Η Κατερίνα Στικούδη έγινε τα 39 και οι 3 «Σερίφηδές» της της έκαναν το πιο απλό αλλά ξεχωριστό δώρο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Στικούδη έγινε τα 39 και οι 3 «Σερίφηδές» της της έκαναν το πιο απλό αλλά ξεχωριστό δώρο

Δεν χρειάζονται πολλά για να είναι νιώθει κανείς χαρούμενος την ημέρα των γενεθλίων του και η Κατερίνα Στικούδη το απέδειξε με ένα Instagram story της.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει πολλούς λόγους για να νιώθει χαρούμενη την ημέρα των γενεθλίων της, αλλά οι πιο σημαντικοί είναι τρεις. Ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης - ή αλλιώς Dj Rico - και οι δύο γιοι που έχουν αποκτήσει μαζί, ο 2χρονος Βύρωνας και ο μόλις 2 μηνών Νικόλαος.

https://www.instagram.com/p/C4-P-SuIty3/

Το πιο ωραίο δώρο γενεθλίων

Η Κατερίνα Στικούδη λοιπόν, σήμερα σβήνει 39 κεράκια στην τούρτα της και οι τρεις «Σερίφηδές» της της έκαναν το πιο ωραίο δώρο. Ένα μπουκέτο χρωματιστές τουλίπες και μια κάρτα που είχαν υπογράψει μαζί.

«Ελεφαντίνα χρόνια πολλά. Βύρωνας - Νίκος - Βαγγέλης» έγραφε η κάρτα που με καμάρι έδειξε σε Instagram story της η Κατερίνα Στικούδη.

Όπως θα δεις και στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια, ο μικρός Βύρωνας φώναζε με ενθουσιασμό στη μαμά του «Χρόνια πολλά» και βέβαια, εκείνη δεν θα μπορούσε να μην αισθάνεται την απόλυτη ευτυχία. Άλλωστε, μεγαλώνοντας όλοι μας ξέρουμε πως τα φανταχτερά δώρα ή τα ακριβά δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει να έχουμε τα αγαπημένα μας άτομα κοντά.

Η καρμική σχέση της με τον Βαγγέλη Σερίφη και ο ερχομός του νέου μέλους

Και για την Κατερίνα Στικούδη η οικογένεια παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως εδώ και 15 χρόνια είναι μαζί με τον Βαγγέλη Σερίφη, σε μια εποχή που σχεδόν καμία σχέση δεν ξεπερνάει σε χρόνια τα δάχτυλα του ενός χεριού.

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της το 2015 πως:

«Είναι πολύ ωραίο να έχεις έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι πράγματα μαζί του, να συζητάς και όχι μόνο για δουλειά. Πρέπει να έχεις κοινά ενδιαφέροντα με τον άλλο. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για να κρατήσει μια σχέση χρόνια. Πραγματικά νιώθω πολύ τυχερή και μακάρι στο πέρασμα του χρόνου να πάνε όλα καλά».

Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν βρει τη χρυσή τομή και όπως υποστηρίζουν «στα δύσκολα φαίνεται η αγάπη».

Η ίδια όπως είχε αναφέρει στο Queen. gr σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει μαζί με τον σύζυγό της, μεγάλωσε σε μια οικογένεια που πήρε πολύ αγάπη κι αυτό ήταν ερέθισμα για εκείνη ως προς το να είναι θετική στη δημιουργία οικογένειας. Αυτό το οικείο συναίσθημα ένιωσε, όπως είπε γνωρίζοντας τους γονείς τουΒαγγέλη Σερίφη, κάτι που την έκανε να πιστεύει ακόμα πιο ακράδαντα πως ήταν καρμικό να συναντήσει τον συγκεκριμένο άντρα.

Φυσικά λίγη παραπάνω «μαγεία» στη σχέση τους πρόσθεσε το γεγονός πως η ίδια από μικρή ονειρευόταν να ονομάσει το γιο της - αν έκανε αγόρι - Βύρωνα και τελικά ο μπαμπάς του αγαπημένου της είχε αυτό το όνομα.

Όσον αφορά το νεότερο μέλος της οικογένειας που θα πάρει το όνομα του μπαμπά της, η Κατερίνα Στικούδη είχε αναφέρει τα εξής: ««Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ ωραία μέχρι τώρα. Δε βλέπω πολλές διαφορές από την πρώτη εγκυμοσύνη, μάλλον επειδή είναι και αγόρια και τα δύο. Όπως ήμουν καλά με τον Βύρωνα έτσι και με τον Νικόλαο. Γιατί ο Νικόλαος θα έχει το όνομα του παππού του. Έχω φοβερή αδυναμία στον μπαμπά μου».

https://www.instagram.com/p/C4S7w2VoL8G/

Η μητρότητα

Η Κατερίνα Στικούδη όλα αυτά τα χρόνια έχει δεχτεί πολύ σκληρές κριτικές τόσο για τις μουσικές της επιλογές όσο και για την προσωπική της ζωή και τις εμφανίσεις της. Αποκορύφωμα τα σχόλια στις δύο εγκυμοσύνες της. Η ίδια ωστόσο, γνωρίζει πως δεν γίνεται να ζεις με βάση τα θέλω άλλων και γι' αυτό πολλές φορές μέσα από τα social media της έχει εκφράσει την άποψή της.

Από το γιατί αδυνάτισε στο γιατί πάχυνε, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε στην τοξικότητα όπως πρέπει

Όσον αφορά τη μητρότητα η ίδια είχε δηλώσει μιλώντας για το πώς θα είναι ο μικρός Βύρωνας ως αδερφός: «Του εξηγώ, είναι πολύ καλό παιδάκι νομίζω θα τα πάμε πάρα πολύ καλά όπως όλες οι οικογένειες έτσι και εμείς θα δώσουμε το δικό μας αγώνα, τα αδερφάκια να είναι μονιασμένα, να αγαπιούνται και αν διαφωνούν κάποιες φορές και αυτό μες στο πρόγραμμα είναι μου αρέσει που είμαι μανούλα, μου αρέσει αυτός ο ρόλος και τη μητρότητα δεν πίστευα ότι θα την αγκαλιάσω τόσο πολύ και θα νιώθω τόσο όμορφα μέσα σε αυτό».

Παράλληλα, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο «Χαμογέλα και πάλι!» η Κατερίνα Στικούδη είχε πει πως η μητρότητα της άλλαξε τη ζωή, λέγοντας: «Όταν αποκτάς δικά σου παιδιά αλλάζει η κοσμοθεωρία της ζωής σου. Η μητρότητα με έκανε να θέλω να γίνομαι κάθε μέρα πιο προσεκτική και καλύτερος άνθρωπος. Εύχομαι σε όλες τις μανούλες να είναι γερές και δυνατές».