Η κόντρα Ζαλμά - Καρυστινού στον Έρωτα Φυγά οδηγεί τη Μαργέτα σε απόγνωση: Η νέα αποκάλυψη

Κατερίνα Μπούσιου
Η κόντρα Ζαλμά - Καρυστινού στον Έρωτα Φυγά οδηγεί τη Μαργέτα σε απόγνωση: Η νέα αποκάλυψη

Έρχονται και άλλες συμπλοκές στον Έρωτα Φυγά. Και ένας ακόμη λόγος για τη Μαργέτα για να επισπεύσει την επιστροφή της στο Κιάρι. 

Πολλά παράλληλα σχέδια που εξυπηρετούν και διαφορετικούς σκοπούς έχουμε στον Έρωτα Φυγά, λίγο πριν η σειρά σταματήσει για την περίοδο του Πάσχα. Αφού επανέλθει το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου στην τελική της πορεία και την οριστική λήξη της τρίτης και τελευταίας σεζόν. Σύντομα έρχεται η ώρα των αποκαλύψεων και η ώρα μίας συμπλοκής που δεν περιμέναμε. Και ένας αδελφός του Δεμερτζή - Αντώνη Καρυστινού, που κανείς δεν γνώριζε.

Ζαλμάς και Καρυστινός στην οριστική τους κόντρα

Όσο η Μαργέτα - Πέμη Ζούνη, έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί δημόσια στον Έρωτα Φυγά και να πει σε όλους ότι ζει, δημιουργούνται παρεξηγήσεις και περισσότερες δολοπλοκίες από τις ήδη υπάρχουσες. Μόνο η Αλεξάνδρα ξέρει πλέον την ύπαρξή της και θα την κρατήσει όπως καταλαβαίνεις κρυφή.

Η νέα μέρα προβολής στον Έρωτα Φυγά και ένα νέο ειδύλλιο έφεραν τις αντιδράσεις του κοινού

Με το παρακράτος και τον Κοντογιάννη να δρουν στο παρασκήνιο, ένα άλλο σχέδιο έχει μπει ήδη σε δράση και αναμένεται ένα ακόμη. Στο πρώτο η Άρτεμις προσπαθεί να προσεγγίσει για μία ακόμη φορά τον Ιάσονα, ενώ ο Φάνης (Γιώργος Παπαγεωργίου) συνεχίζει να χτυπά τον Ιάσονα με κάθε τρόπο κινδυνεύοντας να γίνει αντιληπτός. Δεν θα αποκαλυφθεί ακόμη ο ρόλος του και η πραγματική του ταυτότητα.

https://www.instagram.com/p/C2PqYhmtMz2/

Όλοι πια έχουμε υποπτευθεί πως είναι ετεροθαλής αδελφός του Ιάσονα, αλλά δεν υπάρχει ακόμη πληροφόρηση γιατί το κάνει. Προφανώς για εκδίκηση και για οικονομικούς λόγους. Ούτε και η Άρτεμις φυσικά μας έχει δώσει κάποιο στοιχείο πως είναι η χαμένη κόρη της Ουρανίας. Αν αυτά τα δύο spoilers τα οποία έχουν κυκλοφορήσει ισχύουν, τότε μιλάμε για ένα ανατρεπτικό φινάλε.

Υπάρχει μία ακόμη πληροφορία (Mytv) που αναφέρει πως αναμένεται αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε Στέφανο και Ιάσονα. Ο δεύτερος πυροβολεί τον πρώτο, νομίζοντας πως προσπαθεί να τον καταστρέψει οικονομικά. Θα ζήσει βέβαια, αλλά αυτό το γεγονός θα ταράξει τη Μαργέτα. Αλλά δεν ήρθε ακόμη η ώρα να αποκαλυφθεί. Αλήθεια τι περιμένει ακόμη;

Το μόνο ευχάριστο είναι η ψυχική ανάρρωση της Αλεξάνδρας, μετά τη συνάντησή της με την Μαργέτα. Άλλος άνθρωπος επιστρέφει στο Κιάρι και αυτό χαροποιεί τον Ιάσονα.