Ο Henry Cavill θα γίνει πατέρας αφού η αγαπημένη του Natalie Viscuso περιμένει το πρώτο τους παιδί

Ο Henry Cavill θα γίνει πατέρας αφού η αγαπημένη του Natalie Viscuso περιμένει το πρώτο τους παιδί
Invision

Ο Henry Cavill και η Natalie Viscuso είναι μαζί για πάνω από δύο χρόνια.

Στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας με τίτλο «The Ministry of Ungentlemanly Warfare», ο πρωταγωνιστής του «Man of Steel», Henry Cavill, επιβεβαίωσε στο Access Hollywood ότι αυτός και η κοπέλα του, Natalie Viscuso, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι' αυτό», δήλωσε. «Η Natalie και εγώ είμαστε και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι. Είμαι σίγουρος ότι θα δείτε πολύ περισσότερα από αυτό».

Αφού το μέσο ανέφερε ότι ο συμπρωταγωνιστής του, Henry Golding, τον ενέπνευσε να γίνει μπαμπάς, ο Cavill είπε γελώντας: «Δεν με ενέπνευσε αυτός, αλλά οι γονείς μου».

Η Viscuso είναι αντιπρόεδρος της Vertigo Entertainment, της εταιρείας παραγωγής που συμμετέχει σε έργα όπως το «It», το «Five Nights at Freddy's» και το «The LEGO Movie».

Είδαμε το «Argylle» και αυτά είναι τα τέσσερα στοιχεία της ταινίας που μας έκαναν να χαμογελάσουμε

World Premiere of

Πότε μάθαμε για τη σχέση Henry Cavill - Natalie Viscuso

Το ζευγάρι είναι μαζί για πάνω από δύο χρόνια.

Ο Cavill και η Viscuso επισημοποίησαν τη σχέση τους μέσω Instagram τον Απρίλιο του 2021, όταν μοιράστηκαν μια φωτογραφία τους να παίζουν σκάκι μαζί.

«Αυτός είμαι εγώ που δείχνω ήσυχος, γεμάτος αυτοπεποίθηση λίγο πριν η όμορφη και λαμπρή αγάπη μου, η Natalie, με καταστρέψει στο σκάκι», είχε γράψει ο Cavill στη λεζάντα της ανάρτησής του τότε.

https://www.instagram.com/p/CNgOo1BhdIG/

Η Viscuso πείραξε τον Henry, αναρτώντας την ίδια εικόνα και γράφοντας στη λεζάντα: «μάθαινα στον αγαπημένο μου Henry πώς να παίζει σκάκι... ή... μήπως με άφησε να κερδίσω;».

Στη συνέχεια, οι δυο τους έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί τον Οκτώβριο του 2022 για την πρεμιέρα της ταινίας Netflix «Enola Holmes 2», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Cavill.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Henry έστειλε ένα μήνυμα στους θαυμαστές του ζητώντας να σταματήσουν οι εικασίες σχετικά με την ιδιωτική του ζωή και τις επαγγελματικές του συνεργασίες.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος», έγραψε σε μια μακροσκελή ανάρτηση. «Θα ήμουν εξαιρετικά ευγνώμων αν ήσασταν ευτυχισμένοι μαζί μου. Αν δεν μπορείς να πείσεις τον εαυτό σου να είναι ευτυχισμένος μαζί μου, τότε τουλάχιστον προσπάθησε να κάνεις τον εαυτό σου περήφανο και να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου».

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP