Στο πρώτο βίντεο με τον Μόργκαν, στο TikTok η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε τα πάντα με δυο λέξεις

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο πρώτο βίντεο με τον Μόργκαν, στο TikTok η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε τα πάντα με δυο λέξεις

Τα πράγματα είναι official και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πλέον δείχνει γεμάτη χαρά πως είναι ζευγάρι με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Μετά το ταξίδι τους στην Πορτογαλία και την πρόσφατη κοινή τους έξοδο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν φαίνεται πως πλέον, είναι πιο χαλαροί και δεν κρύβουν τη σχέση τους. Αυτό ωστόσο, που έλειπε στη διαδικτυακή εποχή που ζούμε ήταν να τους δούμε μαζί και σε κάποιο κοινό post στα social media για να πούμε πως οι δυο τους είναι και επίσημα ζευγάρι.

Βαλαβάνη-Morgan έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση και τα looks τους πρόδωσαν ένα ακόμα κοινό

Το πρώτο κοινό post Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Γρηγόρη Μόργκαν

Και να που τελικά έγινε, αφού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που το τελευταίο διάστημα έχει εντρυφήσει λίγο παραπάνω στο TikTok, δημοσίευσε το πρώτο κοινό τους βίντεο. Εκείνη φαίνεται να δοκιμάζει ένα από τα φίλτρα της γνωστής πλατφόρμας που σου λένε πώς σε «βλέπει» το Pinterest αν ήσουν outfit, αν ήσουν celebrity αλλά και αν ήσουν quote. Στην περίπτωση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη το quote που της βγήκε έγραφε «Α new era for me» δηλαδή «Mια νέα εποχή για μένα» και η ίδια βλέποντάς το ξεκίνησε να χορεύει πηγαίνοντας προς το μέρος που ο Γρηγόρης Μόργκαν μαγείρευε, αφού το βίντεο που τράβηξε ήταν μέσα από την κουζίνα της.

Tα σχόλια των followers για το πόσο χαρούμενη δείχνει

Μπορεί να μην έγραψε κάτι περισσότερο στη λεζάντα από το «New era» που της έβγαλε το φίλτρο, ωστόσο τα μάτια της και η χαρά της δεν μπορούσαν να κρύψουν πως εδώ ο έρωτας που κρύβεται είναι μεγάλος. Γι' αυτό και αρκετοί followers της, της έγραψαν πως χαίρονται πολύ που την βλέπουν τόσο ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή.

Η διαφορά στη σχέση της με τον Μόργκαν από αυτήν με τον Βασάλο

Όλον αυτόν τον καιρό και πριν την κοινή τους έξοδο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ο μόνος τρόπος για να τους συσχετίσει κανείς, ήταν τα σχόλια με emojis που έκανε ο ένας στον άλλο κάτω από τις αναρτήσεις τους, τα tags των φίλων τους από κοινές τους εξόδους αλλά και το όμοιο φόντο στις φωτογραφίες τους που πρόδιδε πως είχαν κάνει μαζί κάποιο ταξίδι.

Άλλωστε, η ίδια μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο το 2023 και μετά το τέλος του Survivor All Star είχε πει σε συνεντεύξεις της πως δεν θα ήθελε να προβάλλει ξανά τόσο πολύ την προσωπική της ζωή. Θα κρατούσε περισσότερα πράγματα για εκείνη.

«Ωραία....Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου, δεν το κάνω, έχω αποφασίσει να μην μιλάω γι' αυτό. Όσο περνάν τα χρόνια κι εγώ μεγαλώνω, κάποια πράγματα τα βλέπω με άλλο μάτι και θεωρώ είναι έτσι λίγο κάτι που θέλω να προστατεύσω αυτή τη φορά» είχε πει η ίδια στους δημοσιογράφους σε event που ήταν καλεσμένη.

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα, στην εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε αναφέρει πως είναι δεν κρύβει τη σχέση της αλλά είναι «περήφανη για την επιλογή της» αναφερόμενη στον Μόργκαν. Όπως είπε της είχε λείψει το να είναι σε μια σχέση που να παίρνει φροντίδα.

«Επειδή είμαι αυτό το δυναμικό παιδί και τα έπαιρνα όλα πάνω μου, έπρεπε να το φέρω πολύ πίσω. Να μην τα κάνω όλα εγώ! Γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος πολύ φροντιστικός και δοτικός. Οι σχέσεις είναι να δίνεις και να παίρνεις. Το είχα ανάγκη κι αυτό! Μου έλειπε η φροντίδα. Τώρα είμαι πολύ καλά».