Η Μαριέττα Χρουσαλά τραγούδησε σε παιδικό πάρτι και το ταλέντο της αποθεώθηκε από τους celebrities

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαριέττα Χρουσαλά τραγούδησε σε παιδικό πάρτι και το ταλέντο της αποθεώθηκε από τους celebrities

Η Μαριέττα Χρουσαλά μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο τραγουδά Taylor Swift και μας έδειξε μια άγνωστη πλευρά της. Τα κολακευτικά σχόλια από φίλους και followers.

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει καθημερινή παρουσία στα social media και μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ανέπτυξε μια πολύ όμορφη σχέση με τους θαυμαστές της.

Τα τελευταία χρόνια το μοντέλο-παρουσιάστρια έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή των τριών παιδιών της (Μάργκω, Σπύρος και Κωνσταντίνος) αλλά και στην επιχείρηση υποδημάτων που φέρει την επωνυμία της.

Μαζί με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα φροντίζουν να περνούν ποιοτικό χρόνο οικογενειακώς αλλά και να ξεκλέβουν στιγμές μόνο για τους δυο τους.

Η Καλομοίρα και η Μαριέττα Χρουσαλά χορεύουν ξέφρενα στο νέο τραγούδι της «Rolling»

H Μαριέττα Χρουσαλά τραγούδησε Taylor Swift και ενθουσίασε τους followers

Πριν λίγα 24ωρα η Μαριέττα Χρουσαλά έδωσε το παρών σε παιδικό πάρτι-κάλεσμα των παιδιών της και μας έδειξε μια πιο αυθόρμητη και fun πλευρά. Η 41χρονη δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να ερμηνεύσει το «Blank Space», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Taylor Swift.

https://www.instagram.com/reel/C6BQSFZNDnz/

«Όταν τα παιδιά σου έχουν party με Taylor Swift και εσύ το απολαμβάνεις περισσότερο», έγραψε η Μαριέττα Χρουσαλά στο post της.

Aρκετοί followers και φίλοι της Μαριέττας Χρουσαλά έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση, τονίζοντας πόσο όμορφη και ταλαντούχα είναι η παρουσιάστρια.

1713723767565-596334602-sxolio1.jpg

Η Βάσω Γουλιελμάκη, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Μπούσαλης αλλά και η κουμπάρα της, Καλομοίρα, είναι μόνο μερικοί από τους celebrities που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στις φωνητικές της ικανότητες.

Ο Λέων Πατίτσας στις πιο ακομπλεξάριστες πόζες στο Λονδίνο με τη Μαριέττα Χρουσαλά

Χρουσαλά και Πατίτσας μετρούν 14 χρόνια γάμου και διατηρούν την οικογένειά τους μακριά από τα media. Το μοντέλο-επιχειρηματίας και ο εφοπλιστής ζουν στα νότια προάστια και σε κάθε ευκαιρία πραγματοποιούν ολιγοήμερες αποδράσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων.

https://www.instagram.com/p/C3Uo-RetFCt/

«Μοιάζουμε τόσο πολύ και σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες οπότε, ξεδιπλωνόμαστε και κάνουμε παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν αρκετά μικροί όταν γνωριστήκαμε και αυτό βοήθησε στο να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που πήγαμε και οι δυο ακάλεστοι! Πώς σου φαίνεται αυτό; Πήγε η παρέα του, πήγε η παρέα μου, κάπως βρεθήκαμε και εμείς εκεί», έχει εξομολογηθεί παλαιότερα η Μαριέττα Χρουσαλά για την γνωριμία με τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/C1q3CFJNPCw/

Ενώ για την απόφαση να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να αφιερωθεί στην οικογένειά της η ίδια είχε τονίσει: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την τηλεόραση, απλά επειδή πάντα στο μυαλό μου είχα το να κάνω οικογένεια και να είμαι όσο πιο κοντά στα παιδιά και στον σύζυγο. Οι ώρες που θέλει η ενασχόληση με την τηλεόραση ήταν πολλές, είναι απαιτητική δουλειά».

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala