Ο Γρηγόρης Μorgan χωρίς μούσια και μακριά μαλλιά είναι ένας «άλλος» - H throwback φωτογραφία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Γρηγόρης Μorgan χωρίς μούσια και μακριά μαλλιά είναι ένας «άλλος» - H throwback φωτογραφία

Ο σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, Γρηγόρης Morgan λατρεύει τη μουσική και μάλιστα είναι και ντράμερ σε ροκ/πανκ μπάντα. Ωστόσο, αν έβλεπες μια  πιο παλιά φωτογραφία με την μπάντα του δεν θα τον αναγνώριζες τόσο εύκολα.

Μετά το βίντεο στο TikTok της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στις αρχές του Απρίλη, όπου φαίνεται να είναι στην κουζίνα της ο Γρηγόρης Μorgan αλλά και το κοινό ταξίδι τους στην Πορτογαλία λίγο νωρίτερα, οι δυο τους φαίνεται πως πλέον, είναι πιο χαλαροί και δεν κρύβουν τη σχέση τους.

Στο πρώτο βίντεο με τον Μόργκαν, στο TikTok η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε τα πάντα με δυο λέξεις

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor το 2017 είχε δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις της, πως μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο ήθελε να προστατέψει την προσωπική της ζωή, γι' αυτό και τα κοινά στιγμιότυπα με τον Γρηγόρη Morgan «άργησαν», όπως φαίνεται να έρθουν τόσο στη live ζωή όσο και στα social media.

ec9fcb1d-valavani9.jpeg

Ο ντράμερ Γρηγόρης Morgan και η φωτογραφία χωρίς μακριά μαλλιά και μούσια

Tον Γρηγόρη Morgan ίσως δεν τον βλέπεις πρώτη φορά, αφού ο ίδιος είχε πάρει μέρος στο Nomads το 2018, όπου και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, χάνοντας τελικά το έπαθλο από τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Λόγω της συμμετοχής του λοιπόν αλλά και του προφίλ του στο Instagram, ανάμεσα σε αυτά που ξέρουμε για τον σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι πως του αρέσει πολύ η μουσική, γι' αυτό και είναι ντράμερ στο grunge/punk rock συγκρότημα BARB WIRE DOLLS, το οποίο μπορεί να δημιουργήθηκε το 2010 στην Κρήτη αλλά έχει τη βάση του στην Αγγλία.

O ίδιος λοιπόν, θέλοντας να ευχηθεί σε μια φίλη του που βρίσκεται σε άλλο συγκρότημα, δημοσίευσε μια παλιά τους φωτογραφία μπροστά από τα ντραμς του. Όπως θα δεις όμως, δεν θυμίζει ιδιαίτερα τον Γρηγόρη Morgan που γνωρίζουμε σήμερα, αφού ούτε μακριά μαλλιά έχει, ούτε μούσια.

Snapinsta.app_440095088_1526663044549937_2942042109211922058_n_1125.jpg

Τα διαφορετικά looks του Γρηγόρη Morgan στο συγκρότημα

Τα κοντά μαλλιά και τα καθόλου μούσια, ωστόσο ήταν από τα πιο απλά look του Γρηγόρη Morgan στο συγκρότημα που παίζει, αφού όπως μπορείς να δεις στην gallery που ακολουθεί ο ίδιος είχε από μοϊκάνα μέχρι έντονα κόκκινα μαλλιά.

Βέβαια, φαίνεται πως το στυλ του «σέρφερ» είναι αυτό που έχει επιλέξει να έχει τα τελευταία χρόνια, διόλου τυχαίο αφού του αρέσει πολύ και το συγκεκριμένο σπορ. Άλλο ένα κοινό που έχουν με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη πέρα από την αγάπη τους για τα ταξίδια.

Όσα έχει πει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον Γρηγόρη Morgan

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε ανοιχτά για το soft cheating και να τί πρέπει να ξέρεις γι' αυτό

Όλο αυτό το διάστημα που υπήρχαν οι φήμες για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Morgan, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν ξεκάθαρη ως προς το γεγονός πως αυτή τη φορά θα «προστάτευε» την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ωραία....Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου, δεν το κάνω, έχω αποφασίσει να μην μιλάω γι' αυτό. Όσο περνάν τα χρόνια κι εγώ μεγαλώνω, κάποια πράγματα τα βλέπω με άλλο μάτι και θεωρώ είναι έτσι λίγο κάτι που θέλω να προστατεύσω αυτή τη φορά» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out που βρέθηκε καλεσμένη η ίδια, αναφερόμενη στον σύντροφό της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε πως είναι «περήφανη» για την επιλογή της και πλέον παίρνει τη φροντίδα που χρειαζόταν από εκείνον, αφού η ίδια όπως δήλωσε είναι πολύ δοτικός άνθρωπος.

Επειδή είμαι αυτό το δυναμικό παιδί και τα έπαιρνα όλα πάνω μου, έπρεπε να το φέρω πολύ πίσω. Να μην τα κάνω όλα εγώ! Γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος πολύ φροντιστικός και δοτικός. Οι σχέσεις είναι να δίνεις και να παίρνεις. Το είχα ανάγκη κι αυτό! Μου έλειπε η φροντίδα. Τώρα είμαι πολύ καλά.