Από το γιατί αδυνάτισε στο γιατί πάχυνε, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε στην τοξικότητα όπως πρέπει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Από το γιατί αδυνάτισε στο γιατί πάχυνε, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε στην τοξικότητα όπως πρέπει

Πάμε καλά; Πρώτα «γιατί αδυνάσε τόσο γρήγορα» μετά την πρώτη γέννα; Μετά γιατί δεν έχει αδυνατίσει ακόμα μετά τη δεύτερη γέννα; Μέχρι πότε θα ασχολούμαστε με τα κιλά της εγκυμοσύνης που πήρε ή δεν πήρε μια νέα μαμά; 

Η Κατερίνα Στικούδη στις 14 Φεβρουαρίου - ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου - έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της με τον Βαγγέλη Σερίφη. Το ζευγάρι είχε ήδη έναν γιο, τον 2,5 ετών Βύρωνα, ενώ μετρά 15 χρόνια κοινής πορείας. Μπορεί μόλις να μπήκε ο Απρίλιος, ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στο backstage του J2US εδώ και περίπου 1 μήνα.

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: «Στα δύσκολα του γάμου φαίνεται η αγάπη. Mαζί θα γεράσουμε»

https://www.instagram.com/p/C4VIES8APp9/

Τα σχόλια για τα κιλά και η απάντησή της

H Κατερίνα Στικούδη ξανά στο επίκεντρο αρνητισμού στα social media λόγω «χαμηλής μουσικής ποιότητας»

Αυτή της η επάνοδος βέβαια, δε συνοδεύτηκε μόνο από θετικά σχόλια - κακώς - αφού πολλοί σχολίασαν με εντελώς άκομψο τρόπο τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και - ξανά - τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει στα live του J2US.

Η τραγουδίστρια έδωσε την απάντησή της, όπως έχει κάνει πολλές φορές για σχόλια που την ενοχλούν, με ένα βίντεο στα social media, λέγοντας σε όλους τους καλοθελητές που τη «συμβούλεψαν» να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, ότι θα κάνει ό,τι θέλει η ίδια και θα ντύνεται όπως θέλει.

«Μου λες ότι έχω παχύνει, μου λες ότι πρέπει να κάνω δίαιτα και ότι νοιάζεσαι για τη σιλουέτα μου και μόλις τα χάσω αυτά τα 4-5 κιλά θα λες μετά "Ποιος να είναι ο καλός ο πλαστικός της;". Eγώ άκρη μαζί σου δεν θα βγάλω αλλά ένα πράγμα θα σου πω. Θα φοράω ό,τι θέλω και στο J2US και παντού» είπε χαρακτηριστικά η ίδια στο βίντεό της.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει δεχθεί κακόβουλα σχόλια και στο παρελθόν τόσο για τις μουσικές επιλογές της αλλά και τις εμφανίσεις και τις επιλογές ρούχων που έκανε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, δηλώνοντας και πάλι σε συνεντεύξεις της πως δεν επιλέγει τα ρούχα της με βάση το τι θέλει ο υπόλοιπος κόσμος αλλά το τι κάνει την ίδια να αισθάνεται άνετα.

Πάντα τολμούσα κι έκανα εμφανίσεις εκκεντρικές, γιατί το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι αν θα νιώθω εγώ άνετα μέσα στο ρούχο και όχι αν θα αρέσει στον υπόλοιπο κόσμο.

Παρ' όλα αυτά και παρά το γεγονός πως η ίδια δηλώνει «συνηθισμένη» σε τέτοιες καταστάσεις δεν έκρυψε ότι ενοχλήθηκε από αυτού του είδους τα σχόλια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, γι' αυτό και δημοσίευσε το παραπάνω βίντεο.

«Δεν θεωρώ ότι πρέπει να καθόμαστε στη σιωπή όταν κάτι μας ενοχλεί. Ειδικά όταν μια γυναίκα έχει γεννήσει και βρίσκεται στην περίοδο της λοχείας...δεν θέλω να κρίνουμε τα κιλά κανενός. Καθένας θέλει να είναι όπως θέλει να είναι κι αν θέλω να πάρω κι άλλα 10 (κιλά) θα φάω μέχρι σκασμού και λόγο δε θα δώσω σε κανέναν» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Κάθε γυναίκα είτε βρίσκεται στην ευαίσθητη και ιδιαίτερη φάση της λοχείας είτε όχι και δέχεται σχόλια για την εμφάνισή της δεν μπορεί παρά να επηρεαστεί αρνητικά. Όπως και κάθε άνθρωπος βέβαια. Πραγματικά μέχρι πότε θα ασχολούμαστε με τα κιλά ή την εμφάνιση κάποιου, έχοντας σαν ασφάλεια το πληκτρολόγιο και την οθόνη ενός υπολογιστή; Η χρήση των social media θα έπρεπε να υπηρετεί τον κοινωνικό χαρακτήρα για τον οποίο δημιουργήθηκε ή τον μορφωτικό, όχι τον τοξικό.