Ηλιάκη-Μανουσάκης γιορτάζουν 6 χρόνια μαζί με μια σπάνια photo και την πιο γλυκιά παραδοχή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ηλιάκη-Μανουσάκης γιορτάζουν 6 χρόνια μαζί με μια σπάνια photo και την πιο γλυκιά παραδοχή
7833460

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έχουν επέτειο και γιορτάζουν έξι χρόνια κοινής πορείας. Η σπάνια #throwback φωτογραφία του ζευγαριού και η τρυφερή αφιέρωση της παρουσιάστριας.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Μαρία Ηλιάκη καθώς πριν από έξι ακριβώς χρόνια μπήκε και επίσημα στην καθημερινότητά της ο άντρας που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή: ο Στέλιος Μανουσάκης.

Η Μαρία Ηλιάκη μαθαίνει στην κόρη της νέα χόμπι & αποδεικνύει πως είναι η πιο cool μαμά της showbiz

Η τρυφερή αφιέρωση της Μαρίας Ηλιάκη στον Στέλιο της και η σπάνια φωτογραφία

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (01/05) η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram μια σπάνια #tbt φωτογραφία στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

https://www.instagram.com/p/C6a61PrCjT4/

«6 χρόνια πριν….πού να φανταζόμασταν τί μας περίμενε💚💚!…. Μαζί στα εύκολα αλλά - το πιο βασικό - μαζί και στα δύσκολα ❤️🩷🩷», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του ανήμερα της Πρωτομαγιάς, με την επέτειό τους να γιορτάζεται την ωραιότερη ημέρα της άνοιξης. Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια και ο γνωστός γυναικολόγος ερωτεύτηκαν παράφορα, με την πρώτη να τον ακολουθεί στην Ελβετία, όπου εργαζόταν μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/C0EUz-hCpin/

Στις 31 Μαΐου 2021 το ζευγάρι υποδέχθηκε τη μονάκριβη κόρη του, Κατερίνα και έκτοτε απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί της.

Τα σχόλια των celebrities

Αρκετοί celebrities και fans θέλησαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της παρουσιάστριας, στέλνοντας εγκάρδιες ευχές στο ζευγάρι.

Screenshot-2024-05-01-133829.png

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Ευαγγελία Πλατανιώτη άφησαν μερικά emojis κάτω από το post της παρουσιάστριας.

«Να ζήσετε στο ίδιο μαξιλάρι μέχρι τα βαθιά σας γεράματα ❤️❤️❤️, σχολίασε μια follower της παρουσιάστριας.

Screenshot-2024-05-01-145649.png

Μιλώντας πρόσφατα στο χιουμοριστικό podcast, στο «Just Georgia» της 5 Minute Mum», η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού και στη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της.

«Είμαι μεγαλύτερή του κατά 6 χρόνια. Νομίζω πως αν θέλουμε θα κάνουμε δεύτερο παιδί», παραδέχθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

https://www.instagram.com/reel/C3x57OrL4Ca/

Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί στο Instagram ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο ακούμε την κορούλα της, Κατερίνα να παίζει και να «καθαρίζει» στο σπίτι.

Ο διάλογος μαμάς-κόρης είναι απλά απολαυστικός και μπορείς να τον ακούσεις στο παρακάτω βίντεο.

Η Μαρία Ηλιάκη είπε τι την δυσκολεύει περισσότερο στο να είναι μαμά και πιθανότατα θα ταυτιστείς

Kαλεσμένη της Τζένης Θεωνά και της εκπομπής «Μαμά-δες» ήταν πριν λίγους μήνες η Μαρία Ηλιάκη, η οποία μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη μητρότητα, τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη και τα σχόλια που δέχτηκε για την κόρη της.

«Είχα μια χαρά, είδα την εγκυμοσύνη σαν project. Ήξερα ότι οφείλω να τα κάνω όλα σωστά. Προσπάθησα, γιατί είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, είχα πολλούς εμετούς. Νοσηλεύτηκα 3-4 φορές για ηλεκτρολύτες, 6 μηνών σταμάτησε. Στο μαιευτήριο πήγα πολύ άνετη και μόλις με ξάπλωσαν με έπιασε ένα τρέμουλο, έκλαιγα και φοβόμουν. Μου βγήκε μεγάλος φόβος. Εγώ ήμουν πιο στον κόσμο μου, σκεφτόμουν θα το αγαπάω; γιατί δεν ήμουν πολύ συνδεδεμένη από την πρώτη φάση, ήμουν στρατιώτης να τα κάνω όλα σωστά. Μετά τους 7 – 8 μήνες συνδέθηκα. Η κόρη μου έχει πολύ χιούμορ, έχει πάρει κι από εμένα κάτι, γιατί εξωτερικά τα έχει πάρει όλα από τον μπαμπά της», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: marakiiliaki