Η Ειρήνη Wendel έγινε 23 ετών και η Josephine της ευχήθηκε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ειρήνη Wendel έγινε 23 ετών και η Josephine της ευχήθηκε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Η αδελφή της Josephine γιόρτασε τα γενέθλιά της με αγαπημένα πρόσωπα. Οι ευχές της τραγουδίστριας και οι ωραιότερες φωτογραφίες των δύο αδελφών.

H Josephine συγκαταλέγεται στις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της γενιάς της, με τους fans να στηρίζουν έμπρακτα κάθε νέο της ξεκίνημα.

Στον ελεύθερό της χρόνο η νεαρή pop star φροντίζει να περνά ανέμελες στιγμές μακριά από τα media με αγαπημένα πρόσωπα όπως ο σύντροφος, οι φίλοι και η οικογένειά της.

Η 22χρονη Ειρήνη Wendel είναι το mini me και μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της Josephine

Η Josephine ευχήθηκε στην αδελφή της με τον πιο γλυκό τρόπο

Πριν από μερικές ώρες η Josephine δημοσίευσε ένα Instagram-story για να ευχηθεί δημόσια «Χρόνια πολλά» σε έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής της...την αδελφή της Ειρήνη.

Η Ειρήνη Wendel έγινε 23 ετών και το γιόρτασε σε στενό κύκλο, μόνο με ελάχιστα αγαπημένα πρόσωπα. Η Josephine ήταν όπως πάντα εκεί, με τις δύο αδελφές να ποζάρουν μαζί στον φακό, χαρίζοντάς μας ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο.

Η σχέση της Josephine με τη μαμά της είναι ξεχωριστή όπως το reunion που έκαναν

Ντυμένες casual και εμφανώς ευδιάθετες οι αδελφές Wendel φωτογραφήθηκαν με φόντο τα μεγάλα ασημί μπαλόνια που έγραφαν την ηλικία της εορτάζουσας.

1714307254641-725163-wendel1.jpg

«Χρόνια πολλά αδελφούλα σε αγαπώ», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Κάθε χρόνο η pop star στέλνει διαδικτυακές ευχές στην αδελφή της και φροντίζει να είναι παρούσα στο πάρτι γενεθλίων.

H Josephine «είναι μια θεά» ακόμα και μετά από αυτή τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

H 23χρονη Ειρήνη Wendel διατηρεί ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram όπου ακολουθεί μόνο άτομα από το στενό φιλικό-οικογενειακό της περιβάλλον.

wendel6.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες των αδελφών Wendel.

Η εντυπωσιακή μαμά της Josephine και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα

Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως η μαμά της Josephine, Μαργαρίτα Βεντή είναι γνωστή τραγουδίστρια που έκανε καριέρα στα 90s και έχει διαγράψει τη δική της πορεία στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

1697473083231-60984387-josephine2.jpg

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Josephine αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν μετακόμισε με τους γονείς της στην Ελλάδα εξηγώντας: «Είχα πρόβλημα γιατί, όταν ήρθαμε οικογενειακώς στην Ελλάδα, μιλούσα μόνο γερμανικά και οι γονείς μου με έγραψαν σε αμερικάνικο σχολείο και έκαναν μαθήματα ελληνικών ως δεύτερη γλώσσα σε φροντιστήριο. Τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν από μικρή ηλικία λόγω των ελληνικών μου. Ένιωθα ότι δεν είχα ταυτότητα. Πάντα ήμουν για τους Έλληνες αμερικανάκι και όχι 100% Ελληνίδα, γιατί είχα ξένους γονείς. Τώρα πλέον αυτό δεν συμβαίνει. Τα παιδιά είναι σκληρά. Αυτό το βλέπω και με τον αδερφό μου, που αναγκαστήκαμε να τον αλλάξουμε σχολείο στην Αμερική γιατί του έκαναν bullying».

Πηγή κεντρικής: josephinewendel