Όταν η Κατερίνα Καινούργιου χόρεψε στο πλατό της θυμηθήκαμε μια παλαιότερη δήλωσή της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Όταν η Κατερίνα Καινούργιου χόρεψε στο πλατό της θυμηθήκαμε μια παλαιότερη δήλωσή της

Η Κατερίνα Καινούργιου δοκίμασε να διασχίσει το πλατό της εκπομπής της, όπως η Μαρίνα Σάττι θα διασχίσει τη σκηνή της Eurovision.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Καινούργιου έχει αυτοσαρκαστεί αποδεικνύοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Όπως έκανε και το πρωινό της Τετάρτης 24 Απριλίου χορεύοντας στην εκπομπή της το ZARI της Μαρίνας Σάττι, κατά τη διάρκεια ενός θέματος που αφορούσε την σκηνική παρουσία της ελληνικής αποστολής στη φετινή Eurovision.

Η Θάλεια Μπρέντα, η μαμά της Κατερίνας Καινούργιου έγινε δίκαια το πρότυπό της μεγαλώνοντας

H 38χρονη παρουσιάστρια πολλές φορές έχει πει στις διάφορες εκπομπές που συμμετείχε πως ο χορός δεν είναι το «στοιχείο» της.

«Εγώ δεν χορεύω ποτέ γιατί κάθε φορά που πάω να χορέψω γίνομαι "ρόμπα". Δεν έχω ρυθμό και τα τσιφτετέλια τα χορεύω σαν ζεϊμπέκικα και γίνομαι ρεζίλι και μου λένε οι φίλες μου "κάτσε" και δεν χορεύω» είχε πει η παρουσιάστρια το 2022 με αφορμή ένα θέμα στην εκπομπή της.

Η συμμετοχή στο Δέστε τους την «απελευθέρωσε»

Αυτό όμως δεν την έχει εμποδίσει από το να χορέψει στον δικό της ρυθμό με διάφορα τραγούδια. Άλλωστε, ποιος μπορεί να ξεχάσει τα «μαθήματα χορού» που της έκανε η Μαρία Ηλιάκη στο Δέστε Τους πριν από 11 χρόνια με το viral τραγούδι - τσιφτετέλι της.

Για τη συμμετοχή της στην εκπομπή Δέστε Τους, η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως ήταν ένας τρόπος για να χαλαρώσει η ίδια και να «τσαλακωθεί», κάτι που τη βοήθησε και στην πορεία της καριέρας της. Δεν ήταν μόνο ότι δοκίμασε να χορέψει, ενώ ξέρει πως δεν είναι το δυνατό της σημείο, είναι πως πολλές φορές αυτοσαρκάστηκε και με την ιδιαιτερόητά της στον τρόπο που προφέρει το γράμμα -ρ-.

Εσύ τι κακό βρήκες στο βίντεο της 20χρονης Κατερίνας Καινούργιου από το 2005; Εμείς τίποτα

«Όταν μπήκα στην τηλεόραση με το Δέστε Τους ήμουν μια πολύ "στημένη γκόμενα" - αν και δεν μου αρέσει αυτή η φράση - και μου λέει ο Νίκος "άκου να δεις κορίτσι μου πρέπει να τσαλακωθείς, μόνο έτσι θα πετύχεις". Τσαλακώθηκα, άφησα τον Νίκο να με «τρολάρει», να με σατιρήσει κι έτσι έγινα πολύ πιο συμπαθής και χαλάρωσα κι εγώ. Το θεωρώ πολύ μεγάλο κομμάτι αυτό στο ότι εξελίχθηκα» είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες και ο χορός στα πλατό

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι η μοναδική που έχει χορέψει στο πλατό της εκπομπής της σκορπώντας το κέφι στο κοινό που την παρακολουθεί.

Να θυμηθούμε και την Δανάη Μπάρκα που πρόσφατα χόρεψε το Δεν θα σε Περιμένω της Ελένης Χατζίδου - αν και είναι αρκετές οι φορές που η ίδια έχει χορέψει είτε στην έναρξη της εκπομπής της είτε κατά τη διάρκεια της μαγειρικής της με τον Τίμο Ζαχαράτο.

Και η Ελένη Μενεγάκη όμως, πριν από περίπου έναν χρόνο στην εκπομπή της με αρκετά ανεβασμένη διάθεση είχε ξεκινήσει να χορεύει παρασέρνοντας και τους συνεργάτες της.

Kαι η Μπέττυ Μαγγίρα βέβαια, έχει κάνει πολλά χορευτικά βήματα στα πλατό των εκπομπών της.