Η Βάσια Κωσταρά και η μαμά της πέρα από την ομοιότητα έχουν κι άλλο ένα κοινό, την αγάπη για τη μόδα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Βάσια Κωσταρά και η μαμά της πέρα από την ομοιότητα έχουν κι άλλο ένα κοινό, την αγάπη για τη μόδα

«Σου χρωστάω όλα όσα είμαι και όλα όσα γίνομαι» είχε γράψει κάποια στιγμή η Βάσια Κωσταρά για τη μαμά της, η οποία όπως φάνηκε από την φωτογραφία που δημοσίευσε ήταν η έμπνευσή της για να ασχοληθεί με τη μόδα.

Η Βάσια Κωσταρά μπορεί να μην ήξερε από μικρή πως θα ασχοληθεί με την μόδα, όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή της, ωστόσο η ανάγκη της να φοράει ρούχα που την εκφράζουν την οδήγησε στο να σχεδιάζει αρχικά κομμάτια για εκείνη, αργότερα για τις φίλες της και στη συνέχεια για όλες τις γυναίκες, καταλήγωντας να δημιουργεί το δικό της brand.

«Οι ουλές μας, η δύναμή μας, η ζωή μας» έγραψαν στη Βάσια Κωσταρά στην πιο αληθινή φωτογραφία της

Το ρούχο που της είχε φτιάξει η μαμά της

Βέβαια, το «μικρόβιο» για τη μόδα και τη δημιουργία ρούχων μάλλον προϋπήρχε μέσα της, όπως αποκάλυψε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της απ' όταν ήταν μικρή. Στη φωτογραφία αυτή - η οποία υπήρξε και έμπνευσή της για την φετινή καλοκαιρινή της συλλογή - η Βάσια Κωσταρά φοράει ένα κόκκινο πουλόβερ με φράουλες, το οποίο όπως έγραψε το είχε φτιάξει η μαμά της.

«Plot twist!Έτσι ξεκίνησαν όλα. Handmade by mummy, το εικονιζόμενο top, και δεν ξέρω αν το προσέξατε… ιδιαιτέρως φραουλένιο! Σαν να ταιριάζει πολύ με το καλοκαίρι. Εσείς τι λέτε;» έγραψε η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, θέλοντας να δώσει ένα μικρό στοιχείο για τη νέα της κολεξιόν.

https://www.instagram.com/p/C5yy5mnrPrY/

Όπως φαίνεται λοιπόν, η μαμά της όχι απλά υπήρξε πρότυπο γυναίκας για εκείνη αλλά ήταν και η αιτία της αγάπης της για τη μόδα και τη δημιουργία ρούχων.

Οι κοινές φωτογραφίες

Μπορεί η Βάσια Κωσταρά να μην προβάλλει σχεδόν ποτέ την οικογένειά της, ωστόσο υπάρχουν φορές που στα social media της έχει δημοσιεύσει στιγμές με τη μητέρα της, με την οποία μοιάζουν καταπληκτικά, όπως θα δεις και από την gallery που ακολουθεί.

Κάποια στιγμή επίσης, στα Instagram Stories της είχαμε δει τη μαμά της και στο ρόλο του μοντέλου.

Το 2022 και με αφορμή τα γενέθλια της μαμάς της η Βάσια Κωσταρά είχε δημοσιεύσει επίσης μια κοινή τους φωτογραφία, απ' όταν ήταν μικρή γράφοντας: «Με τίποτα στον κόσμο δε θα μπορούσα να αλλάξω το χαμόγελό που φωτίζει το πρόσωπό σου όταν με βλέπεις ευτυχισμένη! Σου χρωστάω όλα όσα είμαι και όλα όσα γίνομαι.
Υ.Γ: Και την τσαχπινιά με το πόδι από σένα την πήρα! Happy birthday to you mummy».

https://www.instagram.com/p/CbVpSgpLRdG/