«Κουράσατε με αυτό το αστειάκι», απάντησε η Βαλαβάνη στο σχόλιο για τον Βασάλο και τη νιώθουμε

Πατούλια Κατερίνα
«Κουράσατε με αυτό το αστειάκι», απάντησε η Βαλαβάνη στο σχόλιο για τον Βασάλο και τη νιώθουμε

Θέλει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να προχωρήσει και ανοιχτά πια στην προσωπική της ζωή και τα βασαλοσχόλια δεν την αφήνουν.

Αν έχεις βρεθεί στη θέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με όλο αυτό το «αστειάκι» με σχόλια για τον πρώην της, σίγουρα καταλαβαίνεις το ξέσπασμά της.

Στο προφίλ της στο Tik Tok, η Βαλαβάνη, γνήσια Ταυρίνα, απαντάει ακριβώς όπως πρέπει σε όλα τα σχόλια. Σε όλα όμως, και σε εκείνα που θα φανταζόταν κανείς πως θα άφηνε να «πέσουν κάτω».

«Κουράσατε με αυτό το αστειάκι»!

H Ευρυδίκη είναι καλά. Αυτό φαίνεται και στην επαγγελματική και στην προσωπική της ζωή. Έχει αφήσει πίσω τα ριάλιτι και είναι στο πλευρό του Κώστα Τσουρού στο Mega. Έχει αφήσει πίσω μια μεγάλη σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και βιώνει έναν νέο δεσμό- new era όπως την χαρακτήρισε πριν λίγες ημέρες- στο πλευρό του Γρηγόρη Morgan.

Κι όταν είσαι χαρούμενος, υπάρχουν αυτά τα toxic σχόλια στα social media, που θέλουν να σου την κλέψουν την χαρά, θυμίζοντάς σου το παρελθόν. Γιατί πόσο καιρό χρειάζεται ο μέσος follower να χωνέψει πως χώρισες; Πολύ, όπως φαίνεται στην περίπτωση της Ευρυδίκης, που δεν λέει να ποστάρει κάτι αγαπησιάρικο για τη νέα της σχέση και τσουπ, ξεφυτρώνουν τα βασαλάκια!

Στο πρόσφατο κουίζ -χαριτωμένο - που απάντησε η Βαλαβάνη για τον πρίγκιπά της, ξεκίνησαν τα σχόλια περί Βασάλου. Και στο άλλο βίντεο της νέας εποχής με τον Γρηγόρη πίσω της, υπήρξαν και τα εξίσου άκομψα σχόλια για το μήπως βλέπουμε τον Βασάλο πίσω της.

Ε, ας το γράψουμε κι εδώ για να τελειώνει: Η Ευρυδίκη με τον Κωνσταντίνο χώρισαν, πριν έναν χρόνο για όλους εμάς και φαντάζομαι πολύ νωρίτερα για τους ίδιους και τον στενό τους κύκλο. Και ναι, είναι δύσκολο για εσένα fan μου, της Βαλαβάνη και του Βασάλου που πέρασες μαζί τους χρόνια και ζαμάνια - και μια και δύο καραντίνες- να χωνέψεις πως τα δύο παιδιά δεν είναι μαζί, αλλά c' est la vie, αυτά έχει η ζωή, οι άνθρωποι προχωράνε και ερωτεύονται ξανά.

Με την ίδια λογική θα πρέπει κάτω από κάθε ποστ της Βανδή με τον Μπισμπίκη να γράφουμε «ναι αλλά Ντέμης δεν είναι»;

Ή μήπως πρέπει σε κάθε εκδήλωση αγάπης της Ελένης για τον Μάκη να τονίζουμε: «ναι αλλά με τον Γιάννη φαινόσουν πιο χαρούμενη»;

Και πάρε ως παράδειγμα κι εσένα: πόσο χαρούμενη θα ήσουν οι φίλοι και οι γνωστοί σου να σε βλέπουν με τη νέα σου σχέση και να σου λένε πόσο τους έχει λείψει ο πρώην σου; ΑΒΟΛΟ!

Τώρα, αν πρέπει να δώσουμε μια συμβουλή εμείς στη Βαλαβάνη είναι να σταματήσει να απαντάει στα βασαλάκια- βασανάκια σχόλια για να μην χάνει χρόνο κι ενέργεια και δεν είναι η εποχή να χάνει χρόνο στο παρελθόν, την θέλουμε να είναι γρήγορη ή με Γρηγόρη!

Κι όπω είπε και ο Βασάλος, στο νέο του βίντεο:

«Μπορεί να έχω βρει τον έρωτα, μπορεί ναι, μπορεί και όχι, δεν θέλω να απαντήσω».

Ε, κι εκείνος προχώρησε. Κι εκείνη προχώρησε, θα μείνουμε εμείς πίσω να θυμόμαστε τι ωραίο ζευγάρι που ήταν - κι ας ήταν!