Το post της Σταυροπούλου για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, το κάπνισμα και τις κακίες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το post της Σταυροπούλου για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, το κάπνισμα και τις κακίες

Μια βδομάδα μετά το έμφραγμα που έπαθε ο ηθοποιός, η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε για την πορεία της υγείας του και η ανάρτησή της γέμισε από ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Ήταν στις 22 Μαρτίου όταν η Δανάη Μπάρκα μέσα από την πρωινή εκπομπή της στο Mega ενέφερε πως ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε υποστεί έμφραγμα δυο μέρες νωρίτερα και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Δανάη Μπάρκα έχει «δεύτερο μπαμπά» και τον αποκαλεί (και) influencer της καρδιάς της

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα. Γιατί από χθες και σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης. Τώρα είναι καλά. Όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο Γεννηματάς εκτός κινδύνου» είπε η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου.

Το νέο post της Βίκυς Σταυροπούλου για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα - Η κατάσταση της υγείας του

Η σχέση τόσο της Βίκυς Σταυροπούλου όσο και της κόρης της με τον ηθοποιό είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως είναι σχεδόν οικογενειακή. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που η Δανάη Μπάρκα έχει αποκαλέσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη «δεύτερο μπαμπά της». Γι' αυτό και η περιπέτεια που είχε με την υγεία του είναι φυσικό πως ανησύχησε και τις δύο πάρα πολύ.

Με νέο της post η Βίκυ Σταυροοπούλου είπε στους followers της πως ο ηθοποιός είναι καλύτερα, ευχαριστώντας μάλιστα και το ιατρικό προσωπικό που τον ανέλαβε για την άψογη συμπεριφορά και φροντίδα τους.

«Σχεδόν μια βδομάδα, μετά από την απρόσμενη περιπέτεια που πέρασε ο Χρήστος μας, θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι καλύτερα!!
Ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας, τον κύριο Ρα’ι’σάκη και όλη την ομάδα καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό!!! Ήταν τόσο συγκινητική η προσπάθεια τους, όχι μόνο στον Χρήστο, αλλά και σε όσους ασθενείς εισήχθησαν, εκείνη την δύσκολη νύχτα της Τετάρτης!
Σας ευχαριστώ όλους, για τα εκατοντάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και για το γεγονός, ότι σέβεστε την απαγόρευση των γιατρών για επισκεπτήριο και έτσι δεν δυσκολέυετε το έργο τους!!!» έγραψε αρχικά η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/C4-P6CRoAVB/

Στη συνέχεια, η Βίκυ Σταυροπούλου μοιράστηκε μια μεγάλη αλήθεια με τους followers της, αφού όπως έγραψε τόσο το κάπνισμα, όπως και οι «κακίες» βλάπτουν την υγεία των ανθρώπων αλλά και των γύρω τους.

Δράττομαι της ευκαιρίας, να σας υπενθυμίσω, ότι το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία και την δική σας και των γύρω σας!!!
Να είστε γεροί και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας!!!

Πάντως, η παράσταση στην οποία συμμετείχε για 2η χρονιά ο ηθοποιός μαζί με την Βίκυ Σταυοπούλου, το «Μπαμπάδες με ρούμι», σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του θεάτρου στα social media θα ξεκινήσει και πάλι τις παραστάσεις αρχής γενομένης από την Τετάρτη 27 Μαρτίου. Βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε αντικατάσταση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη από κάποιον άλλο ηθοποιό ή αν ο ίδιος είναι έτοιμος να επανέλθει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

431976590_1446441519619681_1469362085561901359_n.jpg