Η Μαρία Ηλιάκη μαθαίνει στην κόρη της νέα χόμπι & αποδεικνύει πως είναι η πιο cool μαμά της showbiz

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαρία Ηλιάκη μαθαίνει στην κόρη της νέα χόμπι & αποδεικνύει πως είναι η πιο cool μαμά της showbiz

Η Μαρία Ηλιάκη και η 2,5 ετών κόρη της είναι αχώριστες. Το νέο βίντεο με την μικρή Κατερίνα και οι ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Η Μαρία Ηλιάκη ήταν ανέκαθεν ενεργή στο Instagram και δεν είναι τυχαίο πως ο λογαριασμός της απαριθμεί σήμερα περισσότερους από 592 χιλιάδες followers.

Ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνειά της σε κερδίζουν από το πρώτο scroll καθώς η ίδια έχει επιλέξει να μοιράζεται χαρές, λύπες, άγχη και προβληματισμούς με το διαδικτυακό της παρεάκι, αποφεύγοντας να ωραιοποιεί καταστάσεις.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι η wellness και mum γκουρού που θέλει κάθε γυναίκα στο Instagram feed της

Η Μαρία Ηλιάκη και η κόρη της παρακολούθησαν τον αγώνα της Εθνικής

Πριν από λίγα 24ωρα η παρουσιάστρια και η 2,5 ετών κόρη της, Κατερίνα Μανουσάκη, παρακολούθησαν στην τηλεόραση τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος για την πρόκριση στο Euro 2024.

Μαμά και κόρη χαλάρωσαν στον καναπέ του σπιτιού τους και προσπάθησαν να εμψυχώσουν την ομάδα μας έστω και τηλεπαθητικά.

Φορώντας γαλανόλευκο look η Μαρία Ηλιάκη προσπάθησε να μάθει στην κόρη της να φωνάζει «Ελλάς», με την μικρή να ανταποκρίνεται επιτυχώς. Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα το πολύ γλυκό στιγμιότυπο.

Μαμά και κόρη κάνουν σχεδόν τα πάντα μαζί και δεν είναι λίγες οι φορές που γεμίζουν το feed μας με όμορφες εικόνες.

iliaki1.jpg

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τα τρίτα γενέθλια της Κατερίνας

Στις 1 Ιουνίου η παρουσιάστρια και ο Στέλιος Μανουσάκης θα γιορτάσουν τα τρίτα γενέθλια της κόρης τους, η οποία μεγαλώνει καθημερινά και τους προσφέρει ανεπανάληπτες οικογενειακές στιγμές.

https://www.instagram.com/p/C0EUz-hCpin/

Το ζευγάρι έχει προσαρμοστεί πλήρως στην Ελλάδα μετά τη μετακόμιση και σχεδιάζει το κοινό του μέλλον.

Το βίντεο της 5 Minute Mum με την Μαρία Ηλιάκη χειροκρότησε κάθε μαμά

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε ένα χρήσιμο διατροφικό tip που αξίζει να δοκιμάσεις

Μέσα από τα Instagram-stories της η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να μοιραστεί ένα πολύ απλό αλλά θαυματουργό tip διατροφής, το οποίο έχει ενσωματώσει και η ίδια στην καθημερινότητά της.

Όπως θα δεις και παρακάτω η παρουσιάστρια προσθέτει λίγο κολοκυθόσπορο στα smoothies της για να γίνει ακόμα πιο χορταστικό και πλήρες. Ο κολοκυθόσπορος είναι πλούσιος σε καλά λιπαρά, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, αντιοξειδωτικά και διατίθεται στην αγορά σε πολύ προσιτή τιμή.

Τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια ακολουθεί εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και δεν παρεκκλίνει από αυτό. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Μαρία Ηλιάκη τροποποίησε τα γεύματά της έτσι ώστε να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά χωρίς να πάρει ανεξέλεγκτο βάρος.

Η Mαρία Ηλιάκη επιμένει στις εξόδους χωρίς μακιγιάζ: Τα νέα πλάνα και η συνάντηση που έγινε viral

Μετά τον τοκετό η 45χρονη ξαναβρήκε πολύ γρήγορα τις αναλογίες της και παραμένει ένα πολύ υγιές πρότυπο. Το κεφίρ είναι ένα από τα αγαπημένα της σνακ ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας η ίδια έχει εξηγήσει πως καταναλώνει 4-5 υγιεινά γεύματα, αποφεύγοντας παράλληλα το αλκοόλ και τη ζάχαρη.

«Δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου, τον πίνω σκέτο. Δεν πίνω αλκοόλ, δεν πίνω έτοιμους χυμούς από έξω, δεν αγοράζω αναψυκτικά. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν τρώω καθόλου ζάχαρη και θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Όταν πήγα να τσεκάρω τη διατροφή μου και τι πρέπει να αλλάξω γιατί είχα φοβερές υπνηλίες μετά το φαγητό, έκανα κάποιες εξετάσεις και βρήκαμε ότι έχω ένα θέμα με το πώς μεταβολίζω τη ζάχαρη. Μου είπε ότι το πιο σωστό είναι να τη σταματήσω. Τι σημαίνει κόβω τη ζάχαρη; Δεν σημαίνει ότι 365 ημέρες δεν θα φάω καθόλου ζάχαρη. Δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου, τον πίνω σκέτο. Δεν πίνω αλκοόλ, δεν πίνω έτοιμους χυμούς από έξω, δεν αγοράζω αναψυκτικά και η αλήθεια είναι ότι απέχω και από τα γλυκά», είχε εξομολογηθεί η Μαρία Ηλιάκη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με την κόρη της.

Πηγή κεντρικής: marakiiliaki