουδάσει στο Ivy League. Υπήρξε παντρεμένος με την πρωταγωνίστρια του «Grimm», Bree Turner για οκτώ ολόκληρα χρόνια (2010-2018). Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά και πριν από έξι χρόνια αποφάσισε να πάρει οριστικά χωριστούς δρόμους.

https://www.instagram.com/p/C40zhmwAhTK/

Η ανακοίνωση του χωρισμού με τον Joe Manganiello

Πριν από περίπου ένα μήνα ο Joe Manganiello και η Sofía Vergara οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους. Σύμφωνα πάντα με το TMZ, το ζευγάρι επικύρωσε το προγαμιαίο συμφωνητικό τους, το οποίο τους επιτρέπει να διατηρήσουν τα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησαν χωριστά κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

vergara1.webp

Τον Ιούλιο του 2023 το πρώην ζευγάρι εξέδωσε κοινή ανακοίνωση με την οποία αποκάλυψε την απόφασή του να πάρει χωριστούς δρόμους μετά από επτά χρόνια γάμου.

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς οδεύουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Παρά την έντονη φημολογία στα ξένα μέσα για τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό η Vergara ξεκαθάρισε πως η απόκτηση παιδιών και η ασυμφωνία χαρακτήρων ήταν ο πραγματικός λόγος που αποφάσισε να χωρίσει με τον Manganiello.

Εδώ και λίγο καιρό ο Joe Manganiello έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και είναι full in love με την Caitlin O'Connor. Σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και συγκατοικούν.

Πηγή κεντρικής: sofiavergara