Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκλεισε τα 66 και πλέον λέει πως δεν φοβάται τον θάνατο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκλεισε τα 66 και πλέον λέει πως δεν φοβάται τον θάνατο

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μοιράστηκε λεπτομερώς τις στιγμές που πέρασε μέσα στο νοσοκομείο και κατέληξε στο ότι τελικά «είναι γλυκιά η ζωή».

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκλεισε τα 66 και αυτή τη φορά το γιόρτασε με μια διαφορετική ανάρτηση απ' ότι συνήθως, αφού στις 22 Μαρτίου υπέστη έμφραγμα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Την είδηση και τις λεπτομέρειες για την υγεία του είχε κάνει γνωστές στην εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα που μαζί με τη μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου είναι η «οικογένειά» του.

Το post της Σταυροπούλου για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, το κάπνισμα και τις κακίες

Ο ηθοποιός λοιπόν, έχοντας αναθεωρήσει κάποια πράγματα στη ζωή του μετά από αυτή την περιπέτεια που είχε με την υγεία του θέλησε να μοιραστεί με ειλικρίνεια στους followers του για όσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα καταλήγοντας ωστόσο, σε ένα ξεχωριστό μήνυμα με τη «βοήθεια» του Οδυσσέα Ελύτη.

Η ανάρτηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για τα γενέθλιά του

«Τα γενέθλια μου φέτος έχουν ένα ειδικό φως! Πριν ένα μήνα βρέθηκα μέσα σ' ένα ασθενοφόρο, μετά σ' ένα φορείο να τρέχει και η γιατρός να μου λέει "Πάθατε ανακοπή, πάμε στο χειρουργείο για αγγειοπλαστική, αν χρειαστεί θα σας διασωληνώσουμε". "Όχι διασωλήνωση" ψιθύρισα. "Αν χρειαστεί" μου λέει. Έτρεχε το φορείο κι άκουγα το bye bye love απ' το all that jazz και προσευχόμουν.
Στο χειρουργείο εμφανίστηκε μπροστά μου ο επί γης αγγελος μου, ο Κωστής Ραϊσάκης, άντρας της αγαπημένης μου Ολυμπιάδας. Ανάσα! "Χρήστο σε παρακαλώ ακίνητος, θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε την αρτηρία…". Συνέχισα να προσεύχομαι κι αυτό με πλημμύρισε από μια ανεξήγητη για την κρισιμότητα της ώρας ηρεμία, πράγμα πολύ σπάνιο, όπως μου είπε μετά ο γιατρος για ασθενή σ' αυτή τη θέση! Τον Κωστή δεν τον έβλεπα, μας χώριζε η οθόνη της επέμβασης. Τον άκουγα μόνο. Τον άκουγα να λέει όταν βογγουσα από τους πόνους, "Μπράβο Χρήστο, μπραβο! Είναι υπέροχο που πονάς, η καρδιά είναι ζωντανή!". Και στο τέλος "Μπράβο Χρήστο, τα καταφέραμε!" και βλέπω τον νεαρό καρδιολόγο, τον Μανώλη που ήταν όρθιος να λέει ανακουφισμένος "Για κάτι τέτοιες στιγμές αξίζει η καρδιολογία!". Όταν τον συναντησα μετά από 6 μέρες σ' έναν υπέρηχο του λέω "Γεια σου Μανώλη!". "Με ξέρετε μου λέει;", "Δεν ήσουν στην επέμβαση μου;". "Ναι" μου λέει…"Με θυμάστε;". "Πώς να σε ξεχασω" του λέω, "Είπες την ωραιότερη ατάκα της βραδιάς!» έγραφε αρχικά στην ανάρτησή του ο ηθοποιός και στη συνέχεια κατέληξε πως πλέον θα ζει, χωρίς τον φόβο του θανάτου και χωρίς κανένα φόβο γενικότερα.

https://www.instagram.com/p/C58bMOFsYlw/

Είχα εκείνο το βράδυ παραστάτες βοηθούς μου την Παναγιά και τον Ταξιάρχη! Μου κράταγαν το χέρι, με ξαναγύρισαν. Επέστρεψα και δόξα τω Θεω αναρρώνω σιγά σιγά. Πολλά άλλαξαν από εκείνο το βράδυ. Το μεγαλύτερο κέρδος μου είναι ότι επέστρεψα απαλλαγμένος από τον φόβο του θανάτου - ποτέ δεν κυριάρχησε στη ζωή μου αλλά τώρα είμαι πραγματικά ελεύθερος! Θα ζήσω όσο μου είμαι γραφτό χωρίς φόβους.

christos_chatzipanagiotis_1698682832_3225107807413048455_2239732043.jpg

«…Ο χρόνος είναι γρήγορος ίσκιος πουλιών

Τα μάτια μου ορθάνοιχτα μες στις εικόνες του

Γύρω απʹ την ολοπράσινη επιτυχία των φύλλων

Οι πεταλούδες ζουν μεγάλες περιπέτειες

Ενώ η αθωότητα

Ξεντύνεται το τελευταίο της ψέμα

Γλυκιά περιπέτεια Γλυκιά Η Ζωή» έγραψε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τον ηθοποιό

Όπως είδες και πιο πάνω στην ανάρτηση του ο ηθοποιός πέρασε τα γενέθλιά του με τις δύο γυναίκες της ζωής του, την Βίκυ Σταυροπούλου και την Δανάη Μπάρκα, σβήνοντας μαζί τα κεράκια της τούρτας του. Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! δημοσίευσε παράλληλα μια φωτογραφία του στο προφίλ της στο Instagram θέλοντας να του ευχηθεί δημόσια και να του πει για ακόμα μια φορά πόσο πολύ τον αγαπάει. Άλλωστε, όπως έχει αναφέρει η ίδια ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι σαν δεύτερος μπαμπάς της.

«Να σε χαίρομαι. Σ' αγαπώ» έγραψε η Δανάη Μπάρκα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του ηθοποιού.

438196307_1110744263306969_5892743176436033872_n.jpg

«Εγώ,να χαίρομαι τον -εορτάζοντα- Χρήστο μου. Τον Χρήστο μου που είναι το σπιτι μου,που είναι η ελευθερία μου,που είναι η αγκαλιά μου,που είναι το στηριγμά μου,που είναι η φωνή της λογικής μου χωρίς καμία πίεση,που είναι το κράτημα του χεριού μου. Τον Χρήστο μου που είναι η οικογένεια μου,και ο ανθρωπος που αν δεν με είχε μεγαλώσει,θα ήμουν σίγουρα εντελώς διαφορετική -κι όχι προς το καλύτερο. Να χαιρόμαστε όλους όσοι μας δημιουργούν ασφάλεια και συναισθηματική φωλιά.
Χρήστο μου,να σε χαίρομαι!
Σε αγαπάω και σ' ευχαριστώ που είσαι εδώ πάντα, χωρίς θόρυβο, χωρίς απαιτήσεις αλλά μόνο με ανιδιοτελή αγάπη».