Η Salma Hayek αγαπά τα παιδιά του συζύγου της σαν δικά της & οι ευχές στην Mathilde το αποδεικνύουν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Salma Hayek αγαπά τα παιδιά του συζύγου της σαν δικά της & οι ευχές στην Mathilde το αποδεικνύουν

Η Salma Hayek έστειλε τρυφερές ευχές στη μεγαλύτερη κόρη του συζύγου της για τα γενέθλιά της. Οι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες. 

Ολοκληρωτικά άλλαξε η ζωή της Salma Hayek όταν παντρεύτηκε τον γνωστό επιχειρηματία Francois-Henri Pinault πριν από 15 χρόνια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, την 16χρονη Valentina, ενώ ο Pinault είναι πατέρας τριών ακόμα παιδιών Augustin, Mathilde, François) από προηγούμενες σχέσεις.

Οι τρυφερές ευχές της Salma Hayek στη θετή της κόρη

Πριν από λίγες ώρες η 57χρονη σταρ της μεγάλης οθόνης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» στην 23χρονη θετή της κόρη η οποία είχε τα γενέθλιά της.

Στο καρουζέλ φωτογραφιών που μοιράστηκε η Hayek βλέπουμε τις δύο γυναίκες να ποζάρουν με καλοκαιρινή διάθεση πάνω σε πολυτελές σκάφος, με φόντο τη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/C3ks3gvIc9G/

Η Mathilde Pinault γεννήθηκε το 2001 και είναι η πρώτη κόρη του επιχειρηματία με την πρώην σύζυγό του, Dorethée Lepère.

«Χρόνια πολλά Tildie Tildie Tildie. Σε αγαπάμε πολύ και είμαστε περήφανοι για τη γυναίκα που έχεις γίνει», έγραψε η Salma Ηayek στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σε συνέντευξή της στη Vogue του Μεξικό, η Salma Hayek αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μητρότητα μετά τα 40 τονίζοντας: «Eίχα ήδη κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου και ήμουν περήφανη για όσα είχα πετύχει».

H σχέση ζωής Hayek-Pinault

Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι γνωρίστηκε την άνοιξη του 2006 σε ένα γκαλά στο Palazzo Grassi στη Βενετία. Παντρεύτηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2009, στο Δημαρχείο του Παρισιού.

«Όταν υπάρχει σύγκρουση, βάζουμε όλη την ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος - ποτέ δεν ψάχνουμε να κατηγορήσουμε ο ένας τον άλλον. Όλη η ενέργειά μας πηγαίνει στον τρόπο που θα το λύσουμε. Λόγω της προσέγγισής μας, ποτέ δεν είπαμε κάτι άσχημο ο ένας στον άλλο», έχει αναφέρει η ηθοποιός σε συνέντευξη για τη σχέση με τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/CwN9tscNbuW/

Το διάσημο ζευγάρι κατοικεί από το 2017 σε ένα luxury σπίτι στην Βρετανική πρωτεύουσα στο οποίο έμενε παλαιότερα ο Justin Bieber. Το τριώροφο οίκημα διαθέτει 17 υπνοδωμάτια, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, κινηματογράφο, κάβα και γήπεδο tennis. Η Salma Hayek έχει μοιραστεί στα social media αρκετές φωτογραφίες από τον χώρο της, δείχνοντάς μας τα αγαπημένα της spots.

Πηγή κεντρικής: salmahayek