Η σκληρή αλήθεια στο φως για Γεωργίου και Λούλη στο Famagusta: Τι θα συμβεί μέχρι το τέλος;

Κατερίνα Μπούσιου
Η σκληρή αλήθεια στο φως για Γεωργίου και Λούλη στο Famagusta: Τι θα συμβεί μέχρι το τέλος;

Ένα ανέλπιστο δώρο θα λάβει η Κοραλία Καράντη ως Χριστίνα στο Famagusta, ενώ θα βλέπουμε παράλληλα την ιστορία μίας άλλης μητέρας. 

Ένα ψέμα που κράτησε για 50 χρόνια, ήρθε η ώρα να βγει στην επιφάνεια στο Famagusta. Για να δώσει χαρά αλλά και λύπη. Μέχρι το τέλος του δεύτερου κύκλου στη σειρά, η μοίρα του Παύλου και του Μάικλ, θα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Ο Αντρέας Γεωργίου και ο Χρήστος Λούλης πρέπει παράλληλα να πάρουν και μία μεγάλη απόφαση.

Η χαρμολύπη της οικογένειας Σέκερη

Ο Γιάννης Μπέζος και η Κοραλία Καράντη ως γονείς της οικογένειας Σέκερη, έχουν αρκετές προκλήσεις να αντιμετωπίσουν για το μέλλον των παιδιών τους στο Famagusta. Καταρχάς μαθαίνουν από την κόρη τους Μαριάννα τους ανακοινώνει πως περιμένει το παιδί του Θοδωρή. Από τη μία χαρά που θα αποκτήσουν εγγόνι, από την άλλη λύπη γιατί ο μελλοντικός πατέρας έχει κάνει έναν φόνο. Έστω και αν εν μέρει ήταν ατύχημα. Εξαφάνισε όμως το πτώμα και επιθυμούσε να καταδικαστεί ο Μάικλ για αυτό.

Η ιστορία που συγκίνησε το κοινό του Famagusta στη δεύτερη πρεμιέρα του δεν αφορούσε στην εισβολή

Ξέρουν ότι η κόρη τους νιώθει αυτά τα αντιφατικά συναισθήματα και δεν θέλουν να την πικράνουν, για αυτό και θα σταθούν στο πλευρό της.

https://www.instagram.com/p/C3S5cUcsCpL/

Σταδιακά οδεύουμε προς το τέλος του δεύτερου κύκλου. Για αυτό τον λόγο θα επικεντρωθούμε και στα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας. Η ασθένεια του Παύλου επιδεινώνεται και δεν αργεί να το μάθει πια, όλη η οικογένεια. Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο πλήγμα για όλους, αλλά θα τα δούμε όλα αυτά αφού έχει γίνει η μεγάλη αποκάλυψη του Μάικλ.

Η θεία του αφού έχει κάνει απέλπιδες προσπάθειες να πείσει τη μητέρα του Σοφία (Αιμιλία Υψηλάντη) να του μιλήσει, αποφασίζει να το κάνει η ίδια. Και έτσι ο Χρήστος Λούλης, εμβρόντητος την ακούει να του λέει πως είναι υιοθετημένος. Ο θυμός είναι και το πρώτο του συναίσθημα, μέχρι να κατασταλάξει μέσα του η πληροφορία και να αποφασίσει να ψάξει για την πραγματική του μητέρα, αφού ακούσει όλη την ιστορία από τη γυναίκα που τον μεγάλωσε.

Αυτονόητο είναι πια και αρκετά αναμενόμενο πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Χριστίνας και του Μάικλ, μόλις αναφερθεί εκείνη σε λεπτομέρειες για τον χαμένο της γιο, εκείνος θα καταλάβει πως μπορεί να είναι η γυναίκα που έχει απέναντί του.

Υπάρχει και ένα ακόμη καλό νέο. Ο Τεύκρος γίνεται ξανά ζευγάρι με τη Δάφνη.

https://www.instagram.com/p/C51Sx5SNlCI/