Η Demi Moore φόρεσε λεοπάρ μπικίνι και μοιράστηκε το πιο fun βίντεο με τις κόρες και την εγγονή της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Demi Moore φόρεσε λεοπάρ μπικίνι και μοιράστηκε το πιο fun βίντεο με τις κόρες και την εγγονή της

Η Demi Moore απολαμβάνει τις οικογενειακές διακοπές της και δημοσίευσε ένα υπέροχο καλοκαιρινό βίντεο. 

Στο Μεξικό βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Demi Moore, η οποία μαζί με την οικογένειά της αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια ολιγοήμερη απόδραση.

Η ηθοποιός, οι κόρες της και η εγγονή της θέλησαν να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα, περνώντας ανέμελες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Tallulah Willis: Η 30χρονη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore διαγνώστηκε με αυτισμό

Κορίτσια στον ήλιο: Η Demi Moore και οι κόρες της στο πιο αυθόρμητο βίντεο

Για τις διακοπές τους, η Moore και τα αγαπημένα της πρόσωπα νοίκιασαν μια πολυτελή βίλα, η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα. Πριν από λίγες ώρες η σταρ της μεγάλης οθόνης μοιράστηκε στο Instagram ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν η 30χρονη κόρη της, Tallulah, η 32χρονη Scout, η 35χρονη Rumer και η ενός έτους κόρη της, Louetta.

Μαζί τους και οι οικογενειακοί φίλοι, Patrick Hilgart και Eric Buterbaugh αλλά και ο τετράποδος φίλος της ηθοποιού, Pilaf.

Στο ξεκίνημα του βίντεο βλέπουμε την παρέα να ποζάρει με καλοκαιρινό outfit ενώ λίγο αργότερα όλοι τους μεταφέρονται «δια μαγείας» στην παραλία όπου φορούν μαγιό και γυαλιά ηλίου.

https://www.instagram.com/reel/C6ZQvXiuNvt/

«Οικογενειακή διασκέδαση στον ήλιο!», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το post της Demi Moore συνοδεύει το τραγούδι του Elvis Presley «Burning Love».

Η Demi Moore δηλώνει fan της Ελλάδας και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη- Η συνάντησή τους στους Παξούς

Το αγαπημένο μαγιό της Demi Moore

H διάσημη ηθοποιός τρέφει μεγάλη αδυναμία στο λεοπάρ μπικίνι της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει με αυτό, δημοσιεύοντας αργότερα τις φωτογραφίες στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CrQ1jDAOmCZ/

Η Moore συγκαταλέγεται στις πιο fit γυναίκες του Hollywood και αυτό οφείλεται στον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Η ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με τακτική άσκηση αποδίδουν καρπούς και οι αναλογίες της 61χρονης είναι απλά αξιοθαύμαστες.

Tallulah Willis: Η κόρη της Demi Moore ξεπερνά το πρόβλημα υγείας και οι fans την εμψυχώνουν

https://www.instagram.com/p/CsOwuDDOlNb/

H Ελλάδα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς της Demi Moore αφού σχεδόν κάθε χρόνο επιλέγει τα νησιά μας για τις διακοπές της. Το καλοκαίρι του 2023 η Χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε στη Μύκονο όπου και παρέμεινε για αρκετές ημέρες απολαμβάνοντας τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά του κοσμοπολίτικου νησιού. Λίγο αργότερα η 61χρονη επισκέφθηκε τους Παξούς όπου και συνάντησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός βρίσκεται συνέχεια δίπλα στον πρώην σύζυγό της, Bruce Willis καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά επιβαρυμένη. Ο 69χρονος δίνει τη δική του μάχη με την μετωποκροταφική άνοια και έχει στο πλευρό του την σύζυγό του, τα παιδιά του αλλά και την Moore.

https://www.instagram.com/p/C4tOhkVOmAp/

Η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό InTouch και ανέφερε: «Όταν αφήνεις πίσω σου αυτό που ήταν ή αυτό που θα ήθελες να είναι, τότε μπορείς πραγματικά να μείνεις στο παρόν. Να απολαύσεις τη χαρά και την αγάπη που υπάρχει».

Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού, η ασθένεια του Willis έδωσε στην Moore μια νέα οπτική για τη ζωή. Η 61χρονη αισθάνεται εξαιρετικά ευγνώμων και συναισθηματικά φορτισμένη, αναλύει τη ζωή της μαζί του και είναι ευγνώμων για όλα όσα έχουν ζήσει μαζί στο πέρασμα του χρόνου.

Πηγή κεντρικής: demimoore