Η αποκάλυψη του Ashton Kutcher για την αποβολή της Demi Moore και η αγωνία να γίνει πατέρας

Μαρία Ροδίτη
Η αποκάλυψη του Ashton Kutcher για την αποβολή της Demi Moore και η αγωνία να γίνει πατέρας

Photo by Anthony Harvey/Getty Images

Άκρως εξομολογητικός ο Ashton Kutcher σε πρόσφατη συνέντευξή του. Η σχέση με τις 3 κόρες της Demi Moore, η προσπάθειά τους να γίνουν γονείς, ο γάμος με τη Mila Kunis και οι παπαράτσι.

Συνέντευξη στο περιοδικό Esquire έδωσε ο Ashton Kutcher, ο οποίος αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τον γάμο του με την Demi Moore, για το πώς ένιωθε ως πατριός των παιδιών της, αλλά και για την επιθυμία του – από πολύ νεαρή ηλικία- να γίνει πατέρας.

Ο 44χρονος ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τους παπαράτσι και για τα πρώτα ραντεβού με τη νυν σύζυγό του, Mila Kunis, με την οποία έχει αποκτήσει 2 παιδιά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στην αρχή της σχέσης τους εκείνη τον αποκάλεσε… «μαλ***».

Τα δάκρυα του Ashton Kutcher για την Mila και η πρώτη εμφάνιση με τον δίδυμο αδελφό του Michael

Ο γάμος Moore-Kutcher, η αποβολή της ηθοποιού και οι 3 κόρες της

Η Demi Moore και ο Ashton Kutcher ήταν ζευγάρι για 8 χρόνια πριν χωρίσουν το 2011. Ειδικότερα, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 και γρήγορα έγιναν πρωτοσέλιδο ως το πιο απροσδόκητο ζευγάρι του Hollywood που είχε διαφορά ηλικίας 15 χρόνια. Οι παπαράτσι τούς κυνηγούσαν παντού με τον Ashton να υποφέρει πραγματικά.

https://www.instagram.com/p/CoGHYoZsX_3

Το 2005 οι δυο τους παντρεύτηκαν, ενώ στη διάρκεια του γάμου τους, όπως αποκάλυψε ο Kutcher, οι δυο τους έκαναν προσπάθεια να γίνουν γονείς, με την Demi Moore να μένει έγκυος, αλλά τελικά να αποβάλει. «Το να χάνεις ένα παιδί που νομίζεις ότι θα έχεις και σχεδόν να το πιστεύεις ότι θα έχεις παιδί, είναι πραγματικά, πραγματικά επίπονο», δήλωσε ο Ashton Kutcher στο Esquire. Και συνέχισε: «Όλοι έρχονται αντιμέτωποι με αυτό με διαφορετικούς τρόπους… Για οποιονδήποτε λόγο, έπρεπε να ζήσω αυτήν την εμπειρία».

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε, επιπλέον, και για το πώς ένιωθε ο ίδιος ως πατριός στις 3 κόρες της τότε 40χρονης Demi Moore ενώ εκείνος ήταν 26 ετών, αποκαλύπτοντας: «Δεν θα παντρευόμουν μια γυναίκα με 3 παιδιά αν δεν αγαπούσα τα παιδιά. Ήμουν 26, με την ευθύνη ενός 8χρονου, ενός 10χρονου και ενός 12χρονου. Είναι η καλύτερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει ένας 20χρονος ως γονιός εφήβων».

'Valentines Day' Premiere - London

Photo by Anthony Harvey/Getty Images

Το 2011 ο γάμος του ζευγαριού τελείωσε με το διαζύγιο να βγαίνει το 2013 και τον Ashton Kutcher να δηλώνει σήμερα στο Esquire: «Τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πιο αποτυχημένος από το διαζύγιο. Το διαζύγιο μοιάζει με μια εκρηκτική αποτυχία. Απέτυχες σε έναν γάμο».

Τα πρώτα ραντεβού με τη Mila Kunis, η epic ατάκα της και το «κυνηγητό» στο σχολείο των παιδιών

Όλα αυτά μπορεί να τα θυμάται ακόμη και σήμερα ο Ashton Kutcher, όμως στην ουσία αποτελούν παρελθόν. Γιατί ο ηθοποιός είναι παντρεμένος κι ευτυχισμένος με τη σύζυγό του Mila Kunis -και τα 2 παιδιά τους- για την οποία, μάλιστα, μίλησε στη συνέντευξή του.

94th Academy Awards - Arrivals

Ashton Kutcher - Mila Kunis

AP Photo/Jae C. Hong

Ο 44χρονος star εξομολογήθηκε ότι στην αρχή της σχέσης τους, η Mila Kunis τού είπε «Ήσουν ένας μαλ***», αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο ενήργησε μετά τον χωρισμό του με την Demi Moore. «Ναι ήσουν ένας μαλ**** εκείνη την εποχή», του είπε ξανά η Mila Kunis, όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

Ο Ashton ανέφερε, ακόμη, ότι το 2019, όταν η Demi Moore κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της, αναστατώθηκε, έγινε έξαλλος, γιατί και πάλι βρέθηκε στο επίκεντρο των tabloids. «Επιτέλους έφτασα σε ένα σημείο, που ο Τύπος πραγματικά είχε ξεχάσει εμένα και τη Mila, τη ζωή μου και την οικογένειά μου. Και μετά, την επόμενη μέρα, (οι παπαράτσι) με περίμεναν στο σχολείο των παιδιών μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.