Για τον James Καφετζή ο πραγματικός Survivor είναι ο πατέρας του και ο Παναμάς τους ένωσε ξανά

Τζένη Ντεμιράι
Για τον James Καφετζή ο πραγματικός Survivor είναι ο πατέρας του και ο Παναμάς τους ένωσε ξανά

Ο James Καφετζής δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον πατέρα του, Λευτέρη, τον οποίο συνάντησε στον Παναμά αμέσως μετά το αίσιο τέλος που είχε το ναυάγιο στον Ειρηνικό Ωκεανό.

«Διάλεξε σοφά τον Survivor σου» έγραψε ο James Καφετζής κάτω από την πρώτη ανάρτηση που έκανε στο Instagram την Παρασκευή 19 Απριλίου, μετά την οικειοθελή αλλά εντυπωσιακή αποχώρησή του από το φετινό Survivor.

1 ή 2; Ποιος είναι ο αληθινός Survivor;

Ο «πρίγκιπας» του ριάλιτι επιβίωσης δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον πατέρα του, Λευτέρη Καφετζή, τον οποίο συνάντησε στον Παναμά αμέσως μετά το αίσιο τέλος που είχε το ναυάγιο στο οποίο ενεπλάκη, δείχνοντας μας με αυτόν τον τρόπο ότι οι πραγματικές μάχες της ζωής είναι εκτός του μικρόκοσμου που χτίστηκε στον Άγιο Δομίνικο και ο πραγματικός Survivor για εκείνον (αλλά και για πολλούς ακόμα) είναι ο πατέρας του.

Καθισμένοι αντικριστά σε ένα μαγαζί στην πόλη του Παναμά, οι δύο survivors πόζαραν τσουγκρίζοντας τις μπύρες τους, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να λάβουν εκατοντάδες σχόλια από fans του παιχνιδιού στο οποίο συμμετείχε ο James.

Όχι μόνο ο James εκτός Survivor: Αλέξης Παππάς και Σάββας Γκέτσογλου αποχωρούν οικειοθελώς;

https://www.instagram.com/p/C59EZMHOb6J/

Σχόλια ανθρωπιάς αλλά και παρακίνησης για επιστροφή του James στο Survivor

«Ό,τι καλύτερο είδα τις τελευταίες μέρες στο ίντερνετ. Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από οτιδήποτε άλλο», έγραψε κάποιος, βλέποντας την συναισθηματική πλευρά της κατάστασης. Κάποιος ακόμα πρόσθεσε «Νομίζω δεν έχω ξαναχαρεί τόσο πολύ σε ποστ, που βλέπω άνθρωπο να είναι καλά».

Ένας τρίτος χρήστης της εφαρμογής τόνισε απευθυνόμενος στον James «Μπράβο για την απόφασή σου να φύγεις από το παιχνίδι, συγχαρητήρια για τον τρόπο που διάλεξες να το κάνεις. Ψύχραιμος και ευνοϊκός για τους συμπαίκτες σου. Συγχαρητήρια που δεν τους χάρισες την αμοιβή σου και θερμές ευχές για την αποκατάσταση του πατέρα σου».

Πέρα από τα σχόλια ανθρωπιάς, όμως, υπήρχαν και αρκετοί που θέλησαν να παρακινήσουν τον James να επιστρέψει στο Survivor. «James, πιες την μπύρα κ ξαναγύρνα Άγιο Δομίνικο, ο Παπαχαραλαμπους ακόμα ρίχνει κρίκους», έγραψε κάποιος. Ενώ ένας ακόμα τόνισε ότι το Survivor χωρίς εκείνον δεν έχει το ίδιο νόημα, λέγοντας χαρακτηριστικά «Τέλεια! Άντε τώρα γύρνα πίσω στο Survivor γιατί δε θα βλέπεται χωρίς εσένα».

«Άρχισε να βουλιάζει, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα» - Η περιπέτεια του Λευτέρη Καφετζή μέσα από τα λόγια του αδερφού του James

Σου υπενθυμίζουμε ότι ο James αποχώρησε επειδή δεν αισθανόταν καλά ψυχολογικά αφότου έμαθε ότι ο πατέρας του ενεπλάκη σε ναυάγιο.

Διάβασε ΕΔΩ όλα όσα έγιναν κατά την αποχώρηση του James από το Survivor

Πιο αναλυτικά, το ιστιοπλοϊκό του Λευτέρη Καφετζή ναυάγησε πριν από λίγες ημέρες στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού, με τον ίδιο να διασώζεται από αλιευτικό σκάφος της Κολομβίας 24 ώρες αργότερα.

«Το βράδυ, ενώ ταξίδευε, έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, ένας πολύ δυνατός άνεμος, έσπασε το κατάρτι, έπεσε το κατάρτι κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του σκάφους. Είχε μείνει από μηχανή, είχε μείνει από γεννήτρια, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν. Του σπάει το κατάρτι, μένει ακυβέρνητο το σκάφος, είχε μέσα ρωγμή, αλλά, όπως όλα τα πλοία, είχε αντλία, για να μπορεί να βγάζει το νερό. Αλλά, επειδή δεν είχε πολύ μπαταρία και έτυχε να έχει συννεφιά δύο ημέρες, ξεφόρτισαν οι μπαταρίες και κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που έμπαινε μέσα στο σκάφος», εξήγησε ο αδερφός του James, Mike Καφετζής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την περιπέτεια του πατέρα του.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε «Άρχισε να βουλιάζει, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα. Το καράβι χτυπιόταν δεξιά και αριστερά και ο πατέρας μου έπεσε και χτύπησε το ισχίο του. Για να μη χτυπήσει περισσότερο, ξάπλωσε τις 24 ώρες που ήταν ακυβέρνητος στο πάτωμα».

«Όταν τον διέσωσαν και πήγε πάνω και ετοιμάζονταν να φύγουν από το σημείο, είδε το ιστιοπλοϊκό να βουλιάζει. Οπότε έφτασαν ακριβώς την ώρα που έπρεπε. Αν είχαν αργήσει μία ώρα, ο πατέρας μου θα ήταν πάνω σε ένα μικρό φουσκωτό στη μέση του ωκεανού, που προφανώς θα ήταν ακόμη πιο επικίνδυνο, επειδή με ένα κύμα μπορείς να τουμπάρεις και να βρεθείς στη θάλασσα», τόνισε ακόμα ο Mike.

Ευτυχώς, η περιπέτεια του Λευτέρη Καφετζή είχε αίσιο τέλος και εκείνος αποδεικνύεται ένας πραγματικός Survivor, όχι μόνο επειδή κατάφερε να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού αλλά και επειδή, όπως δηλώνει ο Mike, δεν θα αφήσει αυτή την «κακιά στιγμή» να τον φοβίσει. Αντιθέτως, πιο δυνατός, θα συνεχίσει το ταξίδι του στον κόσμο με ένα καινούριο ιστιοπλοϊκό, ακολουθώντας το παιδικό του όνειρο, να γυρίσει τον κόσμο μία φορά δια θαλάσσης.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @jamie.kaf