Britney Spears: Οριστικό τέλος στη διαμάχη με τον πατέρα της για την κηδεμονία της

Τζένη Ντεμιράι
Britney Spears: Οριστικό τέλος στη διαμάχη με τον πατέρα της για την κηδεμονία της
Invision

«Δεν μπορώ να σχολιάσω λεπτομέρειες, καθώς ο διακανονισμός είναι εμπιστευτικός. Ο Jamie είναι ενθουσιασμένος που όλα αυτά είναι πίσω του, ανέφερε ο δικηγόρος του Jamie Spears.

Περισσότερα από δύο χρόνια μετά το τέλος της κηδεμονίας που είχε δώσει στον πατέρα της Britney Spears, Jamie, τον έλεγχο της ζωής της, διευθετήθηκε η διαμάχη για τα νομικά έξοδα.

People Britney Spears

Οι θέσεις των δύο πλευρών

Οι δικηγόροι και των δύο πλευρών επιβεβαίωσαν στο PEOPLE ότι συμβιβάστηκαν για ένα άγνωστο ποσό στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Πέμπτη 25 Απριλίου.

«Αν και η κηδεμονία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021, η επιθυμία της για ελευθερία έχει πλέον πραγματικά ολοκληρωθεί», ανέφερε σε δήλωσή του ο δικηγόρος της Spears, Mathew S. Rosengart. «Όπως επιθυμούσε, η ελευθερία της περιλαμβάνει πλέον ότι δεν θα χρειάζεται να παρίσταται ή να εμπλέκεται σε δικαστήριο ή σε νομικές διαδικασίες που αφορούν αυτό το θέμα».

«Η Britney Spears κέρδισε όταν το δικαστήριο έθεσε σε διαθεσιμότητα τον πατέρα της και όταν αποκαταστάθηκαν τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι πολιτικές ελευθερίες της», συνέχισε ο Rosengart.

Ο δικηγόρος του Jamie, Alex Weingarten, δήλωσε ότι οι δύο πλευρές «κατέληξαν σε συμφωνία διακανονισμού που επιλύει όλες τις εκκρεμείς διαφορές».

«Δεν μπορώ να σχολιάσω λεπτομέρειες, καθώς ο διακανονισμός είναι εμπιστευτικός. Ο Jamie είναι ενθουσιασμένος που όλα αυτά είναι πίσω του. Αγαπάει πολύ την κόρη του και ό,τι έκανε ήταν για να την προστατεύσει και να την υποστηρίξει», συνέχισε ο Weingarten σε δήλωσή του στο PEOPLE. «Είναι ατυχές το γεγονός ότι κάποιοι ανεύθυνοι άνθρωποι στη ζωή της Britney επέλεξαν να τραβήξουν αυτό το θέμα για τόσο πολύ καιρό».

Jamie Spears

Ο Jamie Spears

Το ξέσπασμα της Britney Spears: «Ο πατέρας μου κατέστρεψε όλη την ύπαρξή μου»

7 μήνες μετά την ημέρα που η Britney Spears επιτέλους απαλλάχτηκε από την επί 14 έτη κηδεμονία του πατέρα της, η star δεν είχε ξεπεράσει όλα όσα έζησε έως τον Δεκέμβριο του 2021.

Η 42χρονη τραγουδίστρια είχε ψυχικά κατάλοιπα, τα οποία της άφησε όλα αυτά τα χρόνια ο τρόπος με τον οποίο τη μεταχειριζόταν ο μπαμπάς της, Jamie Spears, ο οποίος είχε τον έλεγχο των εισοδημάτων της, την είχε εξαναγκάσει να φορά σπιράλ ώστε να μην μπορεί να τεκνοποιήσει και της απαγόρευε να παντρευτεί. Και αυτές τις «πληγές» μοιράστηκε τον περασμένο Μάιο η Britney στο Instagram με ένα μακροσκελές post και μια φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία.

«Στα 13 μου ένιωθα κάπως όμορφη… Νομίζω ότι οι μέρες επανάστασης οφείλονταν στο γεγονός ότι έπρεπε πάντα να είμαι τέλεια και όμορφη… μετά έφτασα στα άκρα και έγινα άγρια και άτακτη… αλλά για εκείνες τις επαναστατικές μέρες ακόμα νιώθω ότι ήμουν hot!!! Ένα πράγμα που μου έκανε η κηδεμονία… και ένα από τα πράγματα που με πλήγωσαν περισσότερο… είναι ότι πάντα μου έλεγαν ότι είμαι χοντρή και ποτέ αρκετά καλή», έγραψε στο post της η Britney Spears.

https://www.instagram.com/p/CdHWlPgPHvN/

Και συνέχισε: «Ο μπαμπάς μου με έκανε πάντα να αισθάνομαι ότι έπρεπε να προσπαθώ, να προσπαθώ, να προσπαθώ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ! Κατέστρεψε όλη την ύπαρξή μου… όσα με έκαναν να νιώθω όμορφη όπως όταν ήμουν 13… την αυτοπεποίθησή μου… τον τύπο μου… τον εσωτερικό μου διάλογο… και ναι ακόμα και τη σεξουαλική μου ζωή… Όλα εντελώς κατεστραμμένα!!! Με έκανε να νιώθω άσχημη… άρα ήμουν. Πιστέψτε με, το να νιώθεις όμορφη είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος… Το ξέρω, διότι έχω ζήσει και τα δύο!!! Αν αυτό κάνει κάποιους ανθρώπους να νιώθουν άβολα… OK… είναι εξαιρετική μια άβολη συζήτηση! Τη στιγμή που τέλειωσε η κηδεμονία μου… ένιωσα τόσο καλά για τον εαυτό μου!! Και μαντέψτε… Σταμάτησα να προσπαθώ τόσο σκληρά και ναι, μπήκα σε έναν ολοκληρωτικά νέο κόσμο!!! Ένιωσα όμορφη… άρα ήμουν!! Μπορεί να νιώθω έτσι, αλλά η ψυχολογική ζημιά από τον πατέρα μου και από τον κάθε άνθρωπο που τον υπάκουε θα είναι πάντα εκεί!! Αυτό που σκέφτεσαι… είσαι!! Θα ήθελα να νιώσω ξανά 13 ετών».