O Tom Cruise δεν γιόρτασε μόνος τα γενέθλιά του- Το δείπνο με αγαπημένα πρόσωπα

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Tom Cruise δεν γιόρτασε μόνος τα γενέθλιά του- Το δείπνο με αγαπημένα πρόσωπα

Ο διάσημος ηθοποιός έγινε 60 ετών και πέρασε ένα υπέροχο weekend στο Λονδίνο με αγαπημένα πρόσωπα.

Ο Τom Cruise διανύει μια πολύ καλή περίοδο της ζωής του αφού η ταινία του «Topgun:Maverick» συνεχίζει να σπάει ρεκόρ εισιτηρίων σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέχρι σήμερα η ταινία έχει σημειώσει εισπράξεις που ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Ο Αμερικανός star της μεγάλης οθόνης έγινε 60 ετών αυτό το Σαββατοκύριακο μιας και είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου 1962.

Όπως έγραψε πρόσφατα στο Twitter για την εμπορική επιτυχία της νέας του ταινίας: «Σε όλες τις ταινίες που κυκλοφορούν, σε όλα τα στούντιο, σε όλους τους κινηματογράφους: Συγχαρητήρια. Στο κοινό: Σας ευχαριστώ που μας επιτρέπεται να σας διασκεδάσουμε. Θα σας δούμε στο σινεμά».

O Tom Cruise έγινε 60 ετών- Το γενέθλιο γεύμα με αγαπημένα πρόσωπα

Ο διάσημος ηθοποιός ταξίδεψε στο Λονδίνο για να γιορτάσει τα 60α γενέθλια του με καλούς φίλους και συνεργάτες. Ανήμερα των γενεθλίων του έδωσε το παρών στο Βρετανικό Grand Prix που διεξήχθη στο Northampton για να στηρίξει τον φίλο του, Lewis Hamilton. Όπως ήταν αναμενόμενο η εμφάνισή του «έβαλε φωτιά» στα φωτογραφικά φλας.

«Είναι πολύ καλός μου φίλος. Εύχομαι να είναι μεγάλη η ημέρα για εκείνον», δήλωσε ο Tom Cruise λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Λίγα 24ωρα αργότερα ο ηθοποιός εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο της Βρετανικής πρωτεύουσας όπου απόλαυσε το δείπνο του με την Serena Williams, την Natalie Portman και μερικά ακόμη αγαπημένα πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/Cfpu-ULJ2GD

Ο λαμπερός πρωταγωνιστής φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με την τενίστρια όσο απολάμβαναν το φαγητό τους. Το fancy γεύμα περιλάμβανε μια τούρτα-έκπληξη για εκείνον, με τον Cruise να δείχνει πιο ευδιάθετος από ποτέ.

Ο Τοm Cruise εμφανίστηκε με casual διάθεση φορώντας ένα γαλάζιο πόλο μπλουζάκι, τζιν και μαύρα παπούτσια. Ο διάσημος ηθοποιός απόλαυσε και τη συναυλία της Adele στο Hyde Park με τον ατζέντη του, Maha Dakhil, την Natalie Portman και τον Idris Elb.

Μια κίνηση του Tom Cruise στην Kate Middleton έκανε έξαλλο τον William σύμφωνα με τους royal fans

Πηγή κεντρικής: apimages.com