Και οι 4 υποψήφιοι στο MasterChef: Αγωνία στο κοινό με την αποχώρηση Χρήστου ή Αλέξανδρου

Κατερίνα Μπούσιου
Και οι 4 υποψήφιοι στο MasterChef: Αγωνία στο κοινό με την αποχώρηση Χρήστου ή Αλέξανδρου

Τι συνέβη με τους 4 σημερινούς υποψήφιους προς αποχώρηση. Λίγο πριν την οριστική δεκάδα του MasterChef έχουμε ανατροπή. 

8 παίκτες διαγωνίστηκαν χθες στο MasterChef με στόχο να ανέβουν και εκείνοι στον εξώστη όπου βρισκόταν ο Λευτέρης, η Χριστίνα και ο Μάριος και να μπουν μαζί τους στη χρυσή δεκάδα του φετινού διαγωνισμού.

Με στόχο την επόμενη εβδομάδα το silver award των 20 χιλιάδων ευρώ. Όλα κυλούσαν διασκεδαστικά χθες, μέχρι που έπεσαν οι τίτλοι τέλους και προβλήθηκε το νέο τρέιλερ. Και εκεί είδαμε την απόλυτη ανατροπή.

https://www.instagram.com/p/C56X_7LJPKF/

«Σοφοκλή μία δουλειά είχες μόνο να κάνεις...»

Η τελική δεκάδα στο MasterChef σημαίνει ότι φτάνουμε πια στην αρχή της πορείας προς το μεγάλο φινάλε. Και ήδη το silver award των 20.000 ευρώ που θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα, θα λειτουργήσει ως ένας μίνι τελικός. Που θα είναι καθοριστικός και για ψυχολογικούς λόγους.

MasterChef: Χριστίνα - Μάριος πέρασαν στη δεκάδα αλλά το Twitter/X θυμήθηκε το θρυλικό «εν κουλί»

Μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, οι 8 παίκτες αγωνίστηκαν αρχικά ως αντίπαλα ζεύγη για να φτιάξουν πρώτα μία αυθεντική ιταλική καρμπονάρα και στη συνέχεια σούσι. Από τις πιο διασκεδαστικές δοκιμασίες γιατί κάποιοι στη δεύτερη δεν είχαν ιδέα, από την ιαπωνική κουζίνα. Ο Χρήστος Μοίρας ήταν απολαυστικός με το χιούμορ του. Ειδικά όταν πήγε το σούσι στους κριτές που έμοιαζε με ντολμαδάκια. Όταν του είπε ο Κουτσόπουλος γιατί να το δοκιμάσει, το «γιατί πληρώνεστε για αυτό» προκάλεσε τα γέλια όλων. Είναι ο νέος Πορφύρης ο Χρήστος; Όχι ακριβώς, αλλά φέρνει την ίδια χαρά στο κοινό.

Ο Σοφοκλής έχασε την ευκαιρία της βραδιάς πάντως να νικήσει τον Κούρτογλου, αντίθετα ηττήθηκε και στις 2 δοκιμασίες από εκείνον. Και μας κάνει εντύπωση για την καρμπονάρα, γιατί εργάζεται στο εστιατόριο του Τζιοβάννι.

sofoklis.jpg

Εκτός από τον Κούρτογλου, ο Κώστας, ο Κυψίδης και ο Άνχελ μπήκαν στη δεκάδα, με Σοφοκλή, Αλέξανδρο, Χρήστο και Ηλία να αγωνίζονται στη διαδικασία «Follow the chef» με τον σεφ (και coach του διαγωνισμού) Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο.

Τα πιάτα ετοιμάστηκαν, ο σεφ δοκίμασε και κάπου εκεί έπεσαν τίτλους τέλους. Και στο δευτερόλεπτο προβλήθηκε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου. Και το κοινό άρχισε να ανεβάζει παλμούς. Ο σεφ ανακοίνωσε πως όλοι απέτυχαν και όλοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Και όχι μόνο αυτό.

Κάποια στιγμή ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλά σε εκείνον τον παίκτη που αποχώρησε μιλώντας για το σπάνιο ήθος του και το μυαλό του κοινού πήγε μόνο στον Χρήστο Μοίρα. Όχι πως και οι υπόλοιποι δεν έχουν, αλλά ήταν ο μόνος που ποτέ δεν κακολόγησε κανέναν και ήταν πάντα με το χαμόγελο.

Μέχρι να δούμε αν όντως είναι εκείνος που χάνει το εισιτήριο για τους δέκα, ας δούμε και τι είπε ο Γιάννης Κούρτογλου, το μόνιμο κόκκινο πανί του Twitter/X. Aφού είπε πως κέρδισε με το σπαθί του δήλωσε μετά:

«Σκοπός μου όταν μπήκα στο MasterChef ήταν να ξεφοβηθώ τις κάμερες και τη δημοσιότητα γιατί είμαι αρκετά μοναχικός και να δείξω τι ξέρω και να μάθω πράγματα. Αφού κατάφερα να ξεφοβήθηκα και άρχισα να μαγειρεύω καλά, κάπου έχασα τον εαυτό μου, τώρα τον έχω ξαναβρεί».

https://www.instagram.com/reel/C56i-KcsE9_/

Μας κατατρόμαξες Γιάννη.

Όταν έκλαψε ο ΓιανΝίτσε: Επικά σχόλια στο MasterChef για τον αρχηγό των Μπορντό & την ήττα των γκρι