Britney Spears και Sam Asghari είναι και επισήμως «πρώην»-Η οριστικοποίηση του διαζυγίου τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Britney Spears και Sam Asghari είναι και επισήμως «πρώην»-Η οριστικοποίηση του διαζυγίου τους

Britney Spears και Sam Asghari τράβηξαν χωριστούς δρόμους και πλέον είναι εντελώς ελεύθεροι να γυρίσουν σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Δεκατέσσερις μόνο μήνες κράτησε ο γάμος της Britney Spears και του Sam Asghari, με τους δυο τους να δείχνουν απόλυτα ευτυχισμένοι πριν την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 και ήρθαν κοντά όταν εκείνος συμμετείχε στο video clip του τραγουδιού της, «Slumber Party». Τον Ιούνιο του 2022 το πρώην ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτά του στο Los Angeles και λίγους μήνες αργότερα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για κρίση στον γάμο τους.

Britney Spears: Οριστικό τέλος στη διαμάχη με τον πατέρα της για την κηδεμονία της

Britney Spears-Sam Asghari: Η οριστικοποίηση του διαζυγίου τους

Σύμφωνα με έγγραφα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η PageSix, Spears-Asghari οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους, εννέα μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Το πρώην ζευγάρι φέρεται να τήρησε τους όρους του προγαμιαίου τους συμβολαίου και τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν πως η τραγουδίστρια θα κρατήσει διάφορα κοσμήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα, καθώς και κέρδη που αποκόμισε πριν τον γάμο της.

Η Britney Spears τα παράτησε όλα & κάνει διακοπές στον επίγειο παράδεισό της στη Γαλλική Πολυνησία

Τα δικαστικά έγγραφα εξηγούν ότι τα πρόσθετα περιουσιακά στοιχεία θα μοιραστούν στο πρώην ζευγάρι σύμφωνα με τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου.

«Η Britney συνεχίζει να γυρίζει σελίδα, οι φήμες ότι χρεοκόπησε είναι γελοίες και αποδεδειγμένα ψευδείς», τόνισε πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στην PageSix.

Και πρόσθεσε: «Αν και απολαμβάνει πολυτελή ταξίδια ως αποτέλεσμα της σκληρά κερδισμένης ελευθερίας της, είχε μια συμφωνία-ορόσημο για το βιβλίο της από την οποία θα κερδίζει για πολύ καιρό και ο ουρανός είναι το ταβάνι όσον αφορά την κερδοφόρα δύναμή της, συμπεριλαμβανομένων των κινηματογραφικών δικαιωμάτων για το «Woman in Me», που σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων».

Πριν παντρευτούν ο Asghari είχε υποστηρίξει σημαντικά την τραγουδίστρια στον αγώνα που έδωσε για την ψυχική της υγεία.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το τέλος της πολυετούς κηδεμονίας της, η Britney Spears «έσπασε τη σιωπή της» και αφηγήθηκε λεπτομερώς άγνωστες ιστορίες από την πολυτάραχη ζωή της, στην αυτοβιογραφία «The Woman In Me».

Μέσα στις 275 σελίδες του βιβλίου η τραγουδίστρια περιγράφει λεπτομερώς το ξεκίνημα της καριέρας της, τη σχέση με τον Justin Timberlake και την επακόλουθη κατάρρευσή της που οδήγησε στην κηδεμονία.

Πηγή κεντρικής: apimages.com